Skønhed og mode

50 bedste indiske brude makeup tips til at følge under bryllup

Pin
Send
Share
Send


Tænker du på hvilke gode tips du kan få dine hænder på før dit bryllup? Der er flere makeup tips, som du bør huske på. Vi har imidlertid valgt top 50 moderne og traditionelle indiske brude makeup tips, der især passer til alle typer hudfarve.

Bedste Indiske Bridal Makeup Tips:

Lad os se de 50 seneste indiske brude smink tips, som skal følges af indiske bryllup bruden.

1. Exfoliate huden:

Hvis du vil se ud som de rigtige indiske bruder på din bryllupsdag, så vil du også have god hud. Uden god hud kan du ikke se godt ud. Selv med en masse sminke bliver det ofte et problem at bekæmpe tør og kedelig hud. Dette skyldes o den døde hudcelleaflejring. Så hvis du vil have problemfri og glødende hud på din bryllupsdag og også i flere dage fremover, bør du ikke grøfte den skrubende del af hele hudpleje rutinen. Det er infact det primære skridt til at få god hud. Du bør altid bruge en hjemmelavet skrubbe eller et marked, der er tilgængeligt for at skrubbe hele kroppen. Dette omfatter dit ansigt, albuer, knæ og også resten af ​​kroppen såvel som ryggen. Alle dele af din krop har brug for at få en ordentlig skrubbe. Dette vil hjælpe dig med at holde huden blød og glat. Det vil gøre din hud selv i tekstur over tid. Du kan lave hjemmelavede skrubber med citronsaft, sukkergranulat eller endda muskatnød. Muskat er en god skrubbe og giver dig også en sød duft når du bruger den. Du kan bruge tilgængelige scrubs på markedet, som også virker på hud som Everyuth scrubs eller Clean and Clear scrubs.

2. Undgå mørke cirkler:

Hvis du ikke får ordentlig søvn, eller du har et liv fyldt med stress, får du mørke cirkler. De fleste kvinder har mørke cirkler og selv fejre er ikke ligeglade med dette. Et stressende liv, en travl arbejdsplan eller endda rushen før brylluppet kan alle kombinere for at give dig søvnløse nætter eller forstyrret søvn, og igen kan du ende med at have mørke cirkler. Du bør anvende en godnat øjencreme for at slippe af med mørke cirkler. Du kan bruge under øjencremer, eller du kan også bruge pen serum, der er specielt designet til at reducere og fjerne mørke cirkler. Disse er dyre, men hvis men du skal investere i dem, hvis du ikke vil have dine mørke kredse vist i dine fotografier.

Se mere: Smukke indiske bruder

3. Undgå bløde øjne og øjenposer:

Din bryllupsdag øjenmakeup vil ikke se godt ud, hvis du har puffede øjne og under øjetasker. Den bedste ting at gøre er at slippe af med disse ved at bruge nogle køleteknikker og til at følge denne teknik regelmæssigt før dit bryllup. Du kan bruge kolde kartofler skiver eller agurk skiver eller endda gnide dine øjne med isbiter i 2-3 minutter hvert 10. minut i 20 minutter. Du kan gøre dette en gang om dagen og derefter regelmæssigt følge denne teknik.

4. Brug solcreme:

Du skal bruge en god solcreme til at undgå solflader, pletter eller garvning af huden. Før brylluppet bliver du nødt til at gå ud og handle, og du kan ende med at mørkere din hud. Du bør investere i en god solcreme og anvende den på dit ansigt for at slippe af med mørk hud.

5. god søvn

God søvn er meget vigtig og uden en ordentlig søvn får du en kedelig, skinnende hud. Du skal få god søvn og i mindst 8 timer om dagen før dit bryllup.

6. Tilstand dit hår:

Du bør også passe på dit hår. Hvis din makeup ser okay ud, men dit hår er alt kedeligt og livløst så bliver det alt sammen spild. Glem ikke at investere i et godt branded conditioner til dit hår.

7. Hårpakker:

Du kan anvende gode hårpakker, som du kan lave lige ved dit hjem og anvende dem til at give noget protein eller skinneforstærkning til dit hår før dit bryllup.

