Skønhed og mode

15 Stilfuldt design af små øreringe til piger i trend

Pin
Send
Share
Send


Små øreringe stud i guld og diamanter eller sølv og platin har været en altid favorit smykke til kvinder. Elegance og rigdom af små øreringe er uforlignelig med de store og lange øreringe. Skønheden i de små ørestykker på ørerne ser imponerende ud end de lange øreringe. Små øreringe i dag er designet med mange mønstre, der også tager afstand fra dig selv. Den smukke og fascinerende søde design af små øreringe vinder hjerter af mange.

Seneste og attraktive øreringe i små design til kvinder i mode:

Her er de bedste små design af øreringe til damer.

1. Lille Opal Stud Guld Øreringe:

Et par smukke søde lille opalstud i guld små øreringe ser ædru og pæne ud. Piger, der elsker de små smukke smykker, kan bære den lille opalstud i ørerne. Generelt små piger går i skole kan bære disse små ørestykker regelmæssigt, da elegansen af ​​de elegante øreringe passer til deres indtryk og påklædning.

2. Små klips Drop Diamond Stud øreringe:

Clip drop øre stykker til kvinder i et smukt design af små guld øreringe par ser rig og tung. Kvinder kan bære sådanne designer små diamant øreringe med drop clip designs under rutinearbejde. Et designerstykke af et sådant mønster kan også bæres i afslappede fester med venner.

3. Small Hoop Basketball Gold Filled Wives Øreringe:

Når vi elsker en bling på øreringstipene, der skinner højt og kan bemærkes, selv fra en afstand, ser det ud som et lille hul guld- og diamantstuddesign imponerende. Et designmønster af en kurvkuglehøne fyldt med gyldne ledninger ser smuk ud. Når et smykke stykke lavet med besat med små diamanter eller gyldne kugler, ser hele øreringe sig fantastisk ud.

4. Eksklusive Små Blomsterslange Øreringe:

Utrolige designs er blevet introduceret af juvelen håndværkere til smykker mode verden. Små ørestikker med blomsterknap fra ørehullet og en flok blomster, der hænger bagved ned af ørepinden fra bagsiden, ser smukke og imponerende ud.

5. Små knude Style Diamond Stud øreringe:

Små diamant øreringe lavet med knude stil er nu et gammelt design endnu vinde hjertet af mange kvinder. Knuderne bundet på ørerne ser imponerende og iøjnefaldende ud. Diamanterne er stud i guld eller platin eller sterling sølv. I ethvert metal har knutestilen altid været et smykke i hver dames skabet.

Se mere: Brude Guld Øreringe Designs

6. Små guld øreringe:

For nylig er de nyeste design af øreringe små i størrelse og anderledes og alligevel at lave en erklæring, guldbøjle øreringe. Små klodser af guldstænger eller andre metallegeringer såsom sterlingsølv eller rosenguld er lavet i disse designs. Guldstængerne i lille størrelse er tilsluttet og lavede fantastiske små øreringe.

7. Small Gold Bow Stud:

Små øreringe design med smukke bueforme ser utroligt sød ud på piger og små børnebørn. Buerne lavet med mesh guld design er fastgjort med en almindelig guld bånd form, der glimrende ser ud som ægte bue. Den lille øreringe øje pop selv fra en afstand.

8. Små Lace Pod Gold Øreringe:

Små øreringe design med blonder inspirerede mønstre har også fange trenden i disse dage. Uanset om de er studsene eller de hængende eller klippeteknologierne, er blonderne designet i guld attraktive og ønsker. De laced bolde hængende fra ørerne ser simple men helt nye til smykker mode.

9. Røde Tæppe Små Mesh Guld Øreringe:

Kvinder deltager ofte i fester eller festligheder, eller de røde tæppebegivenheder kan bære det dynamiske enkle, ædru og hængende design af garnet med små øreringe. Laget i små kegleformer hænger disse øreringe fra ørerne og spredes en designerpåvirkning. Garn øreringe vil passe til enhver nydelig almindelig farve festkjole.

10. Dobbelt sider Små guldnødder Øreringe:

Double-side små guldøreringe er blevet en varm trend i mode smykker. Kvinder har også begyndt at lave sådanne mønstre i guld og platin. De blomstrende designercirkler i stor og lille størrelse er lavet som hovedøreringe og rygskrueøreringe, som kan bæres på enhver side af siden, og ser en glimrende ide om at bære to designs i et par øreringe.

Se mere: Lang øreringe Design

11. To-sidet perle guld øreringe:

Små perleøreringe med et dynamisk design af hul cirkel lavet med filigree kunst og en vedhæftet perle fra bagsiden ser utroligt ud. Den lille designer øreringe kan bæres på to måder. Du kan bære filigrenkuglen i fronten og holde perlen på bagsiden, eller du kan bære perlen i fronten og filigrenkuglen på bagsiden. Uanset hvad, øreringe ser strålende ud på dine ører.

12. Små Diamond Drop øreringe:

Små guld øreringe med drop down diamant mønster ser også imponerende ud med casual outfit. Kvinder ude for arbejde eller bare hænge rundt med venner kan bære sådanne elegante små dråbe diamantøreringe lavet i guld.

13. Lunaria Diamond Stud Drop Guld øreringe:

Små guld diamant øreringe ser også anderledes ud med den uklare lunaria diamant stud i et dråbe øreringe mønster. Den smukke diamant hænger fra øretipsene og den vedhæftede trådstang med bølgede diamanter passer til ørehullet.

14. Små dobbelt øreringe:

Små perleøreringe med et fantastisk mønster af dobbelt øreringe har været viralt meget foretrukne blandt kvinder. Den store perle hænger ned fra bagsiden af ​​øret og en lille perleblomst stikker fra ørehullet. Helt mønsteret fremhæver fra ørerne at lave et smukt stykke sæt smykker.

Se mere: Store runde øreringe

15. Små dobbelt manchet kæde øreringe:

Små øreringe design kan afvige med de kæberede øreringe med små dobbelt mansjetter kæder, der fastgøres til øret i to dele. De små ørestykker på ørehullet, der strækkes med kæden, der hænger med manchetlænken, der er fastgjort til ørens øvre del, gør et smukt designerørstykke.

Smuk lille stud søn ørerne ser dynamisk ud med noget outfit. Det er den vestlige buksestil eller capries eller shorts. Kvinder med fuldt arbejde professionelt outfit af blazer har brug for at bære disse små øreringe til et dynamisk strålende udseende. Mens skole- og college-piger også ser søde ud med designeren små øreringe. Husmor og kvinderne arbejder udendørs kan få et anstændigt og rent udseende med små øreringe.

Pin
Send
Share
Send