Frisurer

9 nyeste og bedste pragt frisurer med billeder

Pin
Send
Share
Send


En frisyre med perms er en fantastisk måde at stylere poker lige eller fladt hår på, som normalt ikke kan beholde midlertidige krøller. Kvinder, der er glad i krøllet hår, kan prøve denne frisyre. Perms er permanente bølger eller krøller, der kan skabes ved hjælp af kemisk opløsning og perming apparater som perming stænger og ruller. Løsningen er at omstrukturere det ellers lige hår til krøller. Efter påføring af kemikalier vaskes håret og derefter rulles fast. Det næste skridt er at behandle det med en perming løsning, som endelig giver de krævede krøller. Før man får håret til at holde, bør man holde faktorer som frisørens egnethed og den kemiske løsning i deres sind. Der er flere permeerede frisurer til rådighed og bør vælges i henhold til de personlige krav.

Smukke og stilfulde Permed Frisurer:

Lad os se på de øverste 9 frisurer til permed hår.

1. Root Perm Frisure:

Som navnet antyder, kræver denne frisure den perm fra hårets rod til at give en hoppe til fladt hår. Dette er en af ​​de mest passende frisurer til korthårede mennesker. Det er en fantastisk makeover for korthårede mennesker, og perm'en forbliver i højst tre måneder.

2. Perm Med Body Wave:

En fremadrettet tendens, denne frisyre giver en masse krop til at tynde fladt hår og komplimenter ansigtet, da disse bølgete krøller giver blødhed til ansigtskonturen. Du kan style det nemt ved at blæse tørring og vil ikke vare mere end to måneder. Piger med skulderlængde kan let prøve denne frisyre.

3. Permed Frisure med volumen:

Selvom vi bruger curlers til denne frisure, omfatter det faktisk ikke krøller. Det skaber meget volumen og ser smukt ud på ovale formede ansigter. Hvis du har langt hår, og du vil gerne give meget volumen, så er dette frisure til dig.

Se mere: Sådan Skærer En Bang Fringe

4. Spiral Permed Frisure:

Denne frisure giver en funky og ungdommelig til en person og kræver en lang stang for at opnå disse spiralende krøller. Det er en meget trendy hår stil og er kendt for at give et godt volumen til håret.

Se mere: Bedste Frisure For Piger

5. Stack Permed Frisure:

Denne frisure involverer curling den nedre halvdel af håret. Det ser godt ud på en hvilken som helst hårlængde, forudsat at længden er den samme hele vejen igennem. Dette gøres for at skabe teksturer, og en potion er bevidst holdt af krøller for at bevare ansigtsblødhed.

Se mere: Nemme elegante frisurer

6. Spot Permed Frisure:

Ideelt set er denne frisure mærket som en partiel perm og indebærer perming en del af hår ad gangen. Denne frisure kræver den samme procedure for at permeere håret og bruges generelt, hvis en person ønsker at få god lydstyrke kun i et bestemt afsnit.

7. Alkaline Perm Frisure:

Denne frisure kan være meget skadelig, så folk med tyndt hår eller med hårfarve på bør undgå det. Kun normalt hår, der aldrig har været permemeret før, gælder for denne frisure. Den har kapacitet til at vare så længe som fem måneder.

8. Acid Perm:

I modsætning til Alkali perm kan denne Frisure bruges på farvet hår og er mere til at skabe løse krøller. Selv skørt hår kan fungere godt med perm, og det har ikke tørringskvaliteten. Dette er bedst egnet på et kvadratisk formet ansigt.

Se mere: Blonde hår nuancer

9. Exoterme Perms:

Denne type perm er meget let og nem at holde som de ikke kræver tid processen; det kræver heller ikke varme fra eksterne kilder. Disse perms udnytter kemikalier, der frigiver tilstrækkelig varme, der kræves for at permere håret. Denne frisure er meget efterspurgt, da den er enkel og giver fremragende resultater.

Perm har eksisteret i mange år, og denne stedsegrønne stil bliver udviklet af den nye generation af frisurer på den mest innovative måde. Så hvis man ønsker at få en komplet makeover permeede frisure er en glimrende mulighed.

Billeder kilde: Shutter lager

Se videoen: Inherent Vice (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send