Tattoo Designs

9 Great Western Tatoveringer Ideer og Designs med Betydninger

Pin
Send
Share
Send


En tatoverings elsker kan elske ethvert design, som tiltrækker og forbedrer deres stil og udseende. Blandt de designs, man mest værdsat og tilbedt af mennesker, er vestlig tatoveringsdesign, der for det meste skildrer romantik og voldsperiode i den vestlige region. Disse vestlige tatoveringer blev påvirket fra den æra og viser mønstre som pistoler, cowboys, heste og mange. Disse designs kan omdannes til mange forskellige stilarter og mønstre, og du kan skildre den måde, som appellerer dig mest.

Bedste og store vestlige tatoveringer Designs, ideer og betydninger:

Lad os se på top 9 forskellige typer af vestlige tatoveringer design.

1. Awesome Western Style Tatoveringer Design:

Dette er en smuk vestlig kors tatovering design inked på mandens skuldre og nuancer af brun og grå tilføje mere sizzle til billedet. Her er et lille krydsskilt skitseret med en cowboyhue på det, der forsøger at synke, at han har attributter til en landmand, men også har stor tro på Herren. Billedet ser ud som om bærerhuden er blevet rippet og designet er udskåret.

2. Gorgeous Western Themed Tatoveringer Design:

Som vestlige kranium tatoveringer design viser vold og uro, som eksisterede i dette årti. På samme måde ønsker bæreren at lægge vægt på det samme ved at skitsere en kraniet med en cowboyhue på hans hoved og pistoler på begge sider, der skildrer hans modige og frygtløse egenskab.

3. Spektakulær Bull Riding Great Western Tattoo Design:

Her kommer en fantastisk måde at repræsentere maskulinitet og iver for at acceptere en udfordring og markere en sejr på den. På dette billede har brugeren designet det mest fremtrædende design af tyr på skuldrene og forsøger at skildre sin modige hjerte gennem billedet.

4. Vibrerende vestlige tatoveringer Design:

Man troede at hestesko som heldig charme, og når det stiledes ved at vende opad, kunne det medføre velstand i deres liv. De indfødte amerikaner troede fjer var god ånd og repræsenterer magt og frihed, så begge kombinationer tilføjer mere sensationelt udseende og repræsenterer vest livsstil med nye udseende.

5. Creative Western Tatoveringer Design:

Dette er et modstridende endnu fantastiske design, hvor en cowboy har vist sig at være siddende på en tyr og den måde, hvorpå kaktus er blevet tegnet med tyen, giver et fantastisk udseende til billedet. Den harmoniske farver kombination tilføjer gnist til designet.

6. Ridning vestlige tatoveringer Design:

For årtier siden var den eneste måde, der var pendling, hest, og folk plejede at rejse på dem. Dette er et simpelt tatoveringsdesign, hvor en hest skitseres på bagsiden af ​​damen og giver hendes bemærkelsesværdige udseende til sin persona.

Se mere: Tribal Cross Tatoveringer For Mænd Og Kvinder

7. Revolver Western Tatoveringer Design:

I det årti blev revolver brugt af lovpersoner eller ranchere til at beskytte sig for enhver lovbryder. Designe en revolver tatovering det selv symboliserer den person mod og sejhed til at kæmpe tilbage mod eventuelle uforudsete situationer.

8. Startling Western Tatoveringer Design:

Dette er et vestligt traditionelt tatoveringsdesign, der gør udseendet af det gamle vestlige årti, hvor en person kører på en hest, og det sorte og hvide billede tilføjer mere beauteous look til hele konceptet.

Se mere: Bedste religiøse tatoveringer

9. Marvelous Western Tattoo Sleeve Design:

Dette er øjenpopper tatoveringer vestlige design stilet på en illustrativ måde dækker bærerens ærmer og giver et lokkende udseende til wearers. I denne vestlige ermet har tatovering billedpersoner stilarter et stort sejlskib, og de orange blomster tilføjer mere forstærket look til det.

Vestlige tatoveringsdesign kan skitseres af alle tatoveringselskere, der er inspireret af disse vilde, eventyrlystne billeder og ønsker at style dem på deres kropsdele. Disse tatoveringer skildrer overlevelsesevnen hos den person i det årti, og når den er afbildet på en kunstnerisk måde, ser det ud til at være fantastisk og smukt og giver et forbløffende blik til bæreren af ​​dette design.

Se mere: Spiritual Tattoo Designs og Betydninger

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Meet the Mormons Official Movie International Version - Full HD (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send