8. Oliemassage:

Oliemassage hjælper med blodcirkulation. Dette gælder for håret og kroppen som helhed. Du bør spørge en massage parlor terapeut til at give dig god massage eller du kan gå til en god salon og få nogle hoved eller body massage gjort. Det vil slappe af hele dit sind og krop.

9. Good Concealer:

Du skal investere i en god concealer. En god concealer hjælper dig med at dække dine blålige blodårer og mørke cirkler. Det vil også hjælpe dig med at dække eventuelle pletter eller pletter på din hud.

Se mere: Pakistansk Bridal Makeup

10. Ingen stegt mad:

Du bør undgå stegt eller junkfood før dit bryllup. Det kan give dig pludselige bumser, og du vil ende med en dårlig hud.

11. Korrigere Foundation Shade:

Du skal gå ud på udkig efter den rigtige fundamentskygge meget før dit bryllup. Hvis du vælger en meget lysere nuance end din hudtone, så vil du ende med at se blinket i dine billeder. På den anden side kunne du ende med at se meget solbrændt og mørkt, hvis du vælger en mørkere nuance. Du bør vælge 2-3 nuancer af fundament for at blande og matche og kombinere for at få en nuance, der kun er 1 tone lysere end din hudfarve.

12. Mattificer dit læbestift:

Du kan lægge komprimeret eller løst pulver på dine læber for at matte det. Hvis du har skinnende øjenskygge og dristige nuancer til dine øjne, vil du måske gerne glide af lipglossen eller en fedtet læbestift. Du kan gå for mat effekt ved at anvende løs pulver på din læbestift.

13. Zap Pimples:

Det er ikke ualmindeligt, at bruder er at få pludselige udbrud og bumser midt i alle haste og stress i bryllupsplanlægningen. Du kan zap disse bumser med brug af hvid tandpasta.

14. Brug Lip Plumper:

Brug en læbeplumper til fyldigere læber. Hvis du har tynde læber, så invester dig i en læbeplumper, der har molekyler og ingredienser til at forbedre huden på dine læber, så det ser ud til at svulme op til en vis grad. Invester i en læbeplumper, hvis du har tynde læber i stedet for at købe en lipglans.

15. Brug hudfarve læbe blyant:

Du kan bruge en hud- eller kødtone-liner på grænsen af ​​dine læber for yderligere at få din naturlige læbestift se ud over, hvor det virkelig er. Påfør liner uden for denne linje.

16. Sooth chapped læber:

Hvis du får chapped læber, så brug en lækkerbalsam af god kvalitet, der består af jojobaolie, mandelolie og sheasmør.

17. Hold Makeup Artist Handy:

Book din makeup artist til din D dag på forhånd. Dette vil hjælpe dig med at holde op med at bekymre sig om, hvordan du vil se ud på din D-dag.

18. Må ikke gøre sminke:

Du kan give et par forsøg på makeup og se hvad der passer til din hudfarve eller hvilke farver vil gå med det outfit du har valgt. Men overdriv ikke makeupen.

19. Anvend rødme korrekt:

Blush skal anvendes let og ikke for meget.

20. Brug højttaler til øjenbrowsere:

Glem ikke at købe en god øjenskygge highlighter. Det vil gøre din øjenmakeup mere fremtrædende og fremhæve dine pandeben.

Se mere: Christian Bridal Makeup

21. passer i makeup med outfit:

Din makeup skal sidde ordentligt med det tøj, du vil have på. Hvis du har valgt noget fyldt med paljetter og glitrende eller med fedte farver, skal du holde dit makeup-lys og omvendt.

22. Neglepoleret og trimmet:

Hvis du taler om din makeup, så er negle også en del af den samme makeup proces. Hvis du har farvede negle, så i den situation, hvor du ikke har meget tid før dit bryllup, kan du købe falske negle og øve dem. På den anden side foreslår vi at du bestiller parersessioner for at få negle korrekt formet, bukket og trimmet.

23. god manicure

Du kan aldrig efterlade en god manicure og pedicure ud af hele makeup listen. Du bør få en god manicure og pedicure før dit bryllup.

24. God Mascara:

Invester i god mascara, som giver dig tykke vipper.

25. falske bindestreger

Hvis du vil have tykkere kigge vipper, så kan du altid falske det. Du bør købe et godt par eller to falske vipper. Et par, du kan holde til din bryllupsdag, og du kan give prøveforsøg med det andet par, så du ikke rejser med de falske vipper på din D-dag.

