Skønhed og mode

Hvordan alder påvirker graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Hver kvindes særlige tid i deres liv er deres graviditetsperiode. Dette er den tid, de gløder i deres renhedens aura, udfordringerne ved at give nogen et liv, deres glød skinner over deres ansigt lyst og lys, deres ansvar for at bringe en ny til denne verden, en lille der er lille, men en stor en del af deres liv, og det er den tid, hvor en kvinde er hendes løvende løve i sin egen hule, opmærksom på hendes omgivelser, nogle gange roligt som en snegle, der nogle gange er hård som en løvehjerte. Men uanset hvor smukt dette fænomen er, er det desværre ikke et privilegium, alle enhver alder kan nyde.

Der er visse regler og normer, der er opbygget af Mother Nature, som har lavet særskilte grupper for alle kvinder fra alle samfundslag og baseret på disse bestemte regler, er vi bundet af kæder af natur, når det kommer til at beskytte et nyt liv i os . Uanset hvor moden vi måske er, eller hvor ønskværdige det kan være for os, har Mother Nature begrænset os fysisk med et begrænset antal æg og en begrænset chance for at producere et nyt liv.

Dette er sagt dagens artiklen emne er alder vs frugtbarhed.

Se mere: Gestationsdiabetes under graviditeten

Vi alle er opmærksomme på teenage mom episoder, men er dette en passende tid til fødsel?

Vores krop som kvinde begynder at modnes i en tidlig alder, fra vores tidlige teenagere og da vi er atten, er vi klar til at tage verden op. Men klokken 18 er vi naive og uerfarne, men vores flamme til at erobre alt er ikke så mange gange vi lader vores skold løs, og resultatet er en teenage graviditet, som statistikken går og stiger hvert år. Men selvom vores krop fysisk støtter det, er vi mentalt ikke overhovedet stabile til at tage vare på en andens og deres fremtid. Selv graviditetsprocessen kan være en hård tid for den unge mor. Dette kan ikke påvirke moderen, men for barnet er det en mørk forestående fremtid fremad.

Men når vi alder lidt mere, siger vi i vores tyverne, at vi lækker ultimativ modenhed og er dermed en perfekt tid til at bære et barn i disse livmoder. Fysisk og mentalt er vi både forberedt og forsigtige. Når vi er over med vores uregelmæssigheder i vores teenageliv, har vi nu en stabil ægløsningsproces med friske æg, som let kan opfattes og derfor er en god tid at blive gravid. De andre frynsegoder ved at være gravid ved 20 er vores unge krop kan let bære lasten, og selv de efter fødselsårene er lette, da vi er fulde af kraft og entusiasme omkring denne alder.

Se mere: Opkastning under graviditet

Når vi rammer 30'erne, modnes vi lidt mere, men med disse gør vores æg også. Med alderen begynder vi rynker og rygsmerter, så hvad får dig til at tro, at æggene stadig vil være upåklagelige? Omkring denne tid er den første gang sjældent heldig, og en god to eller tre måneder kan passere, bare forsøger at opfatte en. Den samme iver som i dine 20'ere mangler med rygsmerter, rynker og andre problemer, der ligger i, men hvis man kan opretholde den egnede krop, kan man kombinere deres modenhed, der virker som en velsignelse og kan have et godt moderliv.

Når du er 40, skal du tænke på dine børns gymnasieresultater, ikke om at opfatte en, da du nu er tilbage med nogle af dine heldige æg, som vil tage for evigt for dig at blive gravid. Disse efterladte æg, selvom det opstår, fungerer muligvis ikke korrekt, og det er her, når alle de andre problemer indstilles, nemlig depression, vaginal blødning, ektopisk graviditet eller måske endda abort, hvis vores krop ikke kan tage det. Også vores knogler begynder at knuse og når barnet er født, vil de svært ved at rejse en. Selv om det kan være klogere og mere erfarne, er gravid ved 40 en trættende proces.

Og når vi rammer 50, bliver vi jaget af overgangsalderen, og det ene heldige æg, der stadig er i din livmode, beder sin farvel for sidste gang. Dette er, når vi mister evnen til at reproducere længere. Der er dog også særlige tilfælde.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send