Tattoo Designs

15 Bedste Eminem Tattoo Designs og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Marshall Bruce Mather's III, også kendt som Eminem, er en af ​​de mest anerkendte og talentfulde rappere i verden. Han er ikke kun en rapper, men en sangforfatter, producent og skuespiller. Han blev vundet adskillige priser og er blevet vurderet som en af ​​de største kunstnere af alle tider. Han har millioner og millioner af fans over hele verden, og folk har virkelig ønsket og værdsat sit arbejde gennem årene. Ikke kun hans talent, men hans tatoveringer har også været i stor efterspørgsel. Hver af dem har særlig betydning i sit liv. Nogle af de bedste Eminem tatoveringsdesign hidtil er skrevet i de følgende afsnit.

Billeder af Eminems Tatoveringer:

Er du på udkig efter gode Eminem tatoveringsdesigner, rangeret af fans af Sexy star og body art? Nå, her er den avenue hvor du kan finde Eminem tatovering design hvilket betyder at du drømmer om! Fortsæt med at læse og find ud af den nyeste Eminem-tatovering, der matcher dit ønske!

1. Eminem Zombie Tattoo:

Masser af fans er interesseret i at bære Eminem ny tatovering, og en af ​​de folkerige tatoveringer er zombie tatovering, som blev båret af forskellige mennesker i forskellige aldre. Måske vil du nyde på at forstå denne tatovering som inking dette på din krop vil være forskellig fra de almindelige billeder, da dette vil gøre din drøm til virkelighed. Disse tatoveringer er inked med mørke farver, der giver skræmmende følelse til seerne, men samtidig med at få denne tatoveret på din krop, skal du sørge for, at det giver dig selvsikkerheden og moden.

2. Wrist Tattoo med Eminem's Slim Shady 3rd Album:

Slank skygge var Eminems første sang, der nåede nummer én position i Det Forenede Kongerige, og den vandt flere priser samt en Grammy-pris for bedste solo-præstation. Denne Eminem tatoveringsideer repræsenterer glæden ved at vinde prisen for et slank skyggefuldt album af Eminem. Denne tatovering blev lavet af en die-hard fan af Eminem. Det var inked med mørk sort skyggelagt farve, og også farvefarver kan også bruges til tatoveringer. Denne mørke sort skyggede blæk giver et unikt udseende.

Se mere: Armbånd Tattoo Betydninger

3. Eminem Tattoo I hans Fan's Body:

Ovennævnte tatovering bæres af en af ​​hans fans som en hyldest til Eminems hip-hop sange, der taler om kærlighed, oprør, hjertesorg og frygt for unge. Fans af Eminem nyder selv med nogen af ​​hans tatoveringer, herunder nogle af hans tatoverings citater, og tekster taget fra sange. Hvis du er en venlig, der ønsker at få en Eminem-tatovering, skal du gå med nogen speciel stil af tatovering, som han havde på sin krop.

4. Eminem ansigt tatovering til fejring:

Eminems remixede tatovering er udført som gengivelsen af ​​hans slanke skyggefulde album, som blev remixet og opkaldt som "The Hills", og denne video eksemplificerer den gran endnu mere. Dette kan være et stort hit album blandt alle Eminems sange. Denne tatovering tilbyder det remixede udseende af Eminems originale ansigt, som er relateret til remixet af Slim Shady-albummet. Denne tatovering er indfarvet med brunlig rød farve, og dette kan tatoveres i Eminems fanhånd, der giver det unikke udseende.

5. Vandfarve Eminem Tattoo med sit foto afbildet:

Denne æstetisk tiltalende kropsfarvefarve tatovering ligner abstrakt inspiration. Denne tatovering med tatovering af tatovering er lidt mørkere end normal tatoveringslinier, da dette giver et pulserende udseende. I dette tatoveringsdesign er Eminems ansigt blækket på hans fans ryg; Dette kan være kunst med multi akvarelblæk. Kontrastfarvekombinationer bruges til at designe denne tatovering, og baggrunden for denne tatovering er blækket med Eminem ansigtshimmel med træ og giver et unikt udseende i forhold til andre tatoveringsdesign.

Se mere: Stenbukken Tatoveringer For Kvinder

6. Eminem Tatovering af hans datter:

Eminems datter Hailie Jade er meget dyrebar for ham. Han fik sit navn blæst på armen kort efter hun blev født på jul i 1995. Det er blevet tatoveret lodret, har en meget tynd skrifttype og er blevet skrevet ind fra albuen til håndleddet. Denne tatovering er meget vigtig for ham, da den stod som et tegn på kærlighed og hengivenhed over for sin datter. Det er en af ​​de bedste Eminem tatoveringer.

