Tattoo Designs

Top 30 Dreamcatcher Tattoo Designs og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


En håndlavet vare populær blandt de indfødte amerikanere, drømfangeren er en samling af vævede strygere i form af en cirkel prydet af fjer, strenge, perler og så videre. Dette er en helt naturlig genstand, der normalt hænger fra døråbningerne, der udviser forebyggelse af negative tanker og vibes gennem den vævede indvinding, hvilket kun ville betyde det gode og de positive vibes kan komme igennem det. Der er en anden opfattelse af drømmefangeren, hvor nogle tror, ​​at de negative tanker får lov til at passere fangst i de positive tanker, så de kan ledsage dig overalt. Drømfangeren tatoveringen er hovedsagelig populær blandt damerne, siden midt riff og ryggen er de mest almindelige steder. Tag en cue fra disse fantastiske drømmefanger tatoveringer givet nedenfor og vælg den bedst egnede.

Dreamcatcher Tattoo Designs:

Her er top 20 Dreamcatcher-tatoveringsdesigner, som du kan lide at sporte.

1. Den grundlæggende udskrivning:

Når du vælger en drømfanger tatovering, vil dette være det mest basale print, der findes. Hængt fra en skrøbelig kvist er drømfangeren, to spiralbindinger prydet af bløde fjer, svajende blødt i vinden. Bagsiden fra nakken er også optaget som et af de fælles steder for at få en dreamcatcher tatovering.

2. omkring naturen:

Dette er en strålende dreamcatcher-tatovering, der viser bindingen af ​​gode vibber samlet og indsamlet fra naturen og dets væsener. Som en flok fugle bryder sig væk fra en af ​​drømmespikerens fjer, giver brugen af ​​indviklede højt definerede linjer og blomster en personlig følelse til tatoveringen.

3. Dreamcatcher og roser:

Endnu en gang med at tilføje et blomst blomster til din dreamcatcher, slutter den smukke tatovering med et par blomstrende skitserede roser, der er færdige med en sommerfugl, et tegn på livlighed, mens dreamcatcheren med sine elegante fjer så mesmerisk ud. Du kan også tilføje et par fugle på siden som denne tatovering for at afspille naturkvotienten.

4. Wolves Dreamcatcher:

Denne tatovering er en af ​​en slags, der starter med ulvhovederne, skråt opad, som vi ser, og viser nok en følelse af mysterium og magt. Imidlertid kan dreamcatcheren ned under lavet til et grundlæggende indfødt design skabe en sammenfaldende betydning af gode vibes og lyshjerte og skrøbelighed.

5. The Dreamcatcher In Colors:

Alt dette mens drømmespæreren var skitseret fra ikke at tillade dig at opleve den faktiske livlighed og liv i objektet. I virkeligheden bliver dreamcatcher gjort fængende og attraktive, og her er en, der viser, at med en svag af koldblå ​​baggrunde, som gel så godt med tatoveringen.

Se mere: Falske Tatoveringer For Kids

6. The Color of Joy:

Hvis du ikke ønsker at gå helt ud på farver med din dreamcatcher, kan du vælge dette unikke design, hvor chakraen, der er bundet af entanglements, holdes i basiskorte, mens fjerene har en flot elektrisk blå nuance, der bringer skønhed ud af tatovering, men selve objektet.

7. Indviklet Mesh:

Her er et andet sjovt dreamcatcher-tatoveringsdesign, der viser en quirky entanglement af forskellige masker, der udstråler fra drømfangerens chakra, mens brugen af ​​en hvidblomstrende blomst faktisk puster liv og skønhed på kunstværket. Det er den perfekte dreamcatcher tatoveringer for kvinder.

Se mere:Anker Tattoo Betydning

8. Råform:

I den røde form, uden de trådbundne masker eller perlerne og de farverige fjer, ser denne drømmefanger forladt og ensom, men også noget, der skiller sig ud fra partiet, ser simpelthen fantastisk ud, selv om det har et robust kig på det. Dette er en af ​​de bedste dreamcatcher tatoveringsdesign til mænd.

9. Månegudinden:

Den sidste drømfanger tatovering er en månegudinde inspireret drømmefanger, hvor månens halvmåner på begge sider viser de smukke bløde huedfjær, kunstens lysstyrke gør retfærdighed til vinstens design i sort.

