Skønhed og mode

Top 7 tips til at få vægt på 10 dage

Pin
Send
Share
Send


Få vægt på bare 10 dage! Hvordan er det muligt? Bare rolig! Denne artikel hjælper dig med at gå i vægt. At have undervægt er et symbol på sygdom, ellers mangler næring. Hvis du ønsker at passe ind i en elsket kjole og derefter ved et ordentligt måltid, kan du planlægge såvel som passende øvelser, du nemt kan øge massen i 10 dage. For tynde mennesker spiller vægtøgning også en vigtig rolle for at forbedre deres skønhed. Så læs denne artikel omhyggeligt.

Du skal vide, at du praktisk talt kan nå mere end 2 til 3 pund om 10 dage, omvendt. Hvis du er undervægtig og har stavfigur udseende, så får du ekstra fordele ved at lægge kurver i kroppen, genoprette en ung fedme og opnå en attraktiv personlighed. På nuværende tidspunkt er alle mennesker så meget optaget, at de skal lægge de nødvendige kalorier til stærk vægtforøgelse. De sunde fødevarer skal fokusere samtidig med at dette tilbud giver dig næringsstoffer, der er afgørende for den mest fordelagtige energi og ydeevne.

Bedste tips til at få vægt i 10 dage:

Der er flere tips, der hjælper dig med at gå op på kun 10 dage. Nogle af dem er en følger;

1. Har ekstra kalorier:

Du bør forbruge omkring 1.000 ekstra kalorier for hver dag for at øge en mindre mængde end et halvt kilo om ugen. Din reelle kaloriforbrug kan variere afhængigt af din højde, aktivitetsniveau og vægt samt din krops metaboliske hastighed. Vælg sådanne fødevarer, der involverer rødbeder, abrikoser, korn, squash, rosiner, bananer, datoer, bønner, majs, kartofler osv. Foretage tunge supper ved hjælp af bønner eller andre linser.

Se mere: Hvordan man går hurtigt op i 1 uge

2. Spis ekstra og mere ofte:

Forbruge omkring 3 måltider hver eneste dag plus en mindste af to gode snacks. Forstør dine portioner. Sæt i en ekstra vare til din klassiske morgenmad. Brug lidt ekstra mad i hvert måltid. Hvis du ønsker at øge stadigvæk om 10 dage, skal du have nogle granola barer eller doughnut efter hvert måltid plus samtidig som en snack.

Se mere: Sådan får du vægt for kvinder

3. drik nok væsker

Når det kommer til at hæve muskelmassen, er vandindtaget svar. Vand er bevaret inde i selve muskelen, og derfor kan vi ikke reducere, når vi ikke drikker tilstrækkeligt vand til muskelmasse. Sluk masser af væsker, der giver næringsstoffer samt kalorier som mælk, energidrikke og friske frugtsaft. Bliv hydreret og drikker med dine måltider plus i sandwichet mellem for at øge din kalorieudnyttelse.

Se mere: Hvordan man går i vægt under graviditeten

4. Vægtløftning:

For vægtøgning på bare 10 dage, udfør vægtløftning, fordi det hjælper dig med at vride det ekstra fedt i muskler. Indsæt vægtløftning til din træningsplan mindst 3 gange for hver uge.

5. Kreatin Supplement:

Kreatinpillerne er i stand til at lette en række atleter for at få vægt. For at opnå vægtøgning på 10 dage virker kreatinpiller som en magisk pille. Det er meget vigtigt at konsultere din læge, før du tager kreatintabletten.

Se mere: Vægt gevinst kost

6. Korrekt søvn:

Hovedparten af ​​muskel renoverer såvel som udvikler sig samtidig med, at vi sover. Derfor er gode hviledage plus søvn afgørende for væksten i muskelmasse. Så det anbefales stærkt at tage mindst 6 til 8 timers søvn.

7. Gulerodssaft:

Begynd hvert måltid med 2 oz. af gulerodssaft på uopfyldt mave; ellers fange fordøjelsesenzymer tyve minutter før måltider. Gulerodssaften motiverer bevægelsen desuden enzymfremstilling i tyndtarmen plus udvikler næringsassimilering. Fordøjelsesorganer giver ekstra kraft til at opsuge helt næringsstoffer samt kalorier som af den mad, du spiser.

Pin
Send
Share
Send