Tattoo Designs

15 Bedste Crown Tattoo Designs Med Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Crown tatoveringer vælges af begge kønnene. Det er indlysende symbol er det for royalty. Men det tjener til at repræsentere forskellige begreber for forskellige individer. Det er for det meste valgt på grund af det store antal variationer, der kan laves i dens design. Du kan holde det enkelt eller tilføje udsmykninger. Du kan gøre det feminint eller maskulin og så videre. Generelt repræsenterer det magt, overherredømme og magt - som alle er faktorer, som enkeltpersoner stræber efter at opnå.

Bedste King og Queen Crown Tattoo Designs med Betydninger:

Lederskab, Kraft og Royalty Summen af ​​kerneegenskaberne i denne hurtigtegående Crown-tatoveringstrend. Crown tatoveringsdesign er en af ​​de bedste tatoveringer, der passer til folk, der har karakteren som leder, konge / dronning og folk, der elsker at nyde respekt.

1. Queen Crown Tattoo With Diamond:

For at lave en stilerklæring af ens eget vælger folk krone tatoveringer med en diamant. Diamanter som de siger er piges bedste ven og hvilke bedre måder end at få en diamant tatovering som en kropskunst med en krone for den prinsesse føler for en pige / kvinde. Denne tatovering kan helt sikkert gå langt med at sige meget om en personlighed som helhed. Diamanter er kendt for tillid og en krone er et tegn på royalty.

2. store kroner tatovering med sten:

Crown tatoveringsdesign har stor fleksibilitet i den forstand, at du kan gøre dem til en simpel sort silhuet eller gøre dem store og detaljerede. Spændende gennem århundreder har herskerne brugt kroner, der spænder fra simple haloer lavet af oliventræer til udsøgte fløjlkroner prydet med dyrebare perler. Så afhængigt af din smag og stil kan du vælge den slags krone du vil have i din tatovering.

Se mere:Butterfly Tattoo Images

3. Udsmykket Sleeve Crown Tattoo With Flowers:

En krone tatoveringsdesign omfatter generelt andre elementer som blomster, bogstaver og så videre. En krone alene bruges sjældent af mennesker, der søger at få en attraktiv tatovering til at pryder deres krop. En krone med ædelsten og blomster omkring den er mere deres kop te.

4. Skull Crown Tattoo On Arm:

Mennesker interesseret i macabre får ofte en kranium tatoveret med kronen. Kronen tilføjer et kongeligt kig på deres tatovering og gør dets mening klarere og styrker den besked, den vedrører. Der er også andre tilføjede elementer, men kronen giver kraniet kongedømmet det manglede tidligere.

5. Lion With Crown Tattoo On Hand:

Med hensyn til stjernetegn repræsenterer kronen solskiltet Leo. Således repræsenterer en krone med en løve generelt Leo-solskiltet. Løven gør betydningen mere tydelig og giver tatoveringen et mere skræmmende udseende. Igen er kronen og løven begge symboler for magt, styrke og overherredømme. Således kan folk vælge det uden Leo at være deres solskilt.

Se mere: Snake Tatoveringsdesign til mænd

6. Par Crown Tatoveringer På Hænder:

En konge er intet uden en dronning. Hvad mere en måde at forbinde med hinanden som partnere for livet og have en følelse af royalty ved hjælp af kropskunst. Således par tatoveringer er også en fælles krone tatovering design også! Du kan vælge den slags krone, der har en kvindelig modstykke og en mand. Dette er en af ​​de populære krone tatoveringsdesigner til par.

7. Crown Tattoo med hjerte og vinger:

En krone alene er bredt udvalgt til et tatoveringsdesign. Men ofte er det indarbejdet med andre elementer og funktioner for at få det til at se bedre ud og betyde mere end kun royalty og op på det kølige kvotient. En krone med engelske vinger og hjerter er en af ​​de fedeste tatoveringsdesigner. Den inkorporerer det kongelige udseende med kronen og har et frihedsudseende med de udbredte vinger.

8. Crown Tattoo With Cross:

Kristne mener, at Jesus blev korsfæstet med en Tornekrone på hans Hoved. Mange religiøse fanatikere får et kronet kors tatoveret på deres arme. Dette symboliserer deres dybtliggende tro på Jesus og de mirakler, han kan udføre. Igen kan mange mennesker vælge dette design til at repræsentere deres kampe og ikke den kristne betydning bag den.

