Yoga

Natarajasana - Sådan Gør Og Fordele

Pin
Send
Share
Send


Yoga er en fantastisk måde at transportere dig fra dagligdagens stress til fred og ro i sand og uhindret fred. Yoga er blevet praktiseret i utallige år af masser af glade mennesker over hele verden, som alle har givet meget positive bemærkninger i forhold til denne alder gamle form. Yoga er dybest set en langsomt træningssession efterfulgt af mindre og større vendinger, hvor dyb vejrtrækning er en integreret faktor for at opnå den perfekte holdning.

Yoga har også mange medicinske applikationer og er kendt for at fjerne eventuelle fælles problemer og rygsmerter sammen med andre problemer som diabetes og forhøjet blodtryk. Der er en ubegrænset mængde yogapositioner, som er tilgængelige til din daglige brug. I dagens artikel skal vi diskutere Natarajasana-holdningen sammen med, hvordan man gør det effektivt og dets fordele.

Se mere: Skildpadde Pose

Natarajasana Sådan gør du det?

I sanskrit betyder udtrykket Nataraja den dansende slags, hvor 'Nat' står for dans, 'Raja' er kongen. En ikonisk karakter i den indiske mytologi er Nataraja en klassisk danser, kendt som dansedansen, afbildet gennem en dansende figur, der er blevet et traditionelt ikon for hinduerne. Efterligner rester af den meget dansestilling, her er Natarajasana.

Det engelske navn for denne holdning er kendt som dansens Herre og fokuserer hovedsagelig på ligevægt som et af de primære krav. Selvom startere måske ikke er trygge med denne holdning, vil øvelsen gøre dig perfekt.

1. Start med at placere dig selv midt i din yogamatta.

2. Dine arme vil blive placeret lige ved din side, rører din torso, når du justerer din nakke til ryggen.

3. Tag et dybt ånde før du løfter et af dine lemmer, sig den venstre og sving det langsomt helt til bagsiden.

4. Samtidig bevæger du armen, den venstre mod ryggen, så du kan tage tåen, mens du svinger dit ben tilbage.

Prøv nu at bringe tåen så højt som muligt, hvilket får dig til at bøje helt til forsiden, brystet presser ud og skuldrene udvides. Med det højre ben lige lige og støtter kropsvægten, strækker du højre arm foran dig, måske lidt vippes opad og holder det lige ud, mens du låser holdningen og ånder normalt i et par få sekunder. Med lethed kan du endda arbejde op til et minut eller to.

I de indledende faser skal du bruge en væg eller en støtte foran dig til at bryde dit fald, hvis du mister balancen. Ofte kan du endda vælge håndens 'mudra' med din frihånd.

Se mere: Båd udgør fordele

Hvordan hjælper det os?

  • Natarajasana er bevist vægttab yoga. Som du står på dit ene ben og gør dine mindre strækninger, er du uundgåeligt brændende kalorier. Hver morgen starter din første solopgang med denne yoga og fortsæt med at rocke et varmt tilbud dag efter dag.
  • Bortset fra vægtforøgelsen er en anden vigtig ting, der holder dig foruroliget, den lette følelse af fordøjelsesbesvær, hver gang du nyder et godt krydret måltid. Det er her, når denne yoga igen spiller sin rolle i at lindre din krop af de subsidiære syreformationer og dermed holde dig væk fra fordøjelsesbesvær.
  • Dette er også en dokumenteret måde at holde dine underdele stærk og fast. Så meget som du kan lide squats, ville denne yoga også tage sig af dine underkroppens muskler og stramme dem op.
  • Natarajasana er en af ​​de yogastillinger, der også tiltrækker sindet. En hel byrde og depression kan rives væk til bit, hvis du forkæler denne yoga, to minutter hver morgen.

Se mere: Garbhasana Fordele

Pin
Send
Share
Send