Tattoo Designs

9 Kraftige & Ugly Gangster Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send


For få århundreder siden designede tatoveringer krig meget bizart af almindelige mennesker. Den person, der laver tatovering på deres kropsdele, er forbundet eller har en forbindelse med de mennesker, der var involveret i kriminelle aktiviteter. Gangster tatoveringer blev proklameret som vejen til at skildre verden, at de er medlemmer af den specifikke gruppe, og mange af dem plejede at skitsere tatoveringer for at udtrykke deres personlige følelser.

Disse tatoveringer blev designet generelt på hænder, armhåndled eller bryst, da disse steder er let synlige. Mange kriminelle vælger at blække mange dele af kroppen, mens nogle på bestemte dele afhænger af deres stil og lyst.

Stilfulde og bedste Gangster Tattoo Designs:

Lad os se på top 9 forskellige typer gangster tatoveringsdesign:

1. Marvelous Gangster Tattoo Design:

I gangsterpigeens tatoveringsdesign blev skullbilledet udformet i mange stilarter og hip hop-måder til at afspejle deres dristige og dristige holdning. På dette billede er kraniet dekoreret med fjer, der skildrer som en konge og dækker næsten bagsiden af ​​bæreren. Tatoveringsdesignet er en fantastisk måde at skildre på, at bæreren af ​​tatoveringen er hovedpersonen eller banden i banden.

2. Amazing Gangster Tattoo Design:

Gangster tatoveringer er meget modige og viser usikkerheder forbundet med deres liv. Den lille gangster tatovering er udformet i hænderne, hvor i gangster sidder i en bil og ansigtet er skjult, med det formål at skyde nogen i fronten.

3. Awesome Lady Gangster Tattoo Design:

Tatoveringen er udformet er en måde at give et realistisk udseende til bærerens hånd og viser den trygge udseende af gangster. Dette er et spændende og strålende gangster tatoveringsdesign, hvor i en dames ansigt er skitseret i sort som en gangster.

4. Imponerende Gangster Tattoo Design:

Dette er et tatoveringsdesign, som viser de blodige og brutale handlinger, der er forbundet med gangsterlivet. Billedet dækker hele hånden og brystet, der skildrer skud til kvinder og penge. Dens viser sandheden knyttet til et gangsterliv.

5. Deadly Gangster Tattoo Design:

Det mest kraftfulde ord i universet er blevet beskrevet på en vild og barbarisk måde. Skriften "LOVE" viser en anden hård mening, som f.eks. Pistol, bombehuler, knive og knogler. Det viser, at gangsteren ikke har plads til kærlighed i sit liv.

6. Fed Gangster Tattoo Design:

På den ene side er gangsterens grusomme udseende skitseret hvem der er involveret i en kamp for en kvinde, og ordene på fingrene føjer mere voldsomt udseende til designet. Dette er et blodtørstigt gangster-tatoveringsdesign, der dækker hele hænderne på bæreren.

7. Sizzling Gangster Tattoo Design:

Dette er en gangster kunst tatovering, hvor de skarpe hårde våben knogler er slidt i mellem fingrene for at beskytte dem imellem en kamp. Et modsigende design, hvor blod og skønhed er udformet sammen.

8. Inspirerende Gangster Tattoo Design Inspirerende:

Dette er et hjerte, der berører gangster-tatoveringsarm design, hvor gangsteren har slået sig sammen med hænderne og tilbyder bønner. Det viser endda, at han ikke frygter nogen og ønsker kun, at Gud skal straffe ham om hans gerninger.

9. Eye Opening Gangster Tattoo Design:

Billedet beskriver, at rivaliteten i en bande tager bare for penge. Gangster stil tatoveringen viser meddelelsen og udlåner et vivacious udseende til gangster hånden.

Gangster tatoveringer kan styles med sort blæk eller ved hjælp af en række farver også. Tatoveringerne skildrer generelt temaerne om liv og død på en meget usædvanlig måde. Ligesom dette er disse tatoveringsdesigner meget ejendommelige og forskellige fra andre tatoveringer, da de kun ligner design relateret til våben, død og kriminelle aktiviteter.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Kraftig Skogsvagn 9 ton (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send