Skønhed og mode

11 bedste fødevarer til at øge brystmælkproduktionen hurtigt og naturligt

Pin
Send
Share
Send


Der er nogle fødevarer, der har vist sig at øge mælkeproduktionen. Disse fødevarer omfatter frugt, grøntsager, osv. Og mange flere. Hvis du ammer moder, er du kommet på rette sted, da vi skal diskutere nogle relevante oplysninger om at stimulere produktionen af ​​modermælk.

Bedste fødevarer, der kan øge produktionen af ​​modermælk:

Lad fødevarerne øge mælkeproduktionen og forsyningen.

1. Havregryn:

Nummer 1 på denne liste er havregryn, da det er en af ​​de bedste fødevarer derude, der har vist sig at være effektiv, når det gælder brystmælkproduktion. Havregryn er også gavnlig for moderen. Som under graviditeten kan nogle moder være smittet med de forskellige symptomer på diabetes. Havregryn indeholder nogle af de bedste naturlige elementer, som også kan reducere risikoen for sådan diabetes. Den er fyldt med opløselige fibre, som er god til fordøjelsen og kan også let fordøjes. Nogle kvinder synes at have et problem med havregryn da de foretrækker kun lækker mad. De kan altid prøve havregrynkagerne.

2. Laks:

Det er en anden god mad, som kvinder gerne vil spise for at øge produktionen af ​​modermælk. Laks har også mange andre fordele. Nogle forbruger laks hver dag. Hvis du leder efter fødevarer, der øger modermælk, kan laks være den rigtige mad til dig, da den er fyldt med omega-3 og er gavnlig når det kommer til lakterende. Det øger laktationshormonerne og kan gøre mælken bedre og mere effektiv til barnet (nærende). Der er mange typer laks, og de fleste foretrækker mere end laks over noget andet, så det vil ikke være et problem, der bruger denne mad.

Se mere: Almond Mælk Mens Amming

3. Gulerødder:

Her kommer grøntsagerne. Hvem kan ikke lide gulerødder? Gulerødder er virkelig gode, når det kommer til lakterende. Det kommer med mælkeproduktionsfunktioner og er en af ​​de bedste grøntsager, man kan forbruge. Det er også fyldt med vitamin A, som vil være godt for de mødre, der har brug for at amme deres babyer. Gulerødder har mange andre sunde fordele, som overtaler folk til at forbruge denne mad temmelig let ved at bruge den i mange opskrifter. Det asiatiske folk har nogle af de bedste opskrifter for gulerødder.

4. Fenugreek Frø:

Disse er kendt som særlige lakterende midler. De kan let øge produktionen af ​​brystmælkproduktionen, da den indeholder nogle af de bedste naturlige elementer, som er meget nyttige for ammende moder. Man kan nemt få disse frø til morgenmad og blande dem med nogle andre madopskrifter.

5. Hvidløg:

En af de bedste indiske fødevarer derude for at øge produktionen af ​​modermælk er hvidløg. Fødevarer er helt fantastisk, når det kommer til lakterende. Det kommer med nogle af de mest unikke kemiske forbindelser, som kan være yderst gavnlige for ammende moder. Hvidløg bruges i mange fødevarer opskrifter og kan siges at være en af ​​de bedste fødevarer, der kan bruges til at gøre andre opskrifter lækre. Du kan bruge hvidløg i din daglig suppe for at gøre det mere velsmagende. Indianere bruger også hvidløg i ghee, hvilket gør det mere velsmagende og dermed kan de spise mere af det hver gang (hvilket faktisk ikke er for godt til helbredet).

Se mere: Gurkemeje og amning

6. Kikærter:

Dette er fyldt med protein og kan siges at være en af ​​de fineste fødevarer, der kan forbedre produktionen af ​​modermælk. Maden er rig er fiber og leveres med et vitamin B-kompleks, som er godt for ammende moder. Maden er rigtig god for dig, og du kan nemt spise den med andre fødevarer også. Kikærter bruges i nogle af de bedste opskrifter nogensinde, og det kan du også. På grund af det fantastiske og unikke indhold af kikærter betragtes det som en af ​​de bedste fødevarer, der hjælper med at producere modermælk.

7. Kumminfrø:

Spidskommen er kendt for sin evne til at øge produktionen af ​​modermælk. Maden er rigtig god, når det kommer til laktation. Disse frø virker generelt som appetitvækkere, så du kan bruge det til nogle af dine egne strålende opskrifter og få de gode ting inde i dig, så der er bedre produktion af modermælk.

8. Olier og Nødvendige Fedtstoffer:

Fedtstoffer er ikke altid dårlige for dig. Kun overskydende fedtstoffer er dårlige for dig. Bortset fra det er fedt faktisk nødvendigt for din krops funktion. Post graviditet kost kræver altid nogle nødvendige fedtstoffer og gode olier, der kan stimulere kroppens korrekte organfunktion. De nødvendige olier ved siden af ​​at hjælpe den rette produktion af modermælk hjælper også i afføring.

9. mandler:

Mandler vil være gode fødevarer for at øge modermælk til ammende moder. Disse vil være en af ​​de fødevarer, der kan øge produktionen af ​​modermælk. Almond kan siges at være en af ​​de mest populære fødevarer (nødder), der hjælper med at producere modermælk. Mandler gør knoglerne stærke og holder sindet skarpt også. Husk på dette tidspunkt, uanset hvad du spiser, spiser barnet det også.

10. Spinat:

Spinat er en af ​​de bedste fødevarer derude til at producere effektiv modermælk. Det kommer med høje mængder protein, jern, calcium og mange andre naturlige elementer, der kan stimulere produktionen af ​​modermælk. Dette kan gøre babyen stærk også, så ammende moder skal tage ordentlige mængder spinat næsten hver dag. Spinat har også mange andre fordele, som det hjælper med at forebygge brystkræft. Spinat bruges også i mange populære opskrifter.

Se mere: Diæt Diagram For Amning Mor

11. Byg:

Hvis du leder efter mad at spise for at øge modermælken, så kan Barley være den perfekte til dig. Byg hjælper med at lette og holder moderens krop også godt hydreret. Næsten vand (kogt) er virkelig godt for en baby og knapt blandet i grøntsager er også godt for dig.

Der er visse fødevarer, der bør indtages af ammende mødre for at øge korrekt mælkeproduktion. Disse fødevarer er virkelig gavnlige for dig og barnet også. Nogle af disse fødevarer indeholder virkelig nyttigt materiale, der kan få babyen til at vokse hurtigt og effektivt også. Så bare forlade spørgsmålet om hvad du skal spise for at øge modermælken.

Pin
Send
Share
Send