Skønhed og mode

Hvordan øger bryststørrelsen naturligvis om få uger 'tid?

Pin
Send
Share
Send


Tror du, at mænd kun bemærker de kvinder, der har en stor størrelse og faste bryster? Er dine mindre bryster forårsaget mindreværdskompleks? Har du nogensinde ønsket, at dine bryster var en kop eller to størrelser større, mens du havde en snygg skjorte eller sat på en aftenkjole? Det er meget naturligt at have et mere brystet til enhver kvinde med mindre bryster. For kvinder er det sjovt at føle sig sexet og selvsikker.

Bryst er et af områderne i en kvindes krop, som ikke kun har vigtige funktioner at udføre, men har også styrken til at påvirke attraktionen positivt eller negativt. Uanset om du ved dette eller ej, tiltrækkes mænd til kvinder, der har god størrelse bryster, snarere dem, der har små. Men hver kvinde er født i en anden størrelse, og nogle af dem har mindre, end det faktisk burde være.

Hvis du har mindre eller sårende bryster, skal du gøre noget ekstra for at komme til den rigtige størrelse bryster eller større bryster. Kunstige brystforhøjende metoder er ikke gode, da de kommer med mange bivirkninger og sundhedsskader. Nogle kunstige brystforstørrelsesmetoder kræver shelling ud en masse penge og brænder et hul i lommen. Så det er bedst at kigge efter de naturlige måder at øge dine bryster på. Derfor besluttede vi at give dig det nyeste, gør det selv metoder, der virkelig hjælper med at øge din størrelse bryst naturligt og hurtigt.

Sådan øger du bryststørrelse Naturligvis hurtigt derhjemme:

Den gode nyhed er, at med nogle enkle hjemmehjælpemidler og øvelser kan man sikre en øget bryststørrelse naturligt. Tjek ideerne herunder og følg jævnligt for at få de bedste resultater.

1. Korrekt kost kan bidrage til at øge bryststørrelsen derhjemme:

Kosten forbedrer ikke størrelsen af ​​kopperne direkte, men korrekt afbalancerede måltider kan helbrede enhver hormonel ubalance. Sommetider er hormonel ubalance hovedårsagen bag underudviklede bryster. Men denne kost tilgang fungerer bedst for piger, der er i ungdoms alder eller kvinder, der er i deres graviditet. Under graviditetstrinnet øges østrogeniveauerne i kroppen og dermed resulterer i sankende bryster. Så du skal forbruge fødevarer, der er rige på østrogen.

Du skal også undgå måltider, der producerer mandlige hormoner, herunder testosteron. Nogle vidunderlige kilder til østrogen er ærter, datoer, bønner, æbler, brunt korn, havre, byg, sojaprodukter, mejeriprodukter og fuldkornsprodukter. Altid konsultere en professionel til at forberede et ordentlig kost diagram.

Medtag dem i din daglige diæt eller alternativt forbruge datoer, æbler og andre mejeriprodukter efter dit måltid.

Nogle af de bedste fødevarer, der hjælper med at forbedre brystets størrelse.

2. fødevarer at spise for at få større bryster naturligt:

Fødevarer er altid naturlige måder at forstørre bryststørrelse på, men korrekt udnyttelse spiller en central rolle for at få bedre resultater. Lad os se dem, hvordan man bruger trin for trin.

1. Hørfrø:

Et af de fødevarer, der hjælper med at forbedre østrogen i kroppen og dermed en stigning i bryststørrelsen er hørfrøene. Det giver kroppen også omega fedtsyre 3 syrer.

 • Pulver linfrøene i blenderen.
 • Opbevar dem i en lufttæt beholder.
 • Tilsæt en teskefuld det, mens du tilføjer de andre krydderier i din curry.

Du kan også tilføje dem til dine daglige cornflakes for en ekstra crunchy smag. Hørfrø er kendt for at arbejde for brystforøgelse.

2. Tofu:

Endnu en gang, herunder tofu i den daglige diæt i små portioner vil kun sikre den korrekte udskillelse af hormonerne i en kvindes krop og dermed bidrage til at forbedre bryststørrelsen uden problemer. Det er en af ​​de fødevarer, der har gode næringsstoffer til ekstra fordele.

 • Tag i tofu som kylling eller paneer.
 • Prøv at erstatte din kylling med tofu efter mildt lavt stegning.

Tofu er et mejeriprodukt og indeholder proteinernes rigdom.

3. Fenugreek Frø:

Ved at inkludere fenegreekfrø i måltiderne, kan du sikre større og fyldigere bryster for dig selv. Fenugreek frø er kendt i mange kulturer er den bedste forstærker til bryst størrelse. Det hjælper med at ramme den rette balance af hormonproduktionen i kroppen til dette formål.

 • Tilføj dem, når du tempererer din mad sammen med lidt olie og hængsel.
 • Tilføj milde doser af det til dit måltid, da det kan give en bitter smag.

Dette er en anden måde at øge bryststørrelsen naturligt.

