Skønhed og mode

Top 9 Shoulder Mehndi Designs til ekstra glamour

Pin
Send
Share
Send


Mehendi med nyt design og stil tilføjer glamour til ceremonien. Selvom det er populært kendt som pre bryllupsfest, men det er også i festivaler. Med modeændringen viser kvinder interesse for skulder henna design. Materialet henna bruges hovedsagelig til design i skulder. Måske er dette noget helt nyt og moderne, men det er meget accepteret af dagens generation.

Ekstraordinære skulder Mehndi Designs med billeder:

Her kan du gå med forskellige mehndi designs til skuldre sammen med billeder, der vil rocke festen eller begivenheden.

1. Amazing Garland Henna Shoulder Designs:

Henna design til skulder er noget meget unikt. Bortset fra hænder og ben viser folk også interesse for skuldre. Det kan betragtes som en del af mode. Uanset om det har brug for en ekspert hånd at tegne et design på skulderen. Dette er meget eksklusivt.

2. Bird Mehndi som et design for skuldre:

Der er forskellige typer nuancer, som du kan se efter din skulder. Fugle som påfugl er det mest almindelige design, som piger generelt gør. Det vil gøre din skulder lyse end før. Designet er ikke så tungt og klodset. Det er virkelig en god tænkning for show.

3. Usædvanlig etisk Mehndi kunst for skuldre:

Bortset fra forskellige strukturer kan man designe noget, der er meget etnisk. En ekstraordinær kunst som denne er meget attraktiv som en mulighed for skulder. Som henna-design til skulder er det ikke så meget populært, men ser meget udsøgt ud. Derfor, hvis du vil gøre dig til at se anderledes ud end andre, så prøv.

4. Design en Lotus Mehandi på skulder:

Lotus som design vil gøre din skulder yndefuld og sensuel. Designet af det er meget enkelt. Så det tilføjer en beroligende effekt til den del der anvendes. Lotus er meget populært som et floral design, der gør stedet meget følsomt med et overblik.

5. Butterfly Design Henna for skulder:

Butterfly er meget krævet design specielt af kvinder. Dagens generation viser deres interesse for det meste på dette design til deres skulder. Uanset om det er et symbol på genfødsel. Dens overdådige vinger og figurer afspejler et billede af elegance. Dette henna design er et meget indviklet kunstværk.

6. Sun Designs Shoulder Henna:

Solen er et symbol på energi, og det giver en positiv effekt. Som henna-design bærer det en stærk betydning som udødelighed og viden. Uanset design er meget almindelig og enkel, men tilstedeværelsen er meget stærk.

7. Arabian Henna Designs for Shoulder:

Det er ikke underligt, at hvor meget henna designs er anerkendt i disse dage. For det meste er de arabiske designs i stor efterspørgsel selv for skuldre. Det ser ud til at være sortfarvet og så forblive i lang tid. Men det er helt sikkert for huden. Den meget design omhandler tykke konturer af blomst, blade og vinstokke.

8. En Reptile Mehandi for skuldre:

Dette design er ikke til brude overhovedet. De, der er meget lidenskabelige med tatoveringer, kan prøve dette. Mange piger kan lide denne mulighed for hendes skulder, da det giver en mening af oplysning. Strukturen af ​​designet er som slange eller firben. Ikke desto mindre giver det et stilfuldt udseende.

9. Fascinerende Owl Mehendi Skulder Design:

Det er helt et bemærkelsesværdigt og storslået henna design. Designet i skulderen vil tilføje et sofistikeret udseende. Et kort overblik ser designet meget mode ud, hvilket får dig til at se mere stilfuld og smart ud. Det kræver en meget stærk hånd at afslutte, da billedet af tatoveringen er.

Shoulder henna art er mehendi, som ikke er mere begrænset i hånd og ben. Til et andet udseende kan designs trækkes i skulderen også. Det gør stedet lyst med forskellige nuancer af design. Så bortset fra design i hånden kan du tænke på at prøve det i din skulder.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 10 EASY HAIRSTYLES FOR A SPECIAL OCCASION (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send