Face Pack

6 Hjemmelavede Face Packs til vinter hudpleje

Pin
Send
Share
Send


Vinteren er her! Og det er også tør hud. Mens vi har travlt med at beskytte resten af ​​vores krop, udsættes vores ansigter for alle de grusomheder, som dette vejr tilbyder. Derfor er vinteren også tid til ekstra hudpleje - men ikke svært. Mens forskellige dybe hud fugtighedscreme kommer med handy, nogle gange er de bedste retsmidler tilgængelige naturligt. Hjemmelavede ansigtspakker er nemme at lave og nemme at anvende. Jo friskere ingredienserne, desto bedre!

Face Packs til vintersæsonen:

Her er 6 bedste hjemmelavede ansigtspakker til vinterpleje.

1. Honey & Rose Vand Face Pack:

Ingredienser:

 • 1 spsk honning
 • 1 spsk rosenvand

Metode:

Påfør denne pakning på ansigt og nakke. Lad det tørre i 10 minutter. Når det er tørt, vask det af med lunkent vand.

Fordele:

Honning er den naturlige fugtighedscreme til huden, og rose vandtoner huden. Det er hurtigt, nemt og en velsignelse for tør og tynd hud. Det er den bedste ansigtspakke til vinteren.

2. Papaya Face Pack:

Ingredienser:

 • 1 moden papaya - skrællet og skåret i stykker
 • Rå mælk til blanding

Metode:

Mash det med dine fingre eller en gaffel og puree det ved at tilsætte mælk til tyk konsistens. Påfør denne pakning på dit ansigt og hals. Når det er tørt, vask det af med koldt vand.

Fordele:

Rå papaya hjælper med at gøre huden smidig og er rig på vitaminer og næringsstoffer. Mælk er rig på vitamin E og et perfekt middel til at tilføje fugt til tør hud. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtspakker til tør hud om vinteren.

Se mere: Skin Whitening Face Pack

3. Kokosmælk Ansigtsmaske:

Ingredienser:

 • 1 kokos fuldt revet
 • Meget lille vand

Metode:

Rist en frisk kokos, og slip den derefter med meget lidt vand for at udtrække tykk mælk. Påfør dette på dit ansigt og hals. Efter 20 minutter vaskes det af med koldt vand.

Fordele:

Kokosmælk er også rig på vitamin E og fugter huden til sine dybeste lag. Det er den perfekte hjemmelavede ansigtspakke til vinteren.

4. Avocado & Olivenolie Face Pack:

Ingredienser:

 • 1 moden deseed avocado
 • 1 spsk olivenolie

Metode:

Tag den modne avocado og smør den derefter sammen med en skje bagside i en fin glat pasta. Tilsæt olivenolie i avocadopastaen. Påfør denne pakning på dit ansigt og hals. Når det er tørt, vask det af med koldt vand.

Fordele:

Avocado er den rige kilde til E-vitamin; olivenolie trænger dybt ind i hudpormen. Denne olivenolie tager avocado vitamin E i dybere lag af huden. Avocado har anti-aging egenskaber og giver en ungdommelig glød til dit ansigt.

5. gulerod og honning ansigt pakke til vinteren:

Ingredienser:

 • 1 skrællet og pureed gulerod
 • honning

Metode:

Tag blandet gulerod og honning i forholdet 2: 1 og bland dem godt. Anvend nu denne maske på ansigtet. Skyl det af i cirkulær bevægelse efter 15 minutter.

Fordele:

Denne maske hjælper med at lette den kedelige og klumpete hud takket være beta caroten i gulerod. Honning tilføjer bindende og hjælper med at fugte huden. Dette kan bruges dagligt som gelskrubbe før bad for at hjælpe med at fjerne døde hud. Det er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtspakker til glødende hud om vinteren.

6. Banan & Smør Ansigtsmaske:

Ingredienser:

 • 1 skrællet banan
 • Smør / mælkekrem

Metode:

Bland bananerne i en glat pasta. Til dette tilsættes lige portion smør. I stedet for smør kan du tilføje mælkekrem. Bland godt og applicér denne pasta over hele ansigtet.

Fordele:

Smør / mælkekrem virker som en naturlig fugtighedscreme for huden og tilføjer smidighed. Banan har værdifulde frugt næringsstoffer hjælper med at glatte huden. Det er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtspakker til vinteren.

Bortset fra at bruge specielle ansigtspakker, hvad hjælper huden om vinteren er en god kost. Vinter er den bedste tid, da alle frugter og grøntsager rig på vitamin C høstes. Regelmæssigt indtag af sæsonbestemte frugter som appelsiner, jordbær, kirsebær mv om vinteren hjælper med at øge immuniteten og tilføjer også en glød til vores hud. Så mens disse eksterne metoder er nyttige, giver forbrug af de samme ingredienser i ens kost tilsvarende, hvis ikke bedre resultater. Prøv det selv, i dag.

Se mere: Ansigtspakke til glødende hud i vinter og ansigtspakke til garvet hud

Se videoen: Bedste mudder maske - Black Diamond Magnetism mud mask (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send