Se mere: Fish Tattoo Betydning

9. King Crown Tattoo med navn:

En anden typisk krone design er det af et kronet navn. Kongen repræsenterer den højeste myndighed i de fleste monarksystemer. I nogle kulturer blev kongen troet at være Guds repræsentant! Folk, der ønsker at skildre hvor højt de tænker på sig selv, får ofte deres navne tatoveret med udsmykkede kroner over dem. Det er en af ​​de perfekte krone tatoveringsdesign til mænd.

10. Lille Sort Crown Tattoo På Hals:

Kroner kan være enkle eller ekstravagante. Nogle gange ser de enkle ud til at være mere sofistikerede og dybe end dem, der er udsmykket med alle slags ædelsten. Så det mest almindelige blandt krone tatovering design er de enkle sorte, der er lavet små og generelt på indersiden af ​​ens håndled. Du kan få det på din arm eller på ryggen af ​​din nakke også !. Det er en af ​​de bedste krone tatoveringsdesign til piger.

11. Imperial Queen Crown Tattoo:

Som ordet rigtigt siger, betyder kejserlig kongelig eller prinses / majestætisk. At få en Imperial Crown tatovering er bare den perfekte måde at vise magten og kommandoen man besidder. Også, som Imperial betegner magt med royalty, beordrer den respekt fra den person, der bærer tatoveringen, og er også et mærke af selvkontrol og tager kloge og bare beslutninger.

12. Tribal Crown Tattoo Designs:

Tribal refererer til designet eller den stil, der anvendes i traditionelle tatoveringer i polynesiske kulturer. Denne stil af tatoveringskunst bruger tykke linjer og geometriske mønstre samtidig med at nye elementer indarbejdes. Tribal tatoveringer er den nye måde at udtrykke sig i dagens liv. Kronen symboliserer magt og prestige. Tribal design i kronetatovering tilføjer funkiness kvotienten og også personligheden af ​​den person, der bærer tatoveringen.

13. Crown Tattoo med citat og hjerte:

At finde et citat, der virkelig inspirerer dig, kan omdannes til en tatovering, der har reel mening bag det med elementerne i en krone og et hjerte for den specielle følelse på daglig basis. Traditionelle tatoveringsdesign er gode, men et citat tatovering motiverer dig eller bare gør dig bedre, når du har brug for det mest. Eller du kan få det bedste fra begge verdener, par et citat med et hjerte og en krone, og du får en tatovering, som alle er sikker på at sætte pris på!

14. Crown Tattoo med brev:

Hvilken bedre måde at få blæk på end med den oprindelige af ens navn eller med det første alfabet af ens navn. Top dem med en krone for den kongelige følelse, og der har du lige lavet en stilopstilling af din egen. Crown tatoveringer med alfabeter er meget populære blandt ungdommen for at tilføje til ens karakter. Kombination af en kronetatovering med alfabetet afslører også ens tanker og savner også fornøjelsen af ​​at værdsætte ens tanker også.

15. Small Crown Tattoo On Finger:

En af de mest synlige dele af menneskekroppen er dem fingre og iført tatoveringer eller ringe kan de helt sikkert være en stil erklæring. Også, finger crown tatoveringer bliver en populær mode erklæring over hele kloden. De bedste ting ved finger tatoveringer er, at de er alsidige, da man kan få et stort udvalg af designs tatoveret på fingrene. Fingerkrone tatoveringer er særligt populære blandt kvinder. Designene kan være minimalistiske og enkle på grund af det lille område, der er tilgængeligt for at skabe dem, men de siger meget om smag og attitude hos den person, der bærer fingerkrone tatoveringsdesign.

Kronen har altid været brugt som et symbol på kongelig magt og myndighed. Kronen antyder den absolutte magt til at herske. At bære kronen som en tatovering er til sejr og nyde respekt blandt omgivelserne. Som et tatoveringssymbol betyder ikke kronen bare retten til at beordre. Det symboliserer en persons suverænitet over liv, følelser, tanker og handlinger. Kronetatoveringen er et symbol på selvkontrol og er en påmindelse om at bruge magt og autoritet på en klog og ret måde.

Se videoen: Geography Now! Japan (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send