26. Branded Makeup:

Invester altid i god mærkevarer. Billige makeup sidder heller ikke ordentligt på din hud eller giver dig god hud.

27. Styling for Hair:

Hold styling udstyr og produkter handy til bryllupsdagen. Du kan få brug for touch-ups, selv efter at dit hår er blevet stylet af en stylist.

28. Korrekt hårtilbehør:

Invester i ordentligt tilbehør til håret.

29. Højre Lip Liner Shade:

Vælg den rigtige læderfarveskade. Køb en god mærket lip liner i en skygge mørkere end læbestiftet, du har valgt til din D dag.

30. Kompakt:

Invester i en kostbar kompakt, der matcher din hudfarve og ikke er for mørk eller for lys.

31. Korrekt farve på læbestift:

Udvælgelse for den rigtige nuance til læbestift er meget vigtig. Du kan bære en let læbestift, hvis dit tøj bliver mørkere eller dybere. Du kan vælge mørkere læbestift nyanser, hvis dit tøj vil være lys i farve.

32. Brug Makeup Sponge til Foundation:

Hvis du vil have din makeup til at vare hele brylluppet, skal du investere i en makeup svamp til foundation applikation.

33. Brug læbebørste:

Brug en læbe børste i stedet for direkte læbestift ansøgning.

34. Brug Face Primer:

Invester i en god ansigt primer, som vil hjælpe med at holde din makeup på plads i lang tid.

35. Brug rene børster:

Brug ikke gamle børster til din bryllups makeup. Brug rene børster, der er af god kvalitet og mærkevarer.

36. Tråd Ansigtshår:

Hvis du har mørk hårvækst på ansigtet, vil din makeup ikke se godt ud. Få dit ansigtshår gevindskåret.

37. Korrekt browsform:

Få dine øjenbryn korrekt præpareret og i god form før dit bryllup. Du bør holde en pincet handy for at plukke væk enhver svindel hårvækst efter du har fået din øjenbryn præpareret.

38. Fukt dine hænder:

Du skal holde dine hænder fugtige og bløde ved at bruge en god håndlotion eller creme. Invester i en god en før D dag.

39. Brug vinklet børste til gel liners:

Hvis du vil have iført gel liners eller du vil bære dem til din bryllupsdag, skal du investere i en god vinklet pensel.

40. Fugtighedsoverflader:

Glem ikke at investere i en god fugtighedscreme, som enten kommer i gel, væske eller flødeform. Du skal vælge den ene, der ikke giver dig breakouts og holder din hud hydreret.

41. Hold Makeup Touch Up Klar:

Køb en lille sæt taske og holde din røre op kosmetik i det.

42. Brug Primer for Eyes:

Disse dage får du også køb øje låg primere. Disse er som ansigtsprimere, og disse hjælper din øjenmake til at sidde fast og længere på dine øjne låg. Invester i en god branded en til din bryllupsdag.

43. Blotting papir klar:

Hold blotting papir klar og nyd enhver olie eller overskydende makeup, som du måske finder, er iført af fra dit ansigt.

44. Curl Lashes og gøre dem fyldigere:

Køb en god mærket øjenlash curler.

45. Korrekt øjeforing:

Kontroller, hvilken type øje smag er korrekt for dine øjne. Søg råd fra en professionel makeup ekspert.

46. ​​Vælg Right Blusher:

Blusher skal kunne komplimentere din hudtone og ikke mørke det.

47. Low Shimmer og Light Bronzer:

Hvis det er en nat bryllup så gå lavt på bronzer og hvis det er en dag tid funktion så gå lys på shimmer.

48. Green Concealer til at skjule blålige åre:

Køb farve concealer. Disse er skjulere, der hjælper dig med at camouflere visse misfarvninger. Du kan købe en god grøn concealer. Dette kan anvendes på eventuelle blålige åre nær øjnene. Du kan derefter anvende din normale concealer.

49. Har en ordentlig kost:

Kost spiller en meget vigtig rolle i at holde huden god. Vær opmærksom på din kost før dit bryllup.

50. drik rigeligt med vand:

Drikker rigeligt med vand mindst 8-10 glas hver dag vil holde din krop, læber og også hårrødder hydreret.

Pin
Send
Share
Send