Skønhed og mode

30 Stilfuld og moderne køkkendesign ideer

Pin
Send
Share
Send


Hjertet i huset, der er absolut køkkenet, som har brug for en god mængde design med unikke designvarer matchet med nogle smukke malerier eller vægindretning. Grunden til, at køkkenet kaldes som hjerte af huset, er selvforklarende, da det hjælper med at lave lækker mad, som vi nyder med en god stemning. Den gode stemning er lavet ved at kombinere den perfekte mængde af indretning og farvekombination.

Nyeste og unikke køkkendesign ideer:

For at få en kort ide om, hvordan du designer dit nye køkken eller køkken, som har brug for nogle remodeling, vil denne artikel Top 30 Køkken design ideer hjælpe med at finde ud af med mindre besvær og spænding.

1. Simple Miniature Kitchen Design med illustration:

En simpel studielejlighed kan moderniseres med simpelt køkkendesign, som indeholder en gasplade med ovn vedhæftet en side indbygget skab, sidevæggen kan gøres mere farverig ved at male væggen eller sømme nogle moderne kunstmalerier. Et lille køkken design passer godt til en studie lejlighed hvor åbent køkken kan være den eneste mulighed for at skabe et køkken.

2. hollandsk stil køkken:

Hollandske Deco-varer er ret berømte over hele verden. Det grundlæggende køkkenudstyr anvendes som gaskomfur eller el-keramisk ovn med ovnfastgørelse, sideskabet er lavet parallelt med hinanden, hvilket hjælper med at opbevare alt i et lille, begrænset rum. De hollandske er kendt for at vise deres gamle traditionelle indretningsprodukter, som omfatter lysekroner, træ designer ware.

3. Vedhæng lyset Counter Top:

Dette nye køkkendesign ved at udsætte ledede pærer gennem gennemsigtigt glasdæksel er blevet berømt, og det er også nemt at lave det selv. De ledede pærer kan have forskellig form og størrelse, som kan vælges efter et valg, i stedet for at bruge det gammeldags loftbelysning, er denne type vedhængsbelysningssystem fastgjort til bordpladen.

4. Trekantformet køkken:

Triangulært formet køkken design er det nyeste køkkendesign i design af enhver form for moderne køkken. Dette trekantede køkken er designet til nemhed ved at tage tingene fra køleskabet fra et punkt af den trekantede hugge dem på en anden side af den trekantede, der så fører til vaskeområde som er forbindelsesstedet for at danne trekanten form. Denne type køkken passer godt til modulopbygget køkkendesign.

5. Countryside Interiør Designet Køkken:

Landskabs køkkendesign bringer et roligt og naturligt design ind i køkkenet, der er lavet af originale bambuspinde og træflis. Interiøret er simpelt og elegant, som har kontrollerede gardiner, der dækker de nederste kabinetter, og køkkenets vægge er dekoreret med trækurv eller bambuskurve, skåle eller hatdesign.

6. Luksus Designer Køkken:

Designe et luksuriøst køkken har brug for en stor mængde forskning i at placere den rigtige form for møbler og indretningsprodukter. De vigtigste møbler ville være stole og belysningssystem. To elegante og rigt udseende lys fastgjort på siderne med en skærm dækker den nederste del af bordpladen og sideskabet, der giver en teatralsk følelse

7. Vintage inspireret køkken design:

Vintage design er et af de mest populære designs i opbygningen af ​​et trendy køkken i de seneste år. Den yngre generation mener, at dette vintage design har sin egen skønhed, som ikke kan matches med noget nyt modulært køkkendesign. Den fælles vintage design er træ spisebord placeret i køkkenet, som har hjul knyttet til et bord. Køkkenets vægge er lavet af rød mursten og forlod uden maleri over det.

8. farverige køkken design ideer:

I modsætning til træ- og hvidmalede vægdesign gør denne type farverige køkkendesign det mere interessant ikke kun for den person, der laver mad, men også for børn, der hjælper deres forældre med at rengøre og arrangere opvasken. Den farverige tema drage kan opnås ved at bruge farverige gulvtæpper med lyse skabe.

