Skønhed og mode

9 forskellige typer af talje hvide bælter til mænd og damer

Pin
Send
Share
Send


Bælte er et gear, der bruges til at holde din bukser eller nederdel, uanset hvad du vælger at bære. Blandt de mange stilarter er det hvide bælte den mest forbløffende stil. Det er unikt, det er klassisk og mest af alt det giver et meget kongeligt udseende. Traditionelt hvidt bælte plejede at være sammen med linned bukser, sommer shorts, polo kampe eller til udvej udseende. Men nu har tingene ændret sig. Når du parrer hvidt bælte med gråbukser eller jeans, ser du fabelagtig ud.

Enkle og bedste hvide bælter til mænd og kvinder:

Her er de 9 smukkeste hvide talje bælter til mænd og kvinders kjoler er som følger.

1. Casual Leather White Belt:

Hvidt læderrem er en ny trend startet. Det bruges både i formelle og uformelle tøj. Du kan klare det med hvide bukser og bære en smart mørkfarvet blazer. Hvid læderrem ser også cool på jean med støvler.

2. Woven White Belt:

Vævet hvidt bælte er et af de mest afslappede bælter. Den er lavet af vævning af uld eller bomuld. Det er let at bære, så unødvendig vægt omkring din talje. Det går meget godt med denim slid. Du kan endda holde det med flirtende nederdele eller sommer shorts, i de varme dage. Det er perfekt til at bære om sommerdagen.

3. Formel Hvid Bælte:

Formelt hvidt bælte er som et nyt preg til de formelle tøj. Du kan jazz det op og føje et skarpt udseende til møder. Et simpelt hvidt formelt bælte kan få dig til at skille sig ud i et overfyldt mødelokale. Formelt hvidt bælte kan bæres på formelle nederdele.

4. Webbed Hvid Bælte:

Webbed hvide bælte er hvide snore af læder eller klud webbed i sammen. Denne type bælte er meget almindelig i cyklister og eventyr søger folk på grund af dets styrke. Det giver et groft udseende, så det er meget berømt hos mænd.

Se mere: Røde bælter til kvinder

5. Beaded Hvide Bælte til Bryllup:

Beaded hvid bælte er ganske berømt i brude og teenagere. Du kan bære det over din sommerkjole eller top. Beaded hvid bælte kan få dig helt opmærksomhed, da det er meget anderledes hver gang.

6. Studded White Belt til Bridal:

Studded hvide bælte bruges til at tilføje glamour til dit brudekjole. Et simpelt polstret hvidt bælte kan give dig nok skinne til aftenen og få alles opmærksomhed. Hold det enkelt kjole for at tilføje gnistre. Nogle gange bæres hvidt belte på jeans og enkel t-shirt.

Se mere: Sølvremme

7. Logo Hvide Bælte:

Logo Hvid Bælte er et hvidt bælte med et logo af et firma eller et mærke. Det er kendt for unge og undertiden også berømtheder, hvis de fremmer et bestemt mærke. Normalt har et sådant bælte stort spænde. Mænd foretrækker normalt sådanne slags bælter.

8. Tynd Metallisk Hvid Bælte:

Tynd metallisk hvide bælte er hovedsagelig over kjoler. Det ser rigtig godt ud på aften kjoler eller afgrøde. Tyndt metalbælte giver opmærksomhed på taljen. Tyndt metallisk hvidt bælte ser desværre godt på piger på tynd talje, da det ser ud til at være proportional.

Se mere: Kvinders blå bælte

9. Bue Type Hvide Bælter For Kjoler:

Kjole hvide bælte er kortere i længden. De bæres højt på taljen, næsten tæt på ribbenets ende. Nogle gange er det slidt lige under brystet også. Den bruges som tilbehør. det ser normalt ud på mørke farvede kjoler. Det kan også bæres med blomsterbeklædning til at tilføre glamour. Den kjole hvide bælte har forskellige typer spænder at tilføje opmærksomhed.

Hvidt bælte kan være vanskeligt at lave. Hvidt bælte kan tilføje skarp kant til dit udseende, hvis det bæres klogt. Så der har du det, alt det væsentlige og unødvendige, universelle men meget segmenterede - det hvide bælte og nogle ideer til at vælge din stil.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send