Se mere: Flamme Tatoveringsdesign

10. sort skønhed:

Her er en naturligt lavet dreamcatcher tatoveringsdesign på andres skulder og arm. Som det burde være indlysende, har de besluttet sig for en masse quills på denne ene, og til tider vil enkeltpersoner vælge en bestemt vinger af væsener, der har en slags billeder til dem. Dette er den perfekte dreamcatcher tatoveringer til fyre.

11. Magnificent Ligh Dreamcatcher

Dette er et af de fineste eksempler på fremragende håndværk og upåklageligt kunstværk arrangement. Ikke bare er drømfiskeren tatovering skarpe og karakteristiske med virkelig fantastisk linjearbejde, men samtidig er det arrangeret på et sted, der er meget svært at modstå. Det er bevidst sat tatovering - og er attraktivt, uanset hvor du tager en gander på den. Jeg værner om, hvordan de bevingede dyr spalter langt fra centerplume. Det tilføjer dybde og har til hensigt at hvad fra nu af er en følelsesmæssig dreamcatcher tatovering ideer. Dette privilegium her er fantastisk forbløffende i hver følelse af ordet.

12. Floral Dreamcatcher:

Delightful og stærk linie arbejde, ledsaget af Fancy og kompliceret konfiguration, sammen Konsekvent blandinger af temaer, dette billede definerer med rette wow. Denne unikke girly dream catcher tatovering er uden tvivl en standout blandt-st alle. Med en øjenbrynende talisman, mousserende dabs, tilsvarende elektrificerende mindre dreamcatchers og udsøgte blomster på toppen, er denne mørke og svage tatovering en ægte blændende skønhed. Det har den perfekte måling af sødme og grovhed, præcis hvad specialisten har bedt om. Hvem har overflod, når du kan skabe et indtryk med ubetydelig skygge og planlægge blandinger? Denne retfærdige viser, at i håndværk er nuance et ideal og når der er nuance, er der excellence.

13. Wolf Dream:

I tilfælde af at du er nødt til at symbolisere mange betydninger med kun ét billede på din krop, er wolf dreamcatcher-tatoveringen for mænd den perfekte beslutning for dig. Begge komponenter er dybt typiske og ser fantastisk ud selvstændigt, så konsolidering af dem burde levere langt bedre resultater. Brug et par tips og tanker, der kan få din innovativitet til at fungere og give dig den motivation, du krav til konfigurationen.

14. Tribal Wonder:

Tribal Dreamcatcher tatovering for mænd er en yderst kendt blandt folkene; omridset kan blækkes på arme, hals, skuldre eller ryg. Dette indebærer, at personen med Dreamcatcher-tatoveringen kan parade det perfekt. I begyndelsen var tribal tatoveringer en form for artikulering af ens religiøse overbevisninger. I dag har meget ændret sig i tatoveringsverdenen, og tribaltatoer er slidt mere til at fremsætte et stiludtryk, da de laver ekstravagante objekter af håndværk.

15. Foot Up Dream Catcher:

Dreamcatcher tatoveringen for kvinder er generelt set som en stil forklaring eller slags skræddersyet håndværk. På den tilfældige chance, at du bliver trukket ind i Dreamcatcher-tatoveringen og har brug for den indgraveret på din krop, kan foden være et ideelt sted at lægge det lidt hensyn til, hvordan det ses. Det er en af ​​de bedste pletter på kroppen for at flaunt tatoveringen. Dette er sødt endnu nitty gritty og tager ikke et stykke tid at pakke op. Ja, det er tydeligt en version, og man kan endda hævde, at det er en betydelig start fra det konventionelle stykke, men det er fremragende håndværk. Du kan tilpasse det til din egen særlige foretrukne, at du ikke forstyrrer eller ødelægger betydningen bag den

16. Spread Love Dream catcher Design:

Disse tatoveringer ledsager et udvalg af ideer. En del af planerne vil have sværd, strimler, blomster, himmelske tjenere forbundet med dem. I dag kan vi se mange personer, som er til "tilbedelse" og nogle er imod "kærlighed". På den tilfældige chance at en mand er imod tilbedelse, så er der planer i hjerte dreamcatcher tatoveringer, der har bolt, der trænger ind i hjertet, hvilket viser nogle blodfletter. For størstedelens vedkommende planlægges disse tatoveringer med hjælp fra mørk og rød skygge. Under alle omstændigheder er mønsteret i dag ændret, og der er tatoveringsarkitekter, som planlægger i forskellige nuancer som pink, grøn, gul blå og så videre. Dette er en af ​​de bedste dreamcatcher tatoverings designs til kvinder.

