Skønhed og mode

15 Bedste Kolangal Rangoli Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Kolangal rangoli kunst er fuldstændig kombination af traditionelle og kulturelle design. Generelt ved vi alle, Kolam er også kendt som Rangoli. Disse designs er så naturlige og nemme at lære også. Selv begyndere kan også blive professionelle på kort tid. Kolangal rangoli design er for det meste lavet af kvinder, der er meget smukke. Du kan dekorere disse med farver, sten, lys, blomster og ris også.

Bedste Rangoli Kolangal Designs Med Billeder:

Her er de 15 Kolangal Rangoli Designs med fotos, der nemt kan lave hjemme.

1. Pongal Kolangal Rangoli Designs:

Dette kolangale Rangoli-design udgør fire Kalash og fire kokosnødtræer trukket i symmetrisk form. Basen er firkantet og grænserne har været meget symmetrisk designet med hvid Rangoli pulver. Kalashens indretning følger også et geometrisk mønster, og alle fire kalash- og kokosnødtræer er identiske med hinanden.

2. Simple Kolangal Rangoli Design:

Dette kolangale design er ekstremt enkelt, men alligevel attraktivt og kan også laves af begyndere. Det er baseret på prikkekonceptet, og linjer trækkes rundt om prikkerne efter et fast mønster. Selv om mønsteret ser lidt vanskeligt og tungt ud, kan det dog let praktiseres med fri hånd. Forskellige farver prikker kan bruges til at gøre Rangoli farverige og forlængende.

3. Cirkulære Kolangal Rangoli Designs:

Rundformet, dette Rangoli-design er baseret på regnbuefarvetema og udgør alle syv farver i en regnbue. Rangoli er blevet opdelt i tre hovedcirkler, men mønsteret fortsætter i alle cirkler. Centret er blevet upåklageligt gjort ved hjælp af forskellige farver, mens grænserne af cirklerne er blevet gjort ved hjælp af hvidt. Den yderste grænse kræver stor dygtighed og tålmodighed for at opnå et så perfekt og attraktivt design.

4. Star Rangoli Kolangal Design:

Dette er en af ​​de enkleste kolangale Rangoli designs, der følger et stjerne og trekant mønster. Det er også baseret på prikken Rangoli design, hvor i prikkerne er forbundet med lige tynde linjer. Der er en lille prik og en cirkel i midten, og næsten enhver person vil kunne lave dette kolangale design. En person kan gøre denne Rangoli mere dekorativ ved at bruge farver af det mønster, han / hun bruger til at fremhæve.

5. Indviklede Kolangal Rangoli Designs:

Et sådant kolangalt Rangoli-design er en fusion af en række designs udført med yderste perfektion. Linjerne er perfekt tegnet med samme bredde, der kræves til hvert design, hvilket giver det et tungt og tiltalende udseende. Rangoli indeholder en firkant i og en række halvcirkler uden for hver er blevet minutielt indrettede. En person skal være meget forsigtig, mens man vælger farverne, så der er en ensartethed, der opretholdes i hele Rangoli-designet for at gøre det mere fængslende.

6. Farverige Kolangal Rangoli Design:

Det er et meget farverigt kolangalt design, der består af lyse farver. Hovedtemaet er blomster og den ydre blomst indeholder fire diyas. Den ene grænse hjælper med at give den rigtige form og form til hvert mønster og hjælper med at gøre Rangoli til at se mere smukt ud. Original diyas kan også placeres uden for Rangoli eller endda i centrum på Rangoli for at gøre det mere attraktivt om natten.

7. Lord Ganesha Kolangal Rangoli Designs:

Dette Rangoli design udgør en simpel tegning af Lord Ganesh i centrum. Cirkulære grænser og design er blevet brugt, som alle synkroniserer meget godt med hinanden. De integrerede designs er blevet lavet ved hjælp af hvidt Rangoli-pulver, der rent faktisk giver kolangal design et overdådigt og fascinerende udseende. Herrens tegning er også blevet gjort med uber perfektion og enkelhed.

8. Blomst Kolangal Rangoli Design:

En stor veldesignet blomst er blevet tegnet og dekoreret som kolangal Rangoli deign. En positiv kombination af lyse og dybe farver er blevet brugt og store kronblade er blevet tegnet. Centret selv indeholder et mindre blomsterdesign indenfor, mens hvert stort kronblad har en lille blomst, der er designet i det også. Nybegyndere kan også designe denne Rangoli, og Kolangal vil ikke tage meget tid til at blive gennemført.

9. Velkommen Kolangal Rangoli Design:

Sådanne Kolangal-designs betragtes som evergreen og er egnede hele året rundt, uanset hvilken festival eller lejlighed det er. Ordet 'Velkommen' er skrevet to gange, med bogstavet 'C' der grænser op til begge ord. Der er trukket fire blomster på hvert hjørne, og hele Rangoli er firkantet. Hvert bogstav i ordet er skrevet med en anden farve.

10. Kolangal Diyas Rangoli Design:

Dette er et yderst smukt og fængslende Kolangal design bestående af diyas og simple teksturer. Fem diyas er placeret i midten, som alle vender mod forskellige retninger. Resten af ​​Rangoli er designet simpelthen ved hjælp af hvid Rangoli pulver. Teksturerne og linjerne er blevet perfekt tegnet, hvorfor dette design ser ud til at være unikt og fascinerende.

Se mere: Bedste Rangoli Designs til konkurrence

11. Påfugle Kolangal Rangoli Designs:

Der er fire ænder trukket i fire hjørner af dette Rangoli-design. Dette Kolangal design består af prikker, der er sammenføjet til at danne forskellige designs. To cirkler med pile er trukket på modsatte sider, mens alle fire ænder er næsten en præcis efterligning af hinanden og danner en ensartet tekstur.

12. Diamantform Rangoli Kolangal Rangoli Designs:

Dette kolangale Rangoli design kræver masser af tålmodighed og øvelse og kan ikke gøres let. Linjerne, farvningen, grænsenes tykkelse skal alle håndteres korrekt for at gøre dette design tiltalende. Men tiden til at gøre denne Rangoli vil være det værd og vil helt sikkert være ærefrygtindgydende. Designet som helhed er diamant / kvadratisk formet.

Se mere: Pookalam Rangoli Design

13. Klassiske Kolangal Rangoli Designs til Diwali:

Det er en blomsterformet Kolangal med seks kronblade tegnet. Hvert kronblad indeholder en tegning af en diya, og en person kan endda placere en diya på tegningen for at tilføje lidt lys til Rangoli. Lille mønster er tegnet på kanten af ​​hvert kronblad, hvilket utvivlsomt tilføjer skønhed til Kolangal. Dette design er også velegnet til begyndere, da en person nemt kan tegne denne charmerende kolangale Rangoli.

14. Nye Kolangal Rangoli Designs til festivaler:

Dette er et meget simpelt design bestående af seks unikke kronblade med små hvirvler ved kanterne. En ren rød prik er trukket i midten, og kronbladene består af grønne striber med gul som bundfarve. Virvlerne er blevet tegnet ved hjælp af hvid farve og de grønne striber er uafbrudt tegnet.

Se mere: Nem Rangoli Designs til Diwali

15. Lotus Kolangal Rangoli Designs:

Fire blomster er tegnet på hver af firkantet, med en anden blomst i midten. De fire blomster ligner hinanden og er designet som lotus af grønne og ferskenfarver. Midtblomsten består af kronblade, der er farvede gule og fersken, mens kvadratkanten er tegnet med brun

Se videoen: new rangoli designs 2018 friday muggulu navratri kolangal images simple rangoli kolam simple muggulu (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send