Tattoo Designs

25 Bedst Betydende Hånd Tatoveringsdesign til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Mange mennesker ønsker at gøre deres tatovering ikke flamboyant og levende, men upåklagelig og sofistikeret. De vælger ofte at få en lille del af deres hånd tatoveret i stedet for hele armen eller benet. Der er flere tilgængelige designs til håndtatoer. Du kan få et symbol, der har en personlig betydning eller vælge et mere generelt design. Du kan gøre det lille eller dække hele din hånd. Der er flere mulige variationer!

At få en tatovering er ikke sjovt. Du skal være meget sikker på dit design, før du vælger at få det blækket, for det vil være en del af din krop for evigt. Tattoo fjernelse operationer er ikke kun smertefuldt men også meget dyrt. Så tag din beslutning omhyggeligt.

Nysgerrig om Håndtatoer? Gå her! Dette er kun for nysgerrig en person, der ønsker at få en finger tatovering eller noget lille på deres hånd for allerførste gang og har lidt eller intet arbejde blev gjort!

Forskellige typer af traditionelle og enkle håndtattoo designs med billeder:

Her er et par designs af håndtatoveringsdesign med betydninger, som du kan vælge imellem.

1. Henna Inspireret Tattoo:

Her er noget der er ude af boksen. Tatoveringen ser mere ud som en mehendi, men er en permanent! Det er smukt med et lille blomstermønster og et andet abstrakt design, der går helt op til dine arme. Det er blækket i sort, men du kan få nuancer af farver på den for at gøre det mere attraktivt. Denne er til damerne derude!

2. The Rough Look Tattoo:

Håndtatoer til mænd kommer med mange ideer. Dette er et totalt macho look, som enhver fyr kan trække sig af. Tatoveringen er inked i sort og har en hård ugle kigger ned. Ugglens hoved kommer på biceps og det andet tatoveringsdesign kommer rundt om hænder og håndled. Det siges at give udseendet af en tæt skov, der har både de grufulde og de rolige skabninger i dem.

3. Tribal Heart Inspired Hand Tattoo:

Her er en smuk og simplistisk hjerte design tatovering, der ser kompakt og pænt ud. Det er en tatovering beregnet til kvinderne. Det har et stort hjerte og to andre små oven på den større. Under det større hjerte er der et tilfældigt design, der er pænt udført med sortfarve. Hvad med noget herom?

4. Tre trin hjerte tatovering:

Denne tatovering er unik og viser dannelsen af ​​hjertet i tre trin. Den første, der starter fra håndleddet, er det virkelige hjerte, efterfulgt af hjertet, der langsomt giver vej til den tomme. Den sidste er en almindelig enkel. Det er inked på ren sort med ingen nuancer og er beregnet til mænd.

5. Den citerede tatovering for kvinder:

Har vi ikke alle på et tidspunkt, eller måske nok nu, ønsket at flyve og aldrig komme tilbage? Vi satse ja Her er en, der med rette vil indfange det, vi alle føler. Tatoveringen blæser om ønsket om at flyve, indirekte leder os til at lære af bit og hvad der efterlades. Det har også en lille blæk af en fugl mod slutningen af ​​citatet.

6. Den citerede tatovering for mænd:

Er du en mand med en god musik smag? Her er noget der vil tale! For dem af jer så meget i musik, er her et godt tatoveringsvalg for at blive inked. Den ene halvdel af tatoveringen er et spejlbillede med den anden, skrevet normalt. Dette vil være et godt valg for alle musikelskere, der gerne vil holde det enkelt.

7. Dragon Tattoo Design For Women's Hand:

Dragons er gamle symboler for magt. I den kinesiske kultur anses de for at være herre over alle elementer, nemlig ild, vand, vind og jord. De skulle være symbolet for magi. Generelt er de ildpustende mytiske væsner, der i nogle historier besidder flyvekraft, mens de er repræsenteret som slangevæsener i andre. Dragon tatoveringsdesign er fælles endnu unik. Små drager på din hånd ser cool ud over mål.

8. Small Star Tatoveringer For Hånd:

Stjerner og galakser er en anden af ​​de feminine designs. De vælges ofte af mænd, men i disse tilfælde er de intet andet end udsmykninger til noget mere maskulin. De giver tatoveringen en hvilken magisk virkning en strøm af stjerner som om at hælde ud af staven.

9. En Tribal Hand Tattoo Design For Mænds:

Et stamme mønster langs siden af ​​din hånd er et fremragende tatoveringsdesign. Dette design er mere maskulin, selvom det vælges af både mænd og kvinder. Det får dig til at ligne en slags hemmeligt samfundsmedlem. Dette er en af ​​de populære sidehand tatoveringsdesign til drenge.