17. Ravens Dream:

På det tidspunkt, hvor emnerne er så fængslende som en drømmefisker og en ravn, især når den forrige er smeltet i en sådan dynamisk vej, til det punkt, at det darrende på den sidste mund, er det uden for alles evne til at se! Dette strålende bagstykke overhovedet ikke føles som noget andet, og den mørke og dunkle blanding giver en følelse af nød eller nød, som hued tatoveringer ikke kan og aldrig vil have kapacitet til at gøre. Vinden under eller mere ravnens vinger er et anstændigt tryk, og det giver et billede, at det er åbent at stille spørgsmålstegn ved.

18. Akvarel Drøm:

Denne farvandsdrømcatcher-tatoveringsbetydninger passerer på den begrundelse i utroligt forberedte udsmykkede nuancer indenfor og omkring stykket. Det er noget, som du ikke ser ofte og sandsynligvis står ud af sin slags. Det er en praktisk udseende vandskygge tatovering, der både er entrancing og spektakulære ... Hvad mere er, legitimt, så det er yderst unikt, dristigt innovativt og ekspertudført.

19. Traditionel amerikansk drømfanger:

Denne type traditionelle American Dream catcher Tattoo designs er en ekstraordinær metode til at indikere forbindelse til ens underliggende fundament. Amerika er ofte forbundet med en særlig appel i navnet og den indianske race er utroligt tilfreds med deres fundament. Et par mennesker tror måske, at det er en mærkelig metode til at udvise forbindelse til ens underliggende fundamenter, men der er mange personer, der er fortryllede for at demonstrere deres dybeste følelse af at være, solidaritet blandt forskellige indiske samfund og enighed med naturen gennem Dreamcatcher-tatoveringer.

20. Ankel Dreamcatcher:

Det kan være en ejendommelig og noget tegneserieagtig version af en dreamcatcher-tatovering, men det betyder ikke, at det er mindre engagerende eller charmerende at have. I tilfælde af at du næsten tager en gander på det, er linierne stadig perfekte og stærke, og nuancer og skygger er anbragt med bedre end gennemsnitsbevidsthed om klare rum inde i cirklen. Det er kun et sjovt og sødt stykke og ville uden tvivl være ideelt for kvinderne, der har solrige auraer og ikke tøver med at prøve nye ting. Det er en af ​​de populære dreamcatcher tatoveringsdesign til piger.

Små Dreamcatcher Tatoveringer:

En dekorativ drømcatcher tatovering kombineret med andre kultiske symboler eller tegn, gør tatoveringen unik og speciel. Fjederen skildrer ugelens visdom og ørens mod. De fleste mennesker kender ikke oprindelsen og betydningen, når de bliver inked. Du kan enten vælge farverige eller noget simpelt og stilfuldt som det her.

Specialiteten af ​​dreamcatcher tatoveringer er, at de kan placeres overalt på kroppen som den her, bag øret. De kan i forskellige størrelser små, mellemstore og store. Størrelsen er et personligt valg og varierer fra person til person. Hvis du vil have en lille, skal du vælge et simpelt design. Lav en fascinerende erklæring med en tatovering med minimale fjer hængende og en blomsterbaseret ring.

Små Dreamcatcher Tatoveringer til piger. Denne tatovering er også tilgængelig for guys også. Designet er enkelt og tidløst og kan bæres på enhver del af kroppen. Dette enkle og delikate design ligner blyantskunst og er klassisk. Det indviklede design er omhyggeligt tegnet, og din tatoveringsartiker skal være en ekspert med tynde nåle. Vælg en lille tatovering der passer til din stil og holdning,

Pige med skulder Dreamcatcher Tattoo.Women har ofte dreamcatcher tatoveringer i en mindre form på deres skulder, hvilket skaber et elegant udseende. Skulderen giver støtte og plads til, at designet er synligt og mere fokuseret. Dette er en fantastisk design og tatovering placering for kvinder og ser utroligt ud. Fjærene er fremhævet, og det innovative design gør tatoveringen skiller sig ud.

Dreamcatcher Tattoo on Hand:

Det er ikke tilrådeligt at have dreamcatcher-tatoveringsdesign på hånden, fordi du ikke får nok plads til tatoveringen, især hvis du har små hænder. Hvis du ikke har små hænder, så er dette et smukt og realistisk dreamcatcher-tatoveringsdesign til dig.

Her er et eksempel på, at nogen sætter deres eget twist på dreamcatcheren med deres egen passion. Dette enkle design er blevet ændret for at få nettet til at ligne en solsikke.

