Skønhed og mode

10 Trendy Kortærmet T-shirts til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Skjorter er et af de mest alsidige flotte antrekk til både mænd og kvinder. Skjorterne findes i mange designet i flot mønster som ærmerøse, lange ærmer og korte ærmer. Kortærmet t-shirts er dem, der strækker sig fra skulderen til albuerne. Kortærmet skjorteene er meget behagelige at bære og er perfekte til somre, da det får dig til at føle dig luftig.

Skjorter med korte ærmer er perfekte til både formelt og uformelt slid.

Seneste og stilfulde korte ærmer Shirt Designs for Gents and Ladies:

Lad os få et hurtigt overblik på 10 seneste kortærmet t-shirts til både mænd og kvinder.

1. Designer Floral Prints Kortærmet Shirt:

Her kommer en farverig og lysende blomstermotiver, kortærmet skjorte til drenge eller mænd. Den smarte krave og de lyse og mørke blomster trykte annoncer mere sej udseende til trøjen, og de korte ærmer er designet i mørkeblå med en kantfæstet i slutningen forbedrer ser ud af mange folder.

2. Men Broad Check Kortærmet Shirts:

En klassisk udseende knap op korte ærmer skjorter er disse med bred kontrol over alle skjorter. Den fantastiske farvekombination af grå, marineblå og hvid sizzles udseendet og er en cool fest tøj til mænd.

3. Formelle Slim Fit Kortærmet T-shirts til Drenge:

Denne form for slanke fit korte ærmer formelle skjorter er meget populære som office wear som disse skjorter er meget behagelige at bære og tilføjer ekstra selvtillid og fantastiske udseende til en mands personlighed.

4. Chiffon Short Sleeve Gul Shirt til Piger:

En unik og elegant udseende kort ærmet skjorte er dette til unge piger. Skjorterne har en god pasform i overkroppen og løs fra midjen. Ærmerne er puffede og giver et charmerende udseende til unge.

5. Office wear short sleeves Shirts til Girls:

Denne bomuldsblå farve bomulds skjorte fremstår meget trendy og er en smart kontorslædekjole til hver kvinde. Skjorterne har frontknapper og to sidelommer på modsat side, hvilket giver et pænt og alsidigt udseende.

Se mere: Button Down Shirt

6. Kvinder Button Down Short Sleeves Denim Shirts:

Dette er et must for hver kvinde denim korte ærmer skjorter med knappen ned stil. Den blå farve skjorte i kontrast til den hvide knap fremhæver tøjets udseende og er meget i trend, da det ser ud til at være fantastisk af enhver kvinde.

7. Slå ned krave grønne korte ærmer til mænd:

En afslappet t-shirt er et must for hver mand til weekendens fester. De stilfulde udseende skjorter er designet i nedad krave måde og har flotte flotte striber i splejsning design med havet grøn og ultrahvid kombination. En cool og dashing fest tøj shirt til alle mænds.

Se mere: Shirts med lange ærmer

8. Mænds Casual Front Stripe Kortærmet Shirt:

Dette er en perfekt kort ærmet casual skjorte til aften partier eller for enhver årsagssammenhæng også. T-shirt- og koldfrontstriberne og kontrastknapperne giver mere forbedret look og ser strålende ud med jeans eller uformelle bukser.

9. Runde krave Shirts med korte ærmer til kvinder:

Disse er ikke de sædvanlige skjorter lidt anderledes end andre, men er virkelig fashionable, når de bæres af jeans eller shorts. Skjorten har øjenhugget rundt krave, og de korte ærmer giver mere komfort, når de bæres. En perfekt skjorte til enhver form for udflugter, afslappet slid og en cool collage slid også til piger.

Se mere: Button Up Shirts til mænd

10. Summer Short Sleeve Hvid Shirts til kvinder:

Denne form for mousserende hvide skjorte ærmet skjorter synes nådig og charmerende. Den smukke blonder designet på kraverne og i forreste skjorte ser fantastisk ut og sikrer, at hvert hoved vender sig til bæreren.

En kort ærmet skjorte ser meget smart og cool på både mænd og kvinder. De er tilgængelige i mange passer og design som slank pasform, knap op, casuals, formals, checket og mange flere. Den forskellige og unikke snit, der er tilgængelig i korte ærmer, gør bæreren til at se mere usædvanlig og smartere ud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Pin
Send
Share
Send