10. Superhero Hånd Tatoveringer:

I dag er der masser af superhelte, der fortryller teenagere og endog forvirrer alle de voksne. Derfor forbliver der en stor kategori af mennesker, der blev opfordret til at blække deres hænder med fantastiske håndtatoer til mænd af batman, spider man og andre berømte superhelte. Denne tatovering vil være unik i form og farve og giver dermed en blændende effekt på hænderne.

Se mere: Tattoo Designs Om

11. Hånd Tatoveringer Med Landkort:

Der er nogle mennesker, især unge drenge og piger, der forbliver i dyb kærlighed med deres nation. Disse mennesker elsker at pryde deres hænder med håndtatoer for piger og drenge, der har kort over deres lande og nogle andre vigtige mærker og symboler, der er forbundet med den pågældende nation. Land tatoveringer vil blive meget populære at have symbolerne på tidspunktet for kampe som piger og drenge vil juble for sejren.

12. Små håndtattoer med citater:

At få de citerede tatoveringer vil gøre deres hænder blødt dækker hele hånden, hvilket gør det til en fremragende udstilling. Farverne vil være ret levende og dermed gøre det til et fantastisk udseende på hænderne. Det er derfor, de fleste mennesker elsker at vælge at blække sig selv med tatoveringer på citater.

13. Bow Hand Tatoveringer:

Dette design har fantastiske nuancer og enthralls alle, der får et syn af det, og det er virkelig en utrolig ide om håndtatoer til mænd og kvinder. Bue håndrosa farvede tatoveringer er meget populære form for tatoveringer, der gør et godt show af designerne.

14. Palm Tattoo Design til kvindens hænder:

I almindelighed er håndflader det område, der eksponerer højt til ydersiden, og folk, der ønsker et sådant design, kan gå med ovenstående tatovering trukket på håndfladen, da dette vil tilføje skønhed og elegance til deres udseende ved at tiltrække stort antal mennesker hen imod deres hænder.

15. Hånd Tatoveringer Med Sikkerhed Pin:

Håndtatuering med et billede af sikkerhedsnål udgør en populær stil med håndtatoer til piger, og det vil se stærkt ud, når det placeres på knytnæve. Sikkerhedsnål symboliserer sikkerhedsformål, og drenge og piger, der mest foretrækker ensomhed, kan vælge denne mulighed, mens de vælger at få en tatovering på hænderne. Sørg for at få hjælp fra en tatoveringsprofessor, da de vil hjælpe dig med at få den perfekte efterbehandling og få dig til at se mærkbar blandt mængden.

Se mere: Wrist Tattoo Billeder

16. Panda Small Hand Tatoveringer:

Panda små hånd tatoveringer er meget almindelige blandt både mænd og kvinder, da de kan komme op med forskellige designs og former. Disse tatoveringer er generelt små i størrelse på grund af deres leverede lærred, men det vil være ret stilfuldt, når det er blækket med et utrolig 3D-tatoveringsdesign.

17. Diverse håndtattoo til mænd:

Selvom der findes forskellige typer af tatoveringer, er Miscellaneous Hand Tattoo for Men virkelig en fantastisk art, da de mørke og mystiske temaer indulged i disse håndtatoveringer vil fascinere alle, der ser på dette med et fabelagtig billede. Det var helt fantastisk at se de mørke farveslag, der indpakket hænderne med splitterdesignet. Dette er en af ​​de perfekte hånd tatoveringsdesign til fyre.

18. Små Tatoveringer til mænd på hånden:

Små tatoveringer til mænd bliver almindelige, og de design der skabes til dette vil være meget interessante. I dag foretrækker de fleste mennesker at gå med denne stil, da det vil være smukt udseende, der er lille i størrelse.

19. Håndtattoo med hjerte design:

Folk, der ønsker at få det nye design af tatovering kan nyde med dette tatoveringsdesign, som har poteudskrifterne trykt inde i det hjerteformede design. Dette design er et unikt design, der får dig til at stå foran publikum. Du kan også få denne tatovering i flere farver.

20. Horror Hand Tattoo Design:

Tatoveringer har en bred samling af horror tatoveringer, da det udvider sine designs til alle nicher i livet. Horror tatoveringer på hånden er temmelig populære, herunder dets design og teksturer. Disse typer af horror tatoveringer kan inked på hænder for at fange folks opmærksomhed og ofte få dem til at føle sig begejstrede.

21. Cool Hand Tattoo For Guys:

Tatoveringer er tilgængelige i forskellige muligheder og ofte panderer de forskellige genstande af naturen som sol, måne, stjerner og sommerfugle mv. Da hver af dem vil symbolisere forskellige betydninger og dermed fortælle en fortælling. Tatoveringer med fluer på hænder betyder hovedsageligt håb, optimisme og lykke. Når du har disse tatoveringer, vil din hånd få dig til at se flot ud med sine unikke streger og nuancer.