9. Britisk stil køkken design:

Det britiske hus er kendt for sine unikke og stilfulde designværelser, som også omfatter køkkenet. Køkkenskaberne er lavet af genvundet træ malet med hvid maling med metalhåndtag. Tæppet er også lavet af træ med åbne hylde designs på begge sider af bordet.

10. White Theme Classic Design Køkken:

Hvid er en kongelig farve, som er en kendt kendsgerning, denne rige farve bruges til at designe køkkeninteriør med enestående hylde- og counter top design. Ovnen er også malet i hvid. Den lille ø for spisning er forsynet med høj afføring, som er af kontrastfarve.

11. Zen Design Køkken:

Zen design er et typisk japansk designer køkken, der består af marmor tællere og håndlavede træ skydeskabe med stålvask og træ skærebræt glidende over vasken ses rundt disken. Den vigtigste del af træborde er sommerfugleleddene lavet af træ. Denne type design ses typisk kun i japansk design.

12. Udendørs køkken design:

For folk der ejer en strand side resort eller folk, der har en stor sammensatte mur kan tænke på at gøre nogle innovative idé ved at installere køkken rundt på balkonen med minimal gadgets. Bordpladerne kan laves af beton eller murvæg med indbygget komfur, opvaskemaskine og vask.

13. Rustik udseende køkken design:

Rustikt udseende køkken design lavet af rent træ, der kræver præcis arbejde for at omdanne et lysende træ i det rustikke gamle udseende. Denne type design falder under luksuriøst køkken design. Skabene, bordpladen, skorstenen og spisebordet er lavet af ren teak eller palisander.

14. Movable Counter Top Køkken Design:

Denne type design passer ind i et køkken, der skal renoveres med minimal ændringer i eksisterende møbler og design. Denne form for fremskyndet design kan være af træ eller træben med stålpladen. Den nederste del af bordet er forsynet med stativer til opbevaring af krydderier og andre letfordærvelige genstande. Til bord, der ikke har hylder, kan aftagelige kurve placeres på undersiden af ​​bordet.

15. Halvcirkulært modulært køkken Design:

Denne nemme at bygge design kaldet det modulære køkken har fået sin betydning mere end et årti og stadig har denne type køkken bevaret sin værdi med sine opgraderede designs og finish. Dette halvcirkelformede køkkendesign har kontrastfarvede skabe med en cirkulær bordplade og et udvideligt sidebord med høje stole.

16. Glossy Interior Modular Kitchen:

Modulkøkkenet kan være blankt og blank, det er helt sikkert et blankt færdig køkkendesign har fået betydningen. Kabinets farve kan være lyse farver som gul, rød eller subtil farve som himmelblå. Dette blanke køkken er lavet til en L-form med et bredt arbejdsområde. Glatte skabe kræver en god mængde vedligeholdelse, hvilket gøres ved regelmæssig rengøring med flydende glasrenser.

17. Marokkansk Åben Skab Køkken Design:

Marokkansk køkken design er kendt for sin åbne rummelige designer køkken, der giver en mere rummelig udsigt. Arbejdet med at åbne og lukke kabinetdørene bliver mindre. Det åbne skabsdesign er lavet af træ- eller stålhylder. Væggene under kabinetterne gøres mere farverige ved at holde baggrunde eller designerfliser.

18. Blue Beach Theme Køkken Design:

Strandtema giver et lyst syn på køkkenet gennem små små kunstværker og blå titler fastgjort til siderne af væggen støder op til skabene. Bordpladen er lavet af hvidlakeret top med blåmalet ben. Vinduesgardinerne er også lavet af blå farve med håndlavede mønstre trukket på den. Fliserne, der bruges til at dekorere væggene, er ret skinnende og ledsaget af shell designfliser på undersiden af ​​skabene.

