Skønhed og mode

9 Bedste mænds og kvinders træ sandaler i indisk og japansk stil

Pin
Send
Share
Send


Sandaler er typisk let at bære glide på typen af ​​fodtøj, der efterlader foden synlig. Basen og remmen af ​​sandalen kan laves af forskellig type som i Mexico. Huarache er lavet helt af læder, der inspirerede sandalindustrien til at komme med en nyskabende ide om at lave træ sandal, ville denne artikel hjælpe folk med at få en kort ide om de forskellige typer træ sandaler.

Stilfuld og moderne træ sandaler til kvinder og mænd:

Lad os se kvinder og mænds træ sandaler i forskellige stilarter.

1. Almindelig flad træ sandal med y-rem til mænd:

Denne almindelige fladt træ sandal designet til mænd er den mest behagelige at bære sandaltype, som enhver bør have en. Sokkens bund er lavet af maskinskåret lysebrunt træ i en flad bund, der indsnævres foran og finder sin rip gennem Y-remmen.

2. Wooden Block Heel Sandal til kvinder:

Denne blok træ hæle sandal er ganske behagelig at bære sandal design, der er lavet af enkelt træ blok til at danne basis og firkantet blok hæl design. Den øverste sål er limet med syntetisk materiale, der ligner topdækningsfunktionen.

Se mere: Seneste Strappy Sandaler til kvinder

3. Wedge Heel Wooden Sandal til kvinder:

Træhæl sandal til kvinder har tiltrukket øjet for alle kvindelige grupper gennem sin fascinerende design og komfort, der leveres af den flade, lige base med en firkantet blokhæl. Toppen af ​​sandalen kan være lavet af ruskind eller noget syntetisk materiale.

4. Design Heel Slip On Wooden Sandal til kvinder:

Innovative, kreative ideer, der lavede denne træ sandal med et unikt sandalmønster, som kvinder vil gerne have dem som en sandal kollektion. Sålen er lavet af træ, og hælen er helt anderledes udskåret og viser kunstnerisk arbejde ved hjælp af varmluftteknologi.

5. Håndlavet Slip-On Mænds Wooden Sandal:

Dette slip-on sandal design svarer til Y-stroppen design med undtagelse af det øverste design, toppen af ​​sandalen er lavet ved hjælp af to plast- eller træstrimler buet ind i en bueform og loddet eller negles på oversiden af ​​sålen.

Se mere: Indiske stil sandaler til mænd

6. Japansk Geta Unisex Wooden Sandal:

Den japanske stil med slid sandal kaldes som Geta slidt under speciel lejlighed og også som en udendørs sandal. Dette unikke design har to blokke hæl fastgjort til den nederste base af sandalen, og toppen af ​​basen har Y-remmen, der virker som tåforstærkning.

7. træ blok unisex sandal design:

Sokkens bund er lavet med en lille ensartet længde af polerede træstrimler, der er forbundet til at danne sålen, og tåen har en buetformet funktion lavet ved hjælp af mindre polerede træstrimler.

8. Luk tå træ sandal til kvinder:

Denne lukkede tå træ sandal falder under platformen træ sandal featured til kvinder. Basen og hælen er lavet af den enkelte træblok. Farven på basen og hælen kan ændres ved hjælp af en oliefarve.

9. Wooden Pointed Heel Sandal til kvinder:

Kvinder kan lide at have mindst en spids hæl sandal i deres skoindsamling, til den liste, herunder denne moderne designer træ sandal ville være fantastisk. Den spidse hæl og bunden er lavet af en enkelt træblok, og den øverste funktion er også lavet af træstrimler.

Disse trendy træhæl sandaler ligger i din sandal kollektion viser, at han eller hun er opdateret, når vi taler med hensyn til at modernisere sig sammen med mode booming æra. Brug af moderne teknologier i skoindustrien er begyndt at producere træ sandal i forskellige design.

Se mere: Kvinders designer flad sandaler

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send