Dreamcatcher Tattoo på halsen:

En tatovering på nakkeområdet beskriver normalt, at nogen er risikable eller dristige og har tendens til at foretage dristige valg. Tross alt er halsen et område, der næsten altid vil blive udsat, uanset hvilken type tøj den person har på, og dette område af kroppen er særlig smertefuldt for tatoveringsplacering. Billederne til tatoveringer, der anvendes til nakke, varierer afhængigt af personens præferencer.

//stylesatlife.com/articles/dreamcatcher-tattoo-designs/

Bagsiden af ​​nakken er en af ​​vores foretrukne og elskede pletter til drømcatcher-tatoveringen, da de ikke er let synlige. Du har mulighed for at dække din tatovering, når du løsner dit hår, hvilket giver dig et par forskellige stilarter og viser tatoveringen med en updo. Nogle mennesker vælger ryggen til at skildre enden af ​​noget - et forhold eller liv eller noget væsentligt.

Dreamcatcher Tatoveringer på håndled:

Tatoveringer på håndleddet er en af ​​de mest unikke ... Hvis du vil have din tatovering synlig, er håndleddet ideelt. De virker meget enkle, men det er specielt og betyder meget for brugeren. Disse tatoveringer er forholdsvis mindre smertefulde end dem, der er trukket på de andre dele af kroppen

Her er et godt eksempel på hvordan du kan supplere din tatovering med dreamcatcher med håndlavede armbånd på dit håndled.

Denne tatovering på håndleddet er et bevis for, at drømmekatastrofer tatoveringer ikke behøver at være massive og på tværs af hele din ryg for at se pænt ud. Dette er et meget mindre design i kun sort blæk på håndleddet, der ser godt ud. Dreamcatchers kan farves indfarvet eller kan være monokrom. I denne tatovering har brugeren valgt at gå med flere fjer. Du kan også vælge en hvilken som helst fjer efter eget valg eller de fugle, du kan lide.

Oprindelig blev dreamcatchers designet med otte point for at betegne de otte ben af ​​en edderkop. Du behøver ikke at holde fast i de traditionelle designs ligesom alle de andre tatoveringer. Dreamcatcher kan tilpasses og indrettes for at afspejle din personlighed. Da det anses for at være en beskyttende talisman, kan en dreamcatcher tatovering så bringe følelsen af ​​sikkerhed og velvære til bæreren. Disse tatoveringer indikerer også naturen og repræsenterer den frihed og magt, den giver.

Dreamcatcher Tatovering på underarmen:

Hvis du tænker på at få en tatovering, har du sikkert lagt stor vægt på designet og dets symbolik. Underarmen repræsenterer både stabilitet og styrke, og mange mennesker kan vælge en underarm tatovering for at gøre opmærksom på deres muskler.

Underarme tatoveringer er en voksende tendens med mænd. Men flere kvinder har også besluttet at få blæk på deres arme også. Forearm tatoveringer tjener til at fejre en personlig eller en fælles oplevelse og at minde om personlige milepæle eller præstationer og huske en elsket blandt andre grunde.

3D Dreamcatcher Tattoo:

Udtrykket "3D-tatovering" eller "3-dimensionel tatovering" refererer til tatoveringer, der har en ekstra dimension, en tredje dimension. Disse tatoveringer interagerer med huden og giver illusionen om at være over huden eller i kroppen. Tatoveringsartister tilføjer højdepunkter til designet for at skabe en 3D-effekt. Disse er områder af højdepunkt eller skinne. Shading bruges til at skabe en afrundet effekt, og der tilføjes skygger for at tilføje dybde og afstand til tatoveringsdesignet

Påfuglfjær Dreamcatcher Tattoo:

Rainbow Dreamcatcher Tattoo:

For den individer, der får en Dreamcatcher, er tatovering sikret at trække en stor del hensyn. Tatoveringer er varme og får mere sizzling! Der er betydeligt mere til tatoveringer end at fremsætte et designudtryk. Billedbogen bag Dreamcatcher-tatoveringen er, at det kræver store drømme på bæreren hele vejen igennem den kedelige nat, indtil sollyset går i stykker.

Vi har en liste over trendy og enkle drømfangere omfattet her. Når du først får blæk, skal du sørge for at passe godt på det. For at forhindre infektion, skal du sørge for at du kun får blæk fra det fineste og sikreste sted i byen. Pas på kløe eller andre tegn, som din krop viser. Bliv inspireret og få blæk i dag!

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20. 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34.

Se videoen: Best Dreamcatcher Tattoo Ideas (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send