Skønhed og mode

9 tips om at være en ansvarlig rejsende

Pin
Send
Share
Send


Som rejsende er det vores pligt at opføre sig ansvarligt uanset hvilken del af verden vi rejser til. Turisme bringer en indtægtskilde til lokalsamfund og deres familier.

For vores del er det vores ansvar at skabe en positiv indvirkning på miljøet og opfører sig respektfuldt til de lokale folk, vi kommer i kontakt med. Alt det har brug for, er nogle tanker og overvejelser og en lokal bevidsthed. Følgende tips vil hjælpe dig med at få det bedste ud af din oplevelse som ansvarlig rejsende.

1. Forskning:

En undersøgelse af det sted, du rejser til, er vigtigt, da det hjælper dig med at gøre dig bekendt med folkets lokale kultur og skikke. Det vil bedre forberede sig på rejsen fremad og lade sig vant til omgivelserne. At lære et par grundlæggende ord på det lokale sprog er altid et ekstra plus, da det hjælper dig med at komme forbi.

2. Vælg omhyggeligt:

Når du reserverer hoteller, loger osv., Skal du vælge din rejseleverandør omhyggeligt. Se, at de har sunde miljøpolitikker og praksis, og at de er ægte i deres tilgang, så du ikke ender med at blive misforstået.

Se mere: Adventure Cykelture

3. Kjole passende:

Husk, hvad der synes at være passende for dig i dit eget land, kan være upassende i det land, du besøger, især i tredjelandes lande. Pak tøj, der er velegnede til slid og ikke respektløse for lokalbefolkningen.

4. Køb Lokal Produce:

Støtt lokalbefolkningen ved at købe fra dem i stedet for importerede varer. For nogle fattige familier er det deres eneste indtægtskilde, så mens du hjælper dem med at tjene den ekstra indtægt, vil gesturen give dig en givende oplevelse af at give noget tilbage lokalsamfundene.

Se mere: Idéer til Work Team Outings

5. Undgå udslip af vand og kalkning:

Når du er på ferie, må du ikke spilde vand. Brug vand sparsomt, mens du har et brusebad og lad ikke hanen løbe, når du børster tænderne, da mange lande står over for problemet med vandmangel, så lad dem ikke øge deres ære. Hold også det omgivende miljø rent. Spild det ikke med flasker og andet affaldsmateriale. Angiv eksemplet ved at holde pladsen rent, så andre rejsende kan følge med.

6. Bevar natur og dyreliv:

Mens besøge vil dyrelivshistorier ikke forstyrre naturtypernes levesteder, der er hjemsted for mange truede dyrearter. Afstå fra at fodre dyrene. Det kan forstyrre deres naturlige spiseproces og kan endda lade dem ikke klare sig selv, hvis de hele tiden bliver fodret af mennesker. Mens du er i naturparker, tag ind den naturskønne skønhed, men tag ikke noget fra det. Forstyr ikke vegetationen ved at plukke på blomster og planter. Vigtigst, for at vise din støtte til dyrelivet, køb ikke varer fremstillet af truede arter.

Se mere: Lejre for børn

7. Vis respekt for lokale kulturer og hellige steder:

Gør din forskning om de lokale skikke og traditioner grundigt, så du ikke gør noget, der uheldigvis ville forårsage forstyrrelse for de lokale folk. Prøv at lære at sige ord som "tak" og "tak" på modersmålet, som vil forlade lokalbefolkningen i værdsættelse af dig. Gå ikke ind for dyrkningssteder eller tag billeder uden tilladelse. Du må ikke engang snap folk uden deres tilladelse, som kan ses som en fuldstændig tilsidesættelse.

8. Undgå at give penge til børnebønner:

Så hjerteløs som det kan synes, giv ikke penge til børn, der kommer tigger. De sendes for det meste af deres forældre og på nogle steder af børnehandlere, der bruger dem til deres egne udslettede midler. Det ville være bedst at købe dem noget at spise i stedet, og hvis du virkelig vil hjælpe dem ud, er der forskellige NGO'er, der arbejder for deres forbedring, hvor du kan tilbyde en donation til det samme.

9. Leje Lokale Guider:

Leje guider, når du besøger steder af historisk interesse. De lokale guider kan give dig mere detaljerede oplysninger om kulturhistorien på stedet, og du vil igen hjælpe dem med at tjene deres levebrød.

Billeder Kilde: Shutterstock 1, 3, 4, 5, 6, 7.

Pin
Send
Share
Send