Se mere: Tattoo Designs og Betydninger

7. Eminem Proof Tattoo Font på Arm:

Denne tatovering bevis blev lavet i år 2006 i april måned. Det blev lavet til minde om Eminems bedste ven Bevis, som blev skudt. Navnet "Bevis" er skrevet på underarmen i lodret stilling med flammer omkring det. Det var en hyldest han lavede mod sin bedste ven, en som holdt et særligt sted i sit hjerte. Dette er en af ​​de store Eminem tatoveringer.

8. Eminems Tribal Armbånd Tattoo:

Tribal armbånd tatovering er en af ​​de bedste er lavet af Eminem. Det er et meget simpelt og pænt design, der er placeret på hans venstre håndled og indeholder ingen mening eller symbol. Tatoveringen ligner Eminems store smag og komplimenterer hans valg.

Se mere: Keltiske Tatoveringer Billeder

9. Slid mig Eminem Tattoo på højre håndled:

Slit Me Eminem Tattoo er blækket på hans højre håndled. Tatoveringen siger blot "Slit Me", som har en pegende understregning, der viser retningen til håndleddet. Den anvendte skrifttype er latinsk engelsk og står som en betydning for Eminems fortid, hans forstyrrede liv og selvmordstendenser.

10. Eminem D Font Tattoo på højre arm:

"D" Eminem Tattoo står for Dirty Dozen, som er Eminems crew navn. Tatoveringen er indskrevet på begge hans arme. Den højre arm har 'D' på den.

11. Eminem Onkel Ronnie R.I.P Sleeve Tattoo:

Denne tatovering blev lavet af Eminem efter sin onkel Ronnie døde i 1991. Den er temmelig stor i størrelse, da den starter fra skulderen og slutter ved håndleddet. Tatoveringen ser meget kunstnerisk ud som billedet af en enorm champignon med en kraniet i den, der er omgivet af bygninger, blevet brugt.

12. Roter i stykker Eminem Tatovering på maven:

Rot i Pieces Eminem tatovering blev blækket på hans navle. Dette blev lavet, da Marshall gik gennem en hård fase med sin kone Kim. Tatoveringen viser en åben grav med Kims navn skrevet på gravstenen. Dette står som en afspejling af Marshalls tanker; af hvordan crestfallen han var, da Kim forlod ham.

13. 12 Eminem Tattoo på venstre hånd:

Nummeret 12 er indskrevet på Eminems venstre arm. Så når han slutter sin hånd sammen, med D skrevet på et håndled og 12 skrevet på den anden står det som D-12. Dette er faktisk en god ide til tatovering.

14. Eminem Eyes Tattoo:

Eminems tatoveringslegem kunst indeholder et portræt af sin ven sammen med hans øjne tatoveret på hans arme. Denne rap-stjerne har også haft en hyldest til sin livslange ven ved at få øjnene blæst på hans overarme såvel som andre tatoveringsbilleder, der effektivt symboliserer kampene i hele sit liv.

15. Hailie Jade og Bonnie & Clyde Tatovering på Arm:

Denne tatovering er et portræt af Eminems datter Hailie med smukke roser indfarvet under den og også ordene Bonnie og Clyde, som han havde viet til hende.

Eminem, med storm, tog musikverdenen med udgivelsen af ​​hans velkendte debutalbum; Slip Shady LP og dens hit single som er "My Name Is". Eminem blev bredt betragtet af fans som en af ​​de største rappere af alle tider og i dag ærer Eminem tatoveringer de mennesker i hans liv, der er meget vigtige for ham og minder ham om, hvor langt han er kommet i underholdningsindustrien. I øjeblikket har Eminem mindst 15 tatoveringer, hvor hver med sin egen betydning eller en hukommelse.

Ovenstående er de detaljerede oplysninger og eksempler på Eminems tatoveringer, herunder hans seneste tilføjelser, og ikke alle tatoveringer blev udført af samme kunstner, men efter vores bedste viden blev de større som Hailie Jade portrætterne og onkel Ronnie gjort af tatoverings kunstnere Mr. Cartoon. Eminem har lavet overskrifter flere gange ved at tilføje mange nye tatoveringer til hans samling.

Se videoen: Eminem - The Real Slim Shady Edited (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send