Simple og Easy Hand Tattoo Designs:

22. Mehendi Hand Tattoo Style:

Lovers af tatoveringer vælger en enorm kategori af tatoveringer, som de vil forudsige dem i deres egen stil. De foretrækker også nogle blomsterdesign, der udstilles ved at tilbyde et stort udvalg af design og farver. Simple hånd tatoveringer med blomster Mehendi designs vil se fængslende med sine fantastiske kronblade og hvirvler. Denne type tatovering i hånden vil se stilfuldt dækker hele hænderne kan flaunted sammen i sammenkomster.

23. Sparrow Tattoo For Hands:

Farverige tatoveringer for mænd på hånd med et billede af sparrow ser spektakulære ud på hænderne, når de tatoveres med robuste og dynamiske farver. Disse tatoveringer vil blive prydet med kunstslag og strålende farver nuancer, der gør det meget lokkende. Denne enkle tatovering i hånden kan let præges på hænder, da de er tilgængelige i forskellige designs.

24. Traditionelle håndtattoer med Lord Ganesh:

Traditionel Håndtatuering med Lord Ganesh vil se fantastisk ud, når den er inked på hænder, som Lord Ganeshs skrift vil give både en traditionel og hengiven betydning. Folk, der får disse håndtatoveringsdesign, vil blive afsløret med den symboliserede betydning af hengivenhed for sig selv. At få tatoveringerne af disse hellige skrifter vil også afspejle personligheden og dine træk ved at læse hellige bøger.

25. Hand Tattoo Verses From A Holy Book:

Der er mange tilhængere af hellige bøger, der vælger at placere de fromme vers tatoveringer på hånden, da disse vers vil have en dyb betydning, der markant overvåger dem ved at holde deres sind og krop frisk. Således kom tatoveringer til mænd i hånden ind i tatoveringsverdenen med store tilhængere verserne fra deres hellige religionsbøger på hænderne.

26. en fjer tatovering design på hånden:

En fjer tatovering er enkel, men elegant. Det repræsenterer delikatessen af ​​en fjer sammen med flyveflyvningen af ​​den fugl, den tilhører også. du kan gøre din fjer sort og grå, eller du kan gøre den farverig til at angive, hvilken fugl fjer tilhører. Det er en af ​​de bedste hånd tatovering designs til pige.

27. Tattoo ord på fingre:

Bogstaver og ord er de enkleste tatoveringsdesigner. Der er ingen fejl i sin betydning. Du vælger de følelser, du vil blæse din krop med, give det et navn og derefter få bogstaverne tatoveret på dine fingre separat eller få ordet tatoveret sammen på en anden del af din hånd! Du kan også introducere variationer i denne tatovering! Du kan vælge kalligrafi bogstaver, eller nogle enkle tekst. Du kan tilføje farve eller holde den sort og så videre.

28. et armbånd hånd til fingre tatovering:

En anden typisk håndtatuering er et armbånd, der dækker hele din hånd. Du kan gøre det overdådigt eller stamme. Uanset hvad det gør din hånd ser udsmykkede og stærkt accessorized.

29. En lille poteudskrivningshandtag:

Du kan få en lille poteudskrivning langs siden af ​​din hånd for at minde dig om nogle yndlingsdyr eller din kærlighed til vilde dyr. Denne form for en tatovering er ikke for attraktiv, men den ser sød ud og har en vis dybde til den, som normal flamboyancy mangler.

30. Små flyvende fugle Tatoveringer på hånden:

Du kan få sorte silhuetter af fugle, der blækkes langs håndens side. Disse ser smuk og feminin ud. Således er det valgt mere af piger end fyre. En flok fugle sammen symboliserer familiens magt. Det repræsenterer loyalitet og kærlighed. Det er en af ​​de sødeste håndtatoveringsdesign til kvinder.

31. Små Butterfly Hand Tattoo:

En sommerfugl er et andet design, der vælges mere af kvinder end mænd. Det ser smukt og smukt ud. Du kan gøre det attraktivt ved at tilføje farver til det eller elegant ved at holde det en simpel sort omrids.

Se mere: Skulder Tatoveringer For Mænd

Mange mennesker, der vælger at få en tatovering, vælger at få en håndtatovering, og årsagen er at sammen med ansigt og hals er hænderne nogle af de mest konstant synlige kropsdele. At få en hånd tatovering vil gøre en meget offentlig erklæring om din personlighed og interesser. Desuden kan du deltage i tatoveringsfora, hvis du vil have adgang til tusindvis af udskrivbare simple håndtatoer. Du kan se tatoveringsvideoer og søge efter de bedste tatoveringsstudier, der er tættest på dig i mange forskellige lande. Prøv også at se nogle tatoveringer billeder, som uploades af andre medlemmer, da disse vil være tilgængelige eksklusive til tatoveringer på hånd elskere. Gennem en simpel søgning på internettet ville du få mange muligheder for at se på. Efter at have søgt, snuble på perfekte håndtatueringsdesigner, som du har ledt efter!

Billedkilde: 24.

Pin
Send
Share
Send