Skønhed og mode

9 bedste hårfarver til mørk hud

Pin
Send
Share
Send


At vælge den rigtige hårfarve til en mørk hud kan være træt nogle. Hvis du har en mørk hudtone, så er du uden tvivl nødt til at gå til brune farver og dens mange nuancer. Du kan ikke bare anvende nogen hårfarve på dit hår. Ikke panik, der er en række smigrende hårfarver, som er specielt beregnet til kvinder med mørk hudtone.

Hårfarve nuancer til mørk hud:

Nedenfor er de øverste 9 hårfarver til mørk hud til rådighed på det indiske marked ...

1. Brun med mørk kompleksion:

Den brune farve går hånd i hånd med den mørke hud. Hvis du fremhæver sådant hår med sort, så vil det se endnu mere imponerende ud. Dette er en af ​​de bedste hårfarver til afroamerikanske kvinder og har været sportet af tonsvis af berømtheder.

2. Plum Cherry Hair Color:

Kvinder med mørk hud kan sport denne hårfarve. Det er en af ​​de unikke farver til håret. Hvis du har langt, voluminøst hår, så vil du være mest gavnlig ud fra dette udseende. Denne hårfarve giver dig hår som blomme-kirsebær udseende, der ser sødt ud især på mørk hud.

3. Burgund:

Kvinder med mørke såvel som middelhudetone kan anvende burgunderfarven på deres hår. At være et af de sejeste udseende for sorte kvinder, vil denne hårfarve vise en frisk og legende personlighed. Kvinder, over hele verden sport denne hårfarve. Farven er lidt med en brunlig touch.

4. Dark Burgundy:

Blandt de mange bourgognefarver er den mørke mest populære. Det er for hver kvinde og især for sorte kvinder. Hvis du har en mørk til medium hudton, vil du bære denne farve meget godt. Langt og tykt hår, når farvet mørkt bourgogne ser fascinerende ud.

Se mere: Hårfarve til fair hud

5. Golden Hue Blonde:

Dette er en af ​​de mest imponerende hårfarver til kvinder med mørk hudtone. Farven kommer med storslåede gyldne nuancer, som gør din lang til mellemlang lang hår look ekstraordinær. Denne farve går hånd i hånd med en sød kjole og mørk hud.

6. Jordbær Blonde:

En af de smukkeste nuancer til blondt hår er jordbæret. Farven er designet til at passe til kvinder i alle hudtoner. Dog vil mørke hudtonede kvinder være mest gavnlige af denne farve. Blomsters jordbærskygge vil give deres hår det perfekte udseende, som de altid har ønsket. Det går helt med den mørke hudtone på grund af sin lette og tunge blonde berøring.

Se mere: Bedste hårfarve til hudfarve

7. Lilla hårfarve til mørk hud:

Dette er en af ​​de skønneste hårfarver til mørk hud. Kvinder med naturligt krøllet hår kan bære dette udseende meget godt. Den lilla farve og mørke hud har en imponerende skelnen, som er årsagen til skønheden i dette udseende.

8. Chokoladebrunt Hårfarve:

Chokoladen er en passende hårfarve til kvinder mørk hud. Man kan bære denne hårfarve uforsigtigt, da det altid ser godt ud på en matchende hudtone. Berømtheder som Kim Kardashian har sportet dette udseende meget godt.

Se mere: Bedste Lipstick Shades Til Fair Skin

9. Lysebrune Hårfarver til mørk hud:

Hvis du har mørk hud, vil den bedste løsning være at gå lys. Påfør lyse hårfarver som lysebrune for at forbedre skønheden i dit hår. Denne hårfarve viser en rolig og moden natur med en flirtende berøring.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send