Skønhed og mode

Top 7 Populære Stick On Bras And Wearing Tips

Pin
Send
Share
Send


De nye mode udsagn på tværs af de røde tæpper forlade os i ærefrygt. Det er ikke overraskende, at off-line-udseendet ofte er ret fortryllende, vi kopierer dem blindt, bare fordi de er så mesmeriske. Nu kræver en masse af den nye cut trend-mode, at du skal have abstrakte kjoler, hvoraf nogle er fuldstændig rygløse, mens de andre bare har en rigtig faldende halslinje, der beder dig om at bære din midterribbe helt ned.

Så er der dem, der vil have siderne til at blive vist, mens de dækker op foran og bagpå. Hele punktet i denne artikel er at introducere dig, denne revolutionerende bh type kaldet pinden på bh, som kun har fronten af ​​din kurve dækket og uden nogen stropper eller endda rygkrogen, kan dette hjælpe dig med at trække de fedeste udseende med lethed, vel vidende i tilfælde af uheld, din bh er der for at støtte dig.

Hvordan man bærer stick på bh?

Iført bh er ganske simpelt, selvom det ser ret kompliceret ud, Nu før du køber en, skal du sørge for at kende din kop størrelse godt, da hele bh er baseret på intet andet end kopperne. Brug aldrig fugtighedscreme eller body lotions, da det gør det svært for grebet. Sørg for at tørre, fjern plastik og fastgør stykket i henhold til kurven, udglat det ud som et klistermærke. Når du er færdig kan du enten kaste dem eller vaske og genbruge dem.

Indhold:

  Populære Stick On Bras:

  Her er vores top 7 populære stav på bras som følger os.

  1. The Full Cup Stick On Bra:

  Dette er den grundlæggende niveau stok på især velegnet til et tilbage frit look. BHen forme let i dine kurver med den fulde visning af kopperne, der giver den nødvendige støtte med en blød underledning for at skubbe op og give din kurve en strålende struktur.

  2. Disposable Stick On Bra:

  Disse er en anden sort til stokken på bh slags, hvor disse bh er engangsbrug, der er en engangs brugtype med et stærkt klæbemiddel, der holder stykket limet til dine kurver. Når du er færdig med at bruge, skal du skrælle af og bortskaffe dem. Ikke alene er de fleksible, men de ændres alt efter din kurve og giver den nødvendige support.

  3. Deep Cut Winged Stick On BH:

  Dette er en simpel koppind på bh, der er lavet og skimmet i formen af ​​en fløj, hvilket ville give dig optimal frontdækning med et lille tip af spaltning. Hold ryggen fri, dette giver et blødt tryk, mens kopperne understøtter vægten.

  4. Silicone Bridal Wear Stick On BH:

  Stangen på bh'er kommer også i et brudeområde, hvor stokken på kopper er smukt indrettede, ofte i trykte