19. Apotekets designede køkkenskabe:

Apotekets designskabe er små søde flotte hylder med dørvedlægget. Denne type frysere ses lige under bordpladen. Disse små frysere hjælper med at lagre små fartøjer eller krydderier. Disse skuffer replikerer som skufferne designet til opbevaring af tabletter i apoteket.

20. Vintage Sink og Tap Designet Køkken:

Begrebet vintageindretning i køkkenet er blevet et af de mest berømte udvalgte ideer i udsmykning af køkkenet. Vintagevasken er lavet af en træbase med kobber eller stålkran med det unikke design.

21. Træloft designet køkken:

Træloft var et standarddesign set i alle europæiske husstande, som i dag har fået opmærksomhed i Indien. Loftet lavet af træstænger er ret stabilt og stift. Disse træstænger er fremhævet med LED-lys.

22. Fransk Vindue Køkken Design:

Det franske vindueskoncept er et ganske kendt vinduesdesign, som bruges til design af hallen. Dette lange vindue er ret behageligt i åbning og lukning, hvilket hjælper med god luftcirkulation og reducerer røg omkring køkkenet.

23. Jet Black Designet Køkken:

Jet sort køkken design er den ideelle farve til det indiske køkken, da indisk mad indeholder en masse farverige krydderier, det er bedst at gå til den sorte farve bordplade og brændeovn monteret tæller med side frysere. Dette sortfarvede køkken passer godt med et træ halvcirkelformet sidebord.

24. Yacht Style Designet Køkken:

Holde et yacht design som hovedkonceptet i design af køkkenet, som giver et forskelligt niveau af arkitektonisk design ved at bringe et unikt køkkenkoncept med træloft og et buet udseende med blå gulv.

25. fransk stil designer køkken:

Dette er et moderne designer fransk køkken med granit bordplade. Den franske stil køkken er kendt for deres rolige og enkle køkken design. Franske folk foretrækker fløde som deres vigtigste farve i udsmykning af køkkenvægge og skabe.

26. nordisk stil køkken design:

Nordens del af verden er kendt for at holde tingene meget rene og præcise. Det omfatter også at designe køkken og holde dem godt. Da vedligeholdelse ikke er et problem, er kabinetterne designet i hvid farve med en stor slagterstopblok fremstillet af træ.

27. Miljøvenlig køkkendesign:

Grøn er farven på fred såvel som et symbol på at lade folk vide, at vi elsker at være miljøvenlige. Dette begreb om voksende små planter opmuntres ved at oprette den rigtige stemning, der opnås ved at male den grønne mur og kombinere hvidmalet spisebord med grønmalet stålstole.

28. High Shine Glass Counter Top:

Dette moderniserede køkken design kan bruges i åbent eller lukket køkken koncept. Glaset kan være enten simpelt glasplattetop eller designer glasplade, som giver et rigt udseende til køkkenet. Denne glasbordplade giver et anderledes udseende fra andre stendesignede bordplader.

29. Barstole Designet køkken:

Køkkenet er i dag designet med sidebordbord, som har brug for gode stole, der ledsager det vedlagte bord. Da morgenmaden er fastgjort til det L-formede eller trekantede køkken, er bordets højde mere end den sædvanlige, så høj stol bruges som barstol.

30. Skjult Køkken Design:

Skjult køkken design er det bedst egnede køkken design til et enkeltværelse lejlighed, der har en stor hall og et soveværelse. Denne type køkken kommer under åben køkken kategori. Dette køkken kan bruges ved at skubbe trærammen opad skydedør og så kan denne ramme lukkes tilbage og danne rammen eller en falsk mur.

Design af et køkken har brug for god forskning og viden om produkterne og dens holdbarhed. Ikke alle ovennævnte typer kan bruges til at designe et køkken. Hvert design har sin egen unikke identitet, men et almindeligt anvendt design i dekorationskøkken vil vokse små planter i køkkenet, som også kan bruges til madlavning. Vælg klogt og implementer dem i dit køkken!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Pin
Send
Share
Send