Skønhed og mode

Hvordan man forhindrer skæl om vinteren?

Pin
Send
Share
Send


Vinteren kommer! Hvordan kan du forhindre skæl i denne sæson? Du skal vide, at om vinteren tager temperaturfaldet en alvorlig skat på dit helbred. Så din hud bliver også tør og døde hudceller begynder at vokse. Denne tørring er ikke ufuldstændig til huden; det er også et hyppigt problem ved hovedbunden. De døde celler fra hovedbunden begynder at danne små flager plus startfejl; falder af hvid flake set på dine skuldre.

Derfor bliver det nødvendigt for jer alle at gøre nogle enkle retsmidler for at forhindre skæl om vinteren.

Hvad forårsager skæl om vinteren?

Skæl er forårsaget af ekstrem tørhed i hovedbunden og fladhuden. Vinterkold luft og vintertørhed forårsager tørt kløe og kløende hud, der forårsager skæl. Selv brugen af ​​varmeapparater i kolde vintre kan forårsage skæl. Bortset fra hårde vinterforhold kan skæl forårsages af en række andre faktorer. I denne artikel diskuteres, hvordan man skal håndtere skæl i vinterens hjemmet mod redning.

Tips til forebyggelse af skæl om vinteren:

13 bedste retsmidler opført her, vi skal liste ned vinter hårpleje til skæl og hvordan slippe af med dårlig skæl om vinteren:

1. Aloe Vera og Citron:

Dette er et meget effektivt hjemmehjælpemiddel til behandling af skæl om vinteren. Aloe Vera har naturlige fugtighedsgivende midler, der forhindrer din hovedbund i at tørre og citron har anti-svampe og antibakterielle egenskaber.

 • Bland 2 spsk friske Aloe Vera gel fra Aloe blade og 1 sked citronsaft
 • Bland godt og tilsæt denne blanding til hovedbunden
 • Lad den stå i 30 minutter og vask den af ​​med vand eller en mild rengøringsmiddel.

2. ingefær:

Ginger har mange fordele, der omfatter anti-bakterielle og anti-svampe egenskaber, der bekæmper skæl og andre hovedbundsforhold.

 • Rist 2 stykker ingefær og lav noget saft ud af det
 • Påfør denne ingefær ekstrakt til din hovedbund ved hjælp af en bomuldsbold
 • Lad det stå i 30 minutter
 • Vask det af med en mild shampoo.

Brug denne behandling mindst to gange om måneden, og dette vil effektivt holde skæl i stykker i løbet af vintrene.

3. Bagesoda:

Skrub 2 til 3 spiseskefulde sodavand på dine våde hår og hovedbund ved rolige, masserende bevægelser for at løsne døde hud samt olieagtige flager. Vask dine hår metodisk gennem varmt vand.

Se mere: Hjem Remedies for skæl på børn

4. Fenugreek Frø:

Dette er bedst til at behandle tør skæl, så lav en pasta af fenegreekfrø, der er nedsænket i vand hele natten. Nu smøre det på hovedbunden og lad det stå i ½ time plus vask derefter. Udfør dette i par uger for effektiv fjernelse af skæl.

5. Luftfugtighed:

Det er meget nyttigt for at holde luften fugtig om vinteren. Herved opnår din hud tilstrækkelig fugtighed til at fortsætte det hydreret og forhindre det i at blive tørt. Mens du bruger en luftfugter, skal du rengøre den hver 2. eller 3 dage.

6. Massage med olie:

Bland lunkent olivenolie og kokosolie plus giv forsigtigt massage på hovedbunden ved den varme olie og vask den af ​​efter en time. Anvend derefter mild shampoo samt balsam. Du kan også tilføje lavendelolie i dette. Dette hjælper med at fjerne skæl og give et stærkt og silkeagtigt hår.

7. Undgå brug af Styling Products:

Styling indebærer masser af kemikalier, der forværrer din hovedbund og om vinteren er det allerede tørt. Dette kan forårsage irritation i hovedbunden og skabe det tørt, plus direkte til arrangeringen af ​​skæl.

8. Undgå hyppig hårfarvning:

Hårfarve påvirker hovedbunden og forårsager skæl, så hold dig væk fra farvning af hår om vinteren, ellers bekræft at du vælger en hårfarve, som garanterer at du holder fugtige niveauer i dit hår.

Se mere: Hvad er årsagen til skæl

9. Almindelig vaskeskader Dit hår:

Undgå at vaske dine hår regelmæssigt i vintersæsonen, fordi gentagen vask af håret kan gøre din hovedbund tør, så vel som det fører til skæl. Undgå også brug af varmt vand til vask af dine hår. Det tørrer dine hår og vasker naturgas.

10. vitaminer:

En tilstrækkelig mængde zink og vitamin B i din kost er af stor betydning for at opretholde overlegen hovedbunds sundhed. Omega 3 fedtsyrer er til stede i æg, valnødder og bladgrøntsager osv. Så spis masser af salat fremstillet af grønne grøntsager.

11. Tea Tree Oil:

Conditioners og en række hårplejeprodukter, der er fremstillet af te-træolie, hjælper dig virkelig med at holde fugt i din hovedbund og undgå evnen til at udvikle skæl.

 • Tag lidt te-træolie på fingerspidserne
 • Brug i din hovedbund mindst to gange om ugen.
 • Dette vil gøre underværker for dit hår ved at holde det sundt og undgå skæl.

Læs mere: Brug af te træ olie til skæl

12. Multani Mitti:

 • Lav en pasta ved at blande fyldigere jord med citronsaft.
 • Anvend forsigtigt det på hovedbunden.
 • Det er endnu en gang en god kur for at bekæmpe skæl.

13. Påfør specielle shampooer:

Du kan bruge et produkt, som har kul tjære, der nedsætter hastigheden af ​​flakning af døde hudceller. Flere af disse shampooer skal påføres i hovedbunden og efterlades i 4 til 5 minutter. Denne tæller skæl og tørrer dem ud. Vent i et par minutter plus vask derefter med vand for de ønskede resultater for at slippe af med skæl.

Her er et par vinter hårpleje tips til skæl hovedbund kontrol:

 1. Om vinteren er din hovedbund normalt tør. Undgå shampooer, der har SLS eller SLE, da de yderligere kunne tørre din hovedbund. Brug et mildt rengøringsmiddel / shampoo.
 2. Undgå at stylere dit hår ved hjælp af kemikalier, der kan forårsage yderligere skade og tørre din hovedbund ud.
 3. Hold dit hår dækket med en vinterhætte eller hat, da det forhindrer yderligere tørring, skæl og andre hårproblemer.
 4. Vask dit hår med lunkent vand i stedet for varmt vand, da varmt vand strimler håret af dets naturlige olier.
 5. Sørg for, at din pude også er skæl fri. Fortsæt med at ændre dine pudebetræk og vask dine håndklæder ofte.
 6. Combs og børster er nogle af de almindelige årsager til skæl. Vask dem også med en skæl med skæl. Del ikke din kam med nogen.

Se mere: Hvad er symptomerne på skæl

Brug af disse enkle hygiejne tips er den nemmeste ting at gøre og for at forhindre skæl. Det er effektivt at bruge naturlige lægemidler til behandling af skæl, da de er effektive og tilgængelige i hjemmet. Slog stresset ved at meditere, og det hjælper dig med at holde sig frisk indefra. Stress viser på dit hår, prøv at slappe af og blive rolig. Uanset hvor effektive skæl behandlinger er, skal du følge disse hårpleje tips og hygiejne for at opretholde dine lækre lås og holde dem væk fra skæl.

Pin
Send
Share
Send