Skønhed og mode

9 Moderne og usædvanlige opustelige stole design

Pin
Send
Share
Send


I årtier var der lignende typer stole, der blev brugt enten af ​​træ eller noget metal, men nu kommer der en stol, der er fyldt med gas. Denne type stol er oppustet med luft og ser meget trendy ud og indretningen af ​​hjemmet ser meget stilfuldt ud. Fordelen med denne type opustet stol er, at den kan justeres på et lille sted, når den ikke er oppustet.

Bedste og nyeste oppustelige stole:

Så lad os tage en tur til top 9 forskellige former for oppustede stole:

1. Bærbare fodbold stil opustelige stole:

Høj på efterspørgsel og cool udseende er disse bærbare oppustelige stole designet i form af en fodbold. Den sort / hvide farvekombination ser fantastisk ud, når den er placeret, og den oppustede sofa er designet af vandtæt materiale, og det vil ikke beskadige udseendet på denne stol.

2. Udvendige dobbeltsidede oppustelige stole:

Her kommer en behagelig og hyggelig dobbeltsædet oppustet sofa eller en stol, der kan blæses op, når det kræves. Farvefladerne på siddeområdet giver et forbedret og udvidet look. Disse typer udendørs opustelige stole kan placeres udendørs som haveområde eller på balkoner og give stedet et livligt udseende.

3. Farverige opustelige stole:

Trendy og attraktivt udseende er disse oppustede stole. Den oppustede stol kan tilpasses i forskellige faste farver og kan bruges til enhver form for aktivitet. Stolen er ideel til både voksne og børn og tilføjer flere yderligere kig på ethvert sted.

4. Smiley Style Oppustelige Stole:


Alltid favorit og sød udseende er disse smiley oppustede stol. Stolen er specielt designet i form af smiley og er designet af tyk og holdbar plastik. Så engang købt kan bruges i længere tid og synes meget cool, når de holdes i stuen eller endda i balkonen.

Se mere: Stabile Kontorstoler

5. Natur inspireret Oppustelige Strandstole:

Disse er de sejeste udseende oppustede stole til enhver strand fest. Stolen har smukt tryk i forskellige nuancer og ser elegant ud. Stolen er ideel til solbadning på stranden, på terrassen eller under kampagnen, og du vil være misundelig af alle ude på lejren.

6. Oppustelig Sofa for Elders:


Disse er de ideelle oppustede sofaer for ældre som den er ret stor i størrelse end de sædvanlige. Det har endda armlæn og ryglæn, så udlåns komfort, mens du sidder og du kan nyde enhver form for spil eller film på dem og tilbringe gode aftener.

Se mere: Dækstoler

7. Runde Form Oppustelige Lænestole:

Smukt og nådigt udseende er disse oppustede stole i rund form med passende armlæn og ryglæn i skinnende sølvfarve. Siddeområdet har en polstret pude i pink udlånskomfort, mens du sidder. Stolene er tilgængelige i mange farver, og disse stole kan også bruges i café og lounge.

8. Sensationelle Oppustelige Bean Bag Stole:


Den søde og dejlige udseende er disse oppustede bean bag stole designet til udlån afslapning. Stolene er ret holdbare og kan placeres udendørs eller indendørs og kan også deflateres og opbevares nemt.

Se mere: High Back Office Chair

9. Pink Frozen Disney Oppustelige Stole til Kids:

En perfekt oppustet stol til børn, hvor Disney tegn er trykt, tiltrækker børn og gør dem til at føle sig specielle. Kids oppustelige stol er lavet af tykke, holdbare miljøvenlige materialer og det er ret letvægtet. Således kan børnene nyde og samtidig slappe af på deres yndlingsstol også.

De oppustede stole findes i mange designs, farver og mønster, og du kan vælge den efter dine behov og stil også. Fordelen ved det er, at den kan opbevares på et lille sted, også når den ikke er fyldt med luft, og stolens størrelse og form afhænger af den luft, der fyldes af dig. Så hent en tiltalende stol og give et klart kig på ethvert sted.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send