Tattoo Designs

20 Bedøvelse Lily Tattoo Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Lily Tatoveringer er den seneste fornemmelse i tatoveringsverdenen. Lily blomster er kendt for ren og kyskhed. Disse duftende blomster er kendt for deres skønhed og har altid været beundret af blomsterlærere. Især de store lilieblomster er blevet en muse for kunstnerne, der begyndte at ætse disse mønstre på menneskekroppen. De kommer i en række farver som pink, orange, koral og endda sort og hvid. Lily tatoveringer bliver stadig mere populære over de almindelige roser, da lilje blomster ikke har torner. De repræsenterer kærlighed, uden at skulle tale om problemerne (torner). I denne artikel har vi overholdt nogle af de bedste lilje tatovering ideer.

Bedste placeringer til Lily Tatoveringsdesign til mænd:

Der er ikke noget bestemt sted at vælge for Lily tatoveringer. De fleste mennesker eksperimenterer med forskellige dele af kroppen for at placere disse tatoveringer. Imidlertid er nogle af de mest populære Lily tatoo placeringspositioner for mænd Bryst, Hals og Ryg. Nogle mænd foretrækker også at placere dem på lår og kalvemuskler.

Bedste placeringer til Lily Tattoo Designs til kvinder:

I modsætning til mænd foretrækker kvinder at bære en lilje tatovering på bestemte kropsdele som skuldre, brystlinje, ryg, nakke og ankler. At få en tatovering gjort på dele som brystet kan indikere kærlighed til nogen, men kan være yderst smertefuldt for kvinder. Hals og skulder er det mest populære sted for at vise din nyligt færdige lilje tatovering. Nogle andre steder er arme, ærmer, mave og endda til fods.

Bedste Lily Tattoo Designs:

Her i denne artikel vises en bred liste over lilje tatoveringsdesign sammen med mening og billeder for alle dine funktioner.

1. Lily Sleeve Tattoo:

Sleeve er et andet populært sted for at vise frem en Lily tatovering. Især til kvinder og mænd med våben, er ærmer de perfekte områder til at få en tatovering færdig. Du kan få længden af ​​tatoveringen tilpasset for at gøre den velegnet til enten fuld ærme, halv eller tre fjerde. Denne indviklede Lily tatovering kan få os til at gå Wow! Et hint af farve imellem de sorte og hvide tatoveringer ser ganske tiltalende ud.

2. Lily Tatoveringer på Arm:

Denne lille lilje tatovering på arme ser ganske fantastisk ud. Det er et minimalistisk design, der formidler enkelhed, elegance og skønhed. Det er bevidst holdt enkelt uden farver og ser ganske smukt ud. Våben tatoveringer er ganske populære, da de altid holdes åbne og er også behageligt sted at få en tatovering færdig.

3. Lily Tatoveringer på låret:

Lårregionen er ikke særlig populær blandt tatoveringselskere. Huden omkring dette område er ekstremt følsom og kan skade meget. Men nogle eventyrlystne mennesker der kan lide at designe deres krop kan lide denne ide om par lilje blomster på låret. De er perfekte til dem, der bærer shorts og bikinier.

4. Lily Leg Tattoo:

Tjek denne cool Lily tatovering på benet. Denne enkle, men elegante tatovering bruger designet af Pink Lily, der symboliserer skønhed, renhed og uskyld. Ved at holde dette tema i tankerne er tatoveringen lavet til at se simpel og bevidst holdes minimalistisk. Designet har også nogle fine detaljer om kronblade.

5. Lily Tatoveringer på håndled:

Håndled er et andet populært sted for Lily-tatovering. Især når tatoveringen er så smuk og farverig som denne, hvorfor ikke flaunt den? Du skal være forsigtig med at få tatoveringer udført på håndleddet, da det kan forstyrre nogle af de vigtigste nerver. Blomstermønsteret er blevet gjort med opmærksomhed på detaljer.

6. Lily Hand Tatoveringer:

Hvis du har et stort håndområde, kan dette være et andet sted at få en tatovering færdig. Tjek denne lily tatovering, der viser friskhed, med tidlig morgen dug dråber vædende blomsten. Designet er blevet smukt udført, og alle detaljer er blevet sat i den. Dette område kan være smertefuldt på grund af nerverne på hænderne. Dette er en af ​​de populære Lily Tattoo.

7. Butterfly Lily Tattoo On Back:

Tatoveringer kan gøres tatoveret på forskellige steder som per personens ønske. Men der er en slags lilje tatovering design til kvinder, som ikke giver mulighed for en detaljeret gengivelse på grund af det område, hvor det bliver tatoveret. Lily tatovering billeder var populære siden indførelsen af ​​farvet tryk og udviklet detaljering. Disse tatoveringer er meget alsidige og kan være en selvstændig tatovering eller en del af et andet design. Denne stil betragtes stadig som symbolet for Firenze. Her er sommerfuglen sammen med sød lilje tatovering så forlængende.

8. Enkel og stilfuld Lily Flower Tattoo:

For det meste vil folk gerne have billeder af lilje tatoveringsdesign på deres skuldre på ryggen. Selvom der er mange undtagelser, foretrækker folk at vælge den, der er simpelthen men stilfuld. Et sådant eksempel tatovering er vist ovenfor, som kan trækkes simpelthen med en sort farve, der tiltrækker andre let. Have denne lilje blomst tatovering designs vil også være traditionelle. Som liljeblomstene er traditionelt hvidt og elegant udseende, da de er forbundet med tanken om renhed og uskyld.

