Hårpleje

Sådan opretholder du et sundt hår?

Pin
Send
Share
Send


Ønsker du et sundt hår? Hvem ønsker ikke længere og sundt hår? Hår spiller en vigtig rolle i vores overordnede personlighed og også en vital del af livet. Hvis du vil have et skinnende, sundt og levende hår, så skal du spille fuld opmærksomhed på dit hår. Sundt hår gør også en person mere attraktiv. Sundt hår forbedrer din tillid, fordi det virker som en stor faktor for at give en iøjnefaldende personlighed. Således i dag i denne artikel fortæller vi dig, hvordan du opretholder et sundt hår.

Hvordan man laver håret stærkt og sundt:

Nedenfor giver vi dig nogle enkle og nemme tips, hvor du kan få et sundt hår. De er som følger;

1. Korrekt kost:

Korrekt kost er ansvarlig for at holde dit hår sundt. For dette skal du forbruge C-vitamin og en rig mad. Derfor involverer kale, spinat, æg, grønne grøntsager, bønner, linser, fisk mv i din daglige kost. Denne diæt giver glans indefra, da disse vitaminer giver talg. Du er nødt til at flygte fra junkfood og få en afbalanceret kost, der er fuld af protein, calcium, vitaminer og masser af vand.

2. Begræns din vask:

Begræns vaske dine hår til to gange om ugen. En gang vask er også bedre. Overdreven vaske strimler håret af sin normale olie, der udløses til tørring og skaber den ekstra anbragt på beskæringer. Anvend altid en mild shampoo samt et underholdende balsam.

3. Tilstand dit hår:

Conditioner efter shampoo er nødvendig, fordi det giver fugt til dit hår, men opbygge det blødere plus ekstra tilpasning. Conditioner skaber dit hår afslappet for at kæme efterfølgende brusebadet og derfor anspore mindre skade. Smør balsam til de splittede ender ellers vil dit hår blive fedtet.

Se mere: Sådan holder du nyren frisk

4. Massage din hovedbund:

Massage forsigtigt din hovedbund ved hjælp af din håndflade såvel som fingerspidser i sfæriske bevægelser. Det hjælper med at holde dit hår blankt og sundt, da det øger blodcirkulationen i dit hår.

5. Trim dine hare ofte:

Det anbefales at trimme dit hår i hver 6 til 8 uge. Som det tager væk døde ender foruden at holde håret i bedste form. Hyppigt afskæring 1 tommer eller 2 er tilstrækkelig til at eliminere split-ender. Trim dine delte ender hver måned for at redde dit hår sundt og praktisk talt split-end gratis.

6. Hår Maske:

Smør en hårmaske dog en gang om måneden for at tilbyde dyb konditionering og til at inspirere blødhed og glans. Påfør en hårmaske, der er specielt planlagt til din hårkategori, enten er dit hår olieagtigt, tørt eller farvet.

Se mere: Tips til sunde øjne

7. Anvendelse af kam:

Regent hår er mere egnet til at skade end tørt hår, fordi det er ekstra fleksibelt og ekstra sandsynligt at bryde. Undgå børstning efter vask af dit hår. Som et alternativ skal du bruser nogle detangler på den, udover at anvende en brændekamme for at fjerne knude og mindske brud.

8. Brug en satin pudebetræk om natten:

Forsvar dine låse om natten ved at sove på en silke eller satin pudebetræk. Du kan også dække dine tresses i silke tørklæde under sovende. Hvis du bruger bomulds pudebetræk, så undgå dette, fordi det kan tørre dine låse. Undgå at sove med stram hestehale, da det resulterer i brud.

9. Undgå farvning og Hot Styling Tools:

Hyppig brug af farve samt hot styling værktøjer til dit hår fører til langvarigt hårtab. Derved bliver dit hår tørt, stiv og skadet usikkerhed, du er ligeglad med det korrekt. Undgå gentagne trimmer, ved hjælp af opvarmede stylingsværktøjer eller farvning eller blegning er nogle af grundene til dit usunde hår.

Se mere: Sådan forbedrer du hjertesundheden

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at forstå, hvordan du opretholder et sundt hår. Mens du kan følge disse tips for at opnå gode resultater, skal du vide, at sunde hår også afhænger af faktorer som livsstil og genetik. En masse mennesker kan arve skørt, slap hår fra deres forældre. I sådanne tilfælde skal du tage endnu mere omhu for at undgå tidlige tegn på skade. I moderne dage ønsker de fleste kvinder at se smukke øjeblikkeligt ud. De tyder på alle former for styling, der kan skade hår uden reparation. Undgå disse små fejl kan helt sikkert forbedre den generelle kvalitet af dit hår.

Pin
Send
Share
Send