4. Soja produkter:

For at øge østrogeniveauerne i kroppen kan du også bruge soja og alle sojaprodukter i måltiderne hver dag. Dette vil også hjælpe dig med at opnå den rette størrelse for brysterne på mere end en ideel måde. Det har mange proteiner som en ekstra fordel for kroppens sundhed.

Du kan tilføje produkterne til din daglige skål med salat eller tilføje det til turens daglige måltid. Sojaprodukter er en anden kendt måde at øge bryststørrelsen på.

5. Bær:

Bær er meget rige på phytoøstrogener og kan virkelig fungere godt på den hormonelle ubalance i en kvindes krop og dermed forbedre bryststørrelsen. Dette gælder især for hindbær og jordbær. Sørg for, at du har dem dagligt til de ønskede resultater.

Forbrugende bær behøver faktisk ikke at være en bekymring, fordi de er velsmagende. Jordbær og hindbær er temmelig meget almindelige på markedet og kan være din fremragende dosis af brystforøgelse.

 • Tag en skål bær.
 • Få dem om morgenen med din mælk.

Se mere: Home Remedies for Breast Enlargement

3. Udfør regelmæssigt for at øge bryststørrelsen:

Bryst træning rutiner er en af ​​de bedste løsninger til at øge størrelsen og forme den overordnede struktur. Du kan udføre de enkle øvelser i dit hjem gratis. Disse øvelser hjælper dine bryster til at blive bedre. De taler musklerne, der ligger under brystene. Når du stiver og udvikler musklerne, vil det tone op og hjælpe med at løfte brystet og forfine formen også.

A. Brystpuder til forbedring af bryststørrelse:

Du kan opbygge brystmusklene ved at gøre brystpresser og push ups. For at få hænderne på succesfulde push ups skal du være på alle fire.

 • Hænderne skal placeres på træningsemåten på en sådan måde, at den er bredere end skuldrene.
 • Tæerne skal bringes sammen og knæene skal løftes godt fra jorden. (Som det fremgår af billedet) bruger dette sammentrækninger af musklerne i hænder, ben, arme og bryst. Det sætter også pres på underlivet og hjælper dig med at tone mavesmerterne også.
 • Kroppen bør sænkes i denne position og derefter en tomme op.
 • Gentag dette i den rigtige form så mange gange som du kan, der virkelig gør bryster vokse.

B. Dumbbell Press Øvelse til at løfte brystene:

 • Du skal ligge ned
 • på bagsiden på øvelse bold og bøj dine knæ for at holde fødderne fladt på gulvet. Hold to håndvægte i hver hånd og bøj dine albuer i 90 grader vinkler. Sammen med to håndvægte i hånden har du brug for en vægtbænk til at bære denne stil med motion.
 • Lig på ryggen på bænken eller kuglen, og håndvægterne skal tages i luften med hænder og arme helt lige. Håndvægterne skal røre ende til ende, og albuerne skal bøjes på siden og bringe dem i rette vinkler.
 • Overarmene vil være parallelle med jorden og albuerne i linje med skuldrene. Brystmusklerne skal kontraheres på en sådan måde, at håndvægterne kommer tilbage til stillingen.
 • Gentag 15 gange. Du skal gentage hvert sæt tre gange.

At gøre dette i tre til fem gange om ugen vil helt sikkert bidrage til at vokse bryststørrelse naturligt.

4. Nogle andre tips til at øge bryststørrelse derhjemme:

A. Få vægt til at forstørre brystområdet:

Brystmusklerne består hovedsageligt af fedtbindede væv. Hvis du har en magert struktur, ville det helt sikkert udfylde kopperne sikkert lægge på nogle ekstra pund. Hvis du har en tendens til at gå i vægt, så følger en sund kost helt sikkert forøge kopstørrelserne.

B. Tag et naturligt supplement til at få større bryst:

Du kan tage naturlige urte kosttilskud for at forbedre cup størrelser. Mange af disse kosttilskud indeholder urter, der fungerer som østrogen, og det hjælper med at få større bryster. Nogle populære urter for dette omfatter fennikel, vild yam og fenegreek. Du bør dog kontakte din læge og sørge for, at disse kosttilskud ikke udgør noget problem for dit helbred.

C. Brystmassage creme til forbedring af bryststørrelse:

Brystmassage cremer arbejder for at øge bryststørrelsen. Du kan vælge en hvilken som helst populær fløde til at forøge fedtcellevækst og øge vævsmængden i brystområdet.

Se mere: Sådan bruges cremer for at få større bryst

Hvordan man øger bryststørrelsen er nu blevet tilstrækkeligt besvaret med en række øvelser, kosttilskud og andre cremer. Mens hele processen kan tage tid, herunder at se resultaterne, vil det alligevel give positive og signifikante resultater. Husk at investere tid til at udføre disse øvelser og gøre brug af de små additivelementer til den mad, vi foreslog. Først når du følger dem strengt og regelmæssigt, vil du se resultater. Nå, tak os senere!

Pin
Send
Share
Send