Hårpleje

10 Home Remedies for forskellige hårproblemer

Pin
Send
Share
Send


Gosh, hver morgen vågner op for at se tufts af hår på puden, ikke en god start til en god morgen. Hårtab, en af ​​de mange grunde til, at mænd og kvinder er deprimerede i disse dage, da udseende i denne dag og alder betyder noget.

Ingen ønsker at blive fanget med en tilbagegående hårlinie eller et skaldet plaster, endsige at blive fanget med en perle, der flyver væk på en blæsende dag. Derfor er det så vigtigt at bruge mindst ti minutter om dagen for at nære og passe på den kroniske ære, du har, ellers kan du tilslutte sig bandet af evige solskinneskud, hvilket er dit mareridt.

Fælles hårfaldsproblemer hos kvinder og mænd:

Hårproblemer opstår på grund af:

 1. Vitaminmangel.
 2. Mineral mangel.
 3. Jernmangel.
 4. Alder.
 5. Forurening.
 6. Eksterne elementer.
 7. Kemiske behandlinger.
 8. Stress.
 9. Ingen søvn eller mangel på det.
 10. Ubalancerede hormoner.
 11. Underliggende lidelser.
 12. Forkert brug af over-counter hårprodukter.
 13. Blegning, retting og andre hårproblemer.
 14. Skæl og hovedbundsinfektioner.
 15. Livsstilsændringer.

Eksperter opierer, at alle taber omkring hundrede hårstrenger dagligt, hvilket er normalt, men noget mere end det, der skal ringe alarmklokkerne. Derfor er det så vigtigt at spise sundt, motionere og have meget vand, søvn og dyb vejrtrækning for langvarig glans på de dejlige tresses du ejer.

Hjem Remedies for Hair Fall og hovedbund problemer:

Disse er aktuelle og ikke-aktuelle home remedies, der har vist sig at bekæmpe hårfald, siden Ye Olde's dage !!

1. Dit hår skal holdes rent, hvilket betyder at vaske det med en mild urte shampoo lavet af shikakai og amla ville være fantastisk. Dette ville ikke kun shampoo dit hår, men ville holde det naturligt betinget også. Der findes urte shampooer af samme blanding tilgængelig på mursten og mørtel butikker og på tværs af velrenommerede online butikker også. Vælg dog en efter din hårtype for bedre resultater.

2. Lunkent olieblandet hvidløgsklyven og masseres i hovedbunden to gange om ugen gør vidundere til håret. Man kan bruge en hvilken som helst æterisk olie, men sørg for ricinusolie og sennepsolie i lige store mængder af en spiseskefle, der bruges til bedre konsistens. Turban wrap hovedet og lad varmen sive i olierne, så hovedbunden kan nære. Gør dette to gange om ugen, dit hår vil stoppe med at falde, ingen skæl til at græde om og skinnet bliver restaureret.

Se mere: Hjem Remedies for beskadiget hår

3. Vi beder dig modstå fristelsen til at kæmme dit hår, selv med en bred tandbørste eller kam. Vådt hår er svagt, og det er derfor, at håndklædepapir eller turbanindpakninger rådes, så der sker naturlig tørring. Brug ikke hår hårtørrer for hårtørringsprocessen, det brænder håret og får det til at falde.

4. Kvinder, hvis du bruger hårtilbehør, der er for stramme, vil de trække dit hår og gøre tråde falde. Således, uanset hvor sødt de kaninklip eller bobbynåle ser ud, skal du sørge for at du ikke bruger eller køber hårstropper og andre hårtilbehør, som ville være stramme.

5. Når mænd og kvinder går ud i solen, skal de have hovedet dækket. Dette ville holde håret rent og sikkert fra eksterne elementer, såsom forurening, støv og UV-stråler fra solen. Ja, UV-strålerne i solen dræber hårsækkene og tillader ikke hovedbunden at trække vejret godt.

6. Brug palmetto til at behandle hårfald, det er hvad de indfødte amerikanske stammer har brugt siden gamle dage efter vores viden. Palmetto er kendt for at stoppe DHT fra at blive produceret. DHT er faktisk grunden til, at prostraten forstørres, og det forårsager også hårtab.

7. Vitaminer er vigtige at have, da de nærer kroppen, holder huden skinnende og håret hoppende. Vitamin A hjælper med talgproduktion, det er også en antioxidant. E-vitamin hjælper med blodcirkulationen, der er nødvendig for hovedbundsføde, hvilket fører til sundere hårsække, og vitamin B hjælper med melaninproduktion, grunden til at dit hår kan prale af dybe, mørke farver.

Se mere: Frizzy Hair Home Remedies

8. Kig på dit køkken for svar på hårfald, løgpasta, hvidløgspasta og ingefærpasta, en bordsske hver og gnides dybt ind i hovedbunden med blide cirkulære bevægelser ville hjælpe. Bland dem ikke, brug bare en af ​​dem !! Hold pastaen i tolv timer lige, og vask den derefter af med koldt vand.

9. Henna hjælper med at genoprette fugt og forsegler cuticles også. Urten er kendt for at gøre hårets rødder stærke.

10. Vi alle elsker grøn te for det varierede fordele, og bortset fra antioxidanterne det har for anti-aging, det hjælper også med at stoppe håret falder også. En teskefulde vådt grønne te blade masseres ind i hovedbunden og efterladen i ti minutter er nok. Gør det to gange om ugen for naturlig glans og mere hårvækst.

Tæl dine velsignelser:

Vi klager ofte på det hår, der var og i købet glemmer det hår, vi har, for kun at se på et senere tidspunkt, hvad vi havde ignoreret og tabt. Vær ikke et statistisk kære hjerte, pas på den kroniske herlighed, der stadig sidder ret på dit hoved. Følg vores tip og nyd det hår, der stadig er tilbage.

en. Prøv at trække vejret og gøre yoga hver dag i mindst 30 minutter. Dette ville i høj grad bringe stressniveauet ned.

b. Meditation hjælper også; det beroliger sindet og sjælen. Det hjælper også med at bringe ro og en positiv aura rundt, som helbreder interne og eksterne problemer, siger holistiske eksperter.

Se mere: Sådan Cure Split Ends

c. Brisk vandring, cykling, frihåndsøvelser er også til stor nytte, så gå videre og hengiv lidt dans hver aften, hvis du vil. Når kroppen får tilstrækkelig bevægelse, sker blodcirkulationen godt og holder hver tomme i kroppen og hovedet, pasform og fint.

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send