Skønhed og mode

Top 9 Kim Kardashian Frisurer

Pin
Send
Share
Send


Kim Kardashian har en aflang ansigtsform med hår, der er langt og meget tykt. Hvis du matcher disse hår egenskaber, så tjek de bedste 9 af hendes frisurer, der er angivet nedenfor, og få dit hår stylet som en celeb!

1. Halvdelen halvt ned:

Dette er en sandsynligvis den smukkeste af hele halvdelen af ​​frisurer, som Kim har udtalt. Det ser ud til at opfylde såvel som smukke. Håret er opdelt i forreste og bageste dele. Den forreste del er adskilt i midten med en tydelig afskæringslinie, mens håret bagved er delvist bundet og delvist løsnet. Håret i fronten er også løs og det dækker en del af hendes kindben og derved giver hendes aflange ansigtsform en smuk proportion.

2. Front Bangs:

Intelligent stylet, smækker de på forsiden næsten hele panden og derved skaber en illusion af en mere symmetrisk ansigtsform. Bangs er smukke øjenrammer dem, der omdirigerer opmærksomheden til øjnene. Resten af ​​håret lades for at klappe ned på skuldrene, mens der vises strålende bølger, der fremhæver hendes kæbe linje.

Se mere: Katy Perry Frisurer

3. Side fejet Bangs:

Ingen anden frisure af hendes er lige så ordentlig som denne til at vise hendes tykke, voluminøse hår. Håret optager kun gigantiske områder over hendes hoved og glæder sig selv. Siden gråtede bangs udmærker sig ved sin opgave at give den aflange ansigtsform en illusion af en smukkere oval. Håret, som strømmer ned over skuldrene, har et betydeligt volumen og fremhæver og rammer således kæbenbenet og kindbenet.

4. Pompadour:

En generel pompadour-frisure, det flaunts volumen øverst og samtidig bevare et slankt udseende på siderne såvel som i den bageste del af hovedet. Håret er børstet tilbage og blæst tørret på samme tid for at give det det fine slanke, men tousled look.

Se mere: Nemt victorianske frisurer

5. High Bun:

Selv om hun har en aflang ansigtsstruktur, har hendes ansigt en unik egenskab. I almindelighed er aflange ansigtsformer karakteriseret ved en stor pande, men hendes ansigtsgenstande fordeles jævnt og dermed dyrker hun en pande, som hverken er for stor eller for lille. På grund af dette kan hun ganske let sport frisurer som denne trukket bun. Den har tæt trukket hår, som derefter er bundet i en stor høj bolle. Det overordnede udseende af denne frisure er poleret, pænt og professionelt.

6. Høj hestehale:

En ikke så poleret hestehale men absolut en smuk! Denne hestehale frisure er stylet ved at børste håret tilbage og blot binde det op i en hestehale. Den eneste ting, som denne frisure siger, er at du ikke altid har brug for smarte frisurer og haircuts for at se smukke ud, nogle gange er det gammelt guld!

Se mere: Taylor Swift Haircut

7. Poleret Lav Pony:

Anvendelse af en hårcreme bliver fuldstændig nødvendig for at opnå dette meget polerede look. Håret er børstet fladt mod hovedet, så det næsten silhuetter formen af ​​det og er bundet tilbage i form af en lav hestehale, der hænger ved siden af ​​nakken.

8. Brushed Back Mohawk:

Ser ikke denne frisure ud som en Mohawk fra siden? Nå, en Mohawk men absolut ingen strengt. I dette tilfælde kræves der ikke hår trimning. det er bare styling der betyder noget! Hvis du er stylet korrekt, kan du opnå dette udseende uden ekstra indsats og se helt funky!

9. Slank rygbørste:

Igen gøres en anden af ​​Kims slickede tilbage hår, men i dette er håret ikke bundet i en lav pony eller i en høj bolle, men det løsner sig for at strømme ned langt under hendes skuldre. Dette er en af ​​de enkle stylede frisurer, der kræver minimal styling og giver maksimal effekt på publikum!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Kendall Jenner Shares Her Morning Beauty Routine. Beauty Secrets. Vogue (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send