Skønhed og mode

15 Smukke Occasion Dress Designs til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Hver enkelt ønsker at se speciel til enhver lejlighed. I almindelighed begivenhed er klæder opbevaret og taget godt af. Kommer til at vælge lejlighedskjole - denne opgave er ofte en langvarig og kedelig proces. Gå til butikken, sidder der i timevis og beslutter, hvad man skal vælge, bliver svært og tidskrævende også. Dette er gjort let ved internettet. Du kan nu vælge, vælge og få den ønskede kjole derhjemme.

Seneste og attraktive lejlighedskjole til herrer og damer i mode:

Her er et par eksempler på anledning kjoler.

1. Fløjl Ujævn Kjole:

Få din datter klar til at bære det perfekte tøj, som er simpelt og elegant. Denne kjole er lavet af fløjl, der er af meget høj kvalitet. Den har en polo nakke stil og 3/4 ærmer. Kjolen er kort foran og lang bagpå. Det har en tolags frill - den mellemste er lidt skinnende. Denne kjole kan bruges til fødselsdagsfest, bryllupper og nadver.

2. Aftenkjole:

Denne kjole er en spænding at bære. Denne kjole er lavet af mat satin materiale. Det har en skede og kolonne silhuet. Den har lange ærmer og en tæt rund hals. Kjolen er gulvlængde med knapper på bagsiden. Det har dejlige knapper og blonder til dekoration. Højdepunktet i kjole er det dejlige tog. Så gør dig klar til at træde i stil til din aftenfest med denne specielle lejlighedskjole.

3. Pink Snøre dåbskjole:

Din Datters dåb og ved ikke, hvad hun skal bære ?? Du må ikke bekymre dig - her er en dejlig kjole af bomuldsstoffer i polyester. Bodice har en broderet blomsterkant og kjolen er flerkoblet tutu nederdel. Materialet der anvendes til nederdelen er tyll. Den har en skjult lynlås på bagsiden. Denne kjole er meget elegant og ædel. Det er langærmet men komfortabelt.

4. Lilla Rosette Kjole:

Her er en dejlig lejlighedskjole til piger. Denne delikate kjole er en smuk en med ombre design. Den har en rosette bodice og en lilla og hvid nederdel. Den er ærmerøs med en enkel rund hals. Kjole har en dejlig lang lilla bælte af satin studded en temmelig skinnende hjerteformet broche. Dette er en perfekt kjole til bryllupper, fester, engagementer.

5. Gul Prom Kjole:

Gør dig klar til at sætte gulvet i brand med denne dejlige gule blonderkjole. Det er en gulvlange kjole med en havfrue silhuet. Kjolen er Off Shoulder stil med en skjult lynlås på siden. Hele kjole har en gul satinforing undtagen på bagsiden. Bær en tynd delikat halskæde med et enkelt vedhæng og øreringe, der passer til dem, og for fodtøj kan du vælge at bære høje blyanthæl.

6. Vintage Rose Dress:

Hvis du ser stilfuld og hel dag begivenhed bære kjole til enhver lejlighed, så vil denne altid være egnet til din fashion statement. I denne kjole får du ærmer helt albue længde og indtil knæ længde smigrende. Nylon og lille spandex materiale har brugt, og du vil også få en blød strækforingstype.

7. sort / hvid klassisk kjole:

Her er en chic stil maxi kvinders kjole til speciel lejlighed, der er ankel længde. Det er en bandage stil kjole af hvide og sorte chiffon striber. Det har og europæisk stil skåret. Det er en skulder og har en A-line silhuet. Brug matchende juveler og fodtøj til at komme ind i stil.

8. Boldkjole:

Dette er en vidunderlig boldkjole, som også kan bruges til prom nætter. Den har en gulvlængde og er uden for skulder. Det øverste grålag er gennemsigtigt af tyllmateriale, mens foringen er ferskenfarvet af satinmateriale. Den har dejlige blonder blomster under et fersken satin bælte. Den har en A-line silhuet med en fuld flare.

9. Guld klar til at bære Saree:

Saree er et af de slid, der er foretrukket til alle lejligheder. I dag får vi kjoler, der er syet i form af en saree og klar til at bære. Denne saree er lavet af lycra materiale og har applique arbejde på pallu. Bluse er af guldnet med en masse stenarbejde. Sareen har en grænse, der er sequined rundt omkring. Så gør dig klar til at glinke og skinne på funktionen.

10. Churidar med en drape:

Denne blændende sorte kjole er en variation af den traditionelle saree. Churidaren har en drapering, der gør det til at ligne en saree fra en vinkel, men det er faktisk ikke. Hele draperingen er omgivet af en gyldenfarvet lang drapering. Blusen er net med spaghettiformet grå foring. Netto dækningen har dejligt bladdesign broderet i gylden silketråd.

11. Hvid Occasion Dress:

Denne blonder hvide anledningskjole er lavet af blonder, der er foret med polyester og spandex materiale. Det er en ankel længde kjole uden ærmer med en V-hals. Mønsteret er meget almindeligt og enkelt, men du vil helt sikkert se en slags til funktionen. Denne kjole er også velegnet som en navy-kjole.

12. Lille mænds smoking:

Lad din dreng ligne en mand. Denne dejlige outfit er en todelt trøje. Den har en god satinbue til nakke og trøjen er almindelig hvid. Du kan bruge materialer som satin, fløjl eller suede fløjl til kostume. Han vil helt sikkert føle sig som en mand i huset i denne udsøgte lejlighedskjole.

13. Double Breasted Peach Suit:

Denne fantastiske dobbelt breasted ferskenfarvet dragt er helt sikkert et af de bedste til bryllupper. den er lavet af poly rayon materiale, der er super fint giver et rigt udseende. Den har dejlige ferskenfarvede runde knapper og to sidelommer med klapper.

14. I do Western Jodhpuri Kjole:

Her er en dejlig jodhpuri-dragt med en indo western touch. Denne maroon shimmer top har dejlige udsmykninger ledsaget af en brocade patch. Halskanten er en kinesisk krave, men knækket er buet i stedet for den sædvanlige lige. Spanden har dejlige runde sorte knapper, der passer til kraven og den tynde rørledning i ærmerne på de lange ærmer. Brug ballon stil bukser og læder spids sko til finish. Forlovelser, bryllupper og receptioner har brug for sådanne outfits.

15. Pink Suit:

Hvis du vil se anderledes ud fra mængden, så skal du prøve denne slik pink-kulør. Selv om denne kjole er i chokerende pink farve, er det en stilfuld måde at sige, at du elsker mode. Frakken har dejlige slanke lommer og en centerventil. Manchetknapperne er dækket af stof. Denne dragt er et glimrende valg til Valentinsdag og fancy kjole partier.

Man bør være meget forsigtig med at vælge en kjole til enhver lejlighed, så du ikke vil føle sig ude af sted på grund af outfit. Du bør også tage sig af materialet, så du vil være komfortabel i det gennem funktionen. Lejlighedsvis slitage kjoler er tilgængelige i bred samling af forskellige mønstre, så som per dit budget kan du også prøve meget komfort kjoler.

Pin
Send
Share
Send