Skønhed og mode

9 Bedste 30 års bryllupsdag gaver til forældre

Pin
Send
Share
Send


30 år sammen er en stor præstation, og du bør tildeles tilsvarende. Så gaven at give på 30 års bryllupsdag er enten perler eller diamanter !!

Bedste 30 års bryllupsdagsgaver og gaveideer til forældre:

Lad os finde her med beskrevet 9 bedste 30 års bryllupsdag gave ideer til forældre og andre.

1. Pearl Button Frame:

Dette er en unik perlemoramme, der er lavet med perlemor. Der er flere forskellige typer af perler, der bruges her til at skabe et godt drama. Denne 30th bryllupsdag gave er slående mod en hvid grænse.

2. Satin Pearl Pillow:

Denne smukke satin perle kaste pude er så blød og silkeagtig, at det vil blive værdsat af din ægtefælle. Puden kan også tilpasses med romantiske ord. Denne 30 års jubilæum kan være sentimental med den kule kaste pude.

3. perle kage:

Du kan få en lækker kage lavet med perle som glasur på toppen. Denne hvide smør creme eller fondant frosting på toppen med perleknapper ser fantastisk ud og perfekt til et jubilæum. Få disse til 30 års jubilæumsgaver til forældre også.

4. perle armbånd:

Få denne personlige hvide ferskvandsperle armbånd til din kone i anledning af dit 30 års jubilæum. Dette dejlige armbånd er perfekt til enhver lejlighed, og det er også den bedste 30 års jubilæumsgave. Få armbåndet med de bedste perler til rådighed.

5. 30 års jubilæumskort:

I anledning af jubilæet kan du altid give din ægtefælle et godt kort. Disse 30 års bryllupsdag ideer om at give et gavekort er perfekt, da det har mønsteret af perler på kortet. Den hvide bue på kortet ser også attraktivt ud.

6. Diamant og perle vedhæng:

Diamanter er det moderne tema for en 30 års jubilæumsgave. Så denne dejlige diamant vedhæng sammen med en stor perle i midten er lige rigtigt. Vælg de ædle diamanter sammen med ferskvandsperle til en udsøgt gave til din kone, hun vil helt sikkert overraske på din gave.

Se mere: 20th bryllupsdag gave ideer

7. Flydende perler Lysestager:

Denne unikke vase fyldstof er de flydende perler og udseendet er ekstraordinært. De 30 bryllupsdag gave ideer er fed og slående. Denne stearinlysholder har et enkelt hvidt lys i midten. Perlerne inde i vasen flyder for at give en surrealistisk effekt. Det giver unikt udseende og giver smart opmærksomhed på din gave.

8. Pearl Watch:

Giv din kone dette fantastiske ur, der har perler på stroppen. Den fem streng perle er lavet af ægte perler. Sølvarmaturet ser attraktivt ud med perlerne omkring det. Det gør de store 30-årsdagen gave ideer. Dette er anderledes gaveide til din kære.

Se mere: 15 års jubilæum gave ideer

9. Personlig indtagelse:

Her er en dejlig personlig souvenir hjerte gave, som du kan give dine forældre. Hjertet form keramik stykke er indgraveret med ønsker til parret. Gør dette en 30 bryllupsdag ide, som de vil elske at have i huset. Du kan også lave lidt sjovt, herunder dine forældres fotos eller ellers er denne rigtig god ide at udtrykke dine ønsker.

Når vi siger, at vores kærlighed er vores liv, er tidsårene ikke noget, men når vi ser bag vores liv dengang, føler vi vores glade øjeblikke, som vi havde brugt sammen med vores elskede. 30 års bryllupsdag er en dag at huske, og du kan give din ægtefælle eller dine forældre noget unikt. Temaet er perler eller diamanter, du har en bred vifte af ting at vælge imellem. Så det kan være smykker eller keepsake, som du vælger fra.

Se mere: 13 bryllupsdag gaver

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send