Se mere: Billeder af Rose Tatoveringer Designs

9. Lily Tattoo On Foot:

Selv om der er liljeblomst tatovering designs til rådighed, vil have en tatovering på foden være smukkere. Nogle mennesker vil gerne have en tatovering, der ikke kan udsættes udenfor, og hvis du er en slags person sådan, så for at få en tatovering i din fod, som vil være behageligt og smukt. Ofte vil dette være mere på tribal linje af stil, der tilføjer skønhed til din stil.

10. Lily Flower Tattoo For Women:

Lily blomst anses generelt for at være en tigerlilje, da den er stor og attraktiv i størrelse. Du kan få et fantastisk design ved at placere billeder af lilje tatoveringsdesign i midten med yderligere blomster tilføjet til deres side vil være helt unik og et nyt innovativt fund, der matcher den nuværende fashionable trend. Du kan dog tilføje andre blomster; Prøv at holde fokus midt i liljeblomsten.

Se mere: Cherry Blossom Tattoo Designs til kvinder

11. Suave I Mauve Lily Tattoo Designs:

Lily tatoveringer er feminine og majestætiske, og denne tatovering bringer dig begge i en kraftpakket pakke, hvor blomsten bringes til liv ved hjælp af en højlilla og mauve glans. blomsten er nøgleelementet i kunstværket og for at få det til at se pompøst og fyldt ud, et større antal tegn er blevet tegnet for at fremhæve skønheden. Stjerner og bogstaver af betydning viser baggrunden.

12. Ørlilje Tatoveringer:

Hvis du går til et blødt lille blomstret design uden meget komplikation, tag en cue fra denne kvinde og få en sød lille lilje tatovering bag dine ører. Som sagt før blomster er feminine og for at bringe det ud, skal en farve være. Derfor kommer denne tatovering i en skygge af brændende rød toppet med gule højdepunkter og en sort kantlinje.

Se mere: Billeder af Lotus Flower Tatoveringer

13. Shoulder Lily Tattoo Designs:

Dette er endnu en lilje tatovering, som kunstneren har gjort så taktfuldt, at den næsten ligner en ægte lilje med en endnu blomstrende lilje på baggrunden. Dette er en af ​​de mest klassiske og feminine tatoveringer, der skildrer majestætisk skønhed.

14. 3D Lily Tattoo Designs:

Gør din tatovering levende med dette 3D-lilje-tatoveringsdesign, der gennemsyrer huden og pryder ryggen. Den matte tredimensionale effekt er pusten og målløs med intrikate minutdetaljer, der gør det til at se kongelig og livagtigt ud.

15. Papir Lilies Tatoveringer:

Næsten ligner papirliljer, denne tatovering er endnu en form for lilje tatovering, der selvom har en kunstig følelse gennem kunstnerens talentfulde hænder har erobret et helt nyt niveau realistisk synspunkt.

16. Romantik eller Rust Lily Tatoveringer:

Dette er endnu en lily tatovering hvor sammenligningen mellem en gammel og en ny lily er blevet lavet. Gennem en ying yang base er de to liljer, den rustikke og den romantiske blevet bragt sammen. Den rustikke har en falsk maurisk farve, der betyder nostalgi eller tærskelværdi, mens den anden i en varm monokrom glød betegner romantik. Farverne spiller en stor rolle i denne tatoveringskunst, hvor gennem tatoveringen er der kommet levetid.

17. The Triplets Lily Tatoveringer:

Dette er en lilje tatovering design til kvinder tatovering elskere. Hvis nogen ønsker at gå til en større tomme af deres hud, er dette en passende tatovering for dem. Dybest set dækker din underarm er de tre triplets, de tre liljer med en levende sommerfugl midt imellem den på en vandret måde fyldt med baggrunds detaljer for at frembringe elementets livlighed. Denne tatovering er ikke for flot og skildrer samtidig kvindelighed.

18. Unikke Lily Tattoo Designs:

Unikhed er en ting, der søges af alle tatoveringselskere i verden. Selv når det kommer til blomster, så simpelt som en lilje, er rethed et fælles ønske. mens alle de andre ligner måske forskellige i ideer, er dette en helt frisk, anderledes lilje, der gøres realistisk gennem en dygtig tatoveringslæres våben. De bestemte linjer, de bløde kanter, den store skygge på bagsiden gør alt denne tatovering en stor oplevelse.

19. Smukke Røde Lily Tattoo Designs:

En lilje er feminin. Den har en ung kvindes vivaciousness, en moden kvindes romantik og en ældre kvindes omsorg og for at indarbejde alle, intet siger ret mere end en rød rød lilje med sine mørke grene spredt over din krop. Selvom dette er en simpel nok tatovering, gør den tynde linje med sort blæk det røde fremtrædende og attraktivt. Den sorte i baggrunden mod den røde skinner klart.

20. Stjerner og Lily Tattoo:

Der er en anden populær stil af en brugerdefineret tatovering, der er svært at forklare, men det vil være rigtig sejt og spændende at se, og det er liljekatoveringsdesign til kvinder trukket fra underarm. Denne tatovering ses som en enkelt blomst eller en kombination af flere lilje blomster. Hver farve af blomsten har en individuel betydning, og liljen gør det samme.

Tatoveringer er et visuelt udtryk for ens ideologi, holdning og personlighed. De definerer, hvem en person er. Selvom det ofte er stereotypet, at blomstermønstre kun er for kvinder, er Lily-mønstre hurtigt voksende popularitet hos mange mænd. Lily tatoveringer, i modsætning til rosen tatoveringer er ikke forbundet med feminitet, breakups eller smerte. Disse smukke blomster er kendt for ren uskyld og almindeligt hjerte. Der er mange liljekonstruktioner at vælge imellem afhængigt af størrelsen og placeringsområdet. Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at indsnævre din ideelle Lily-tatovering, farven, mønstrene og hvor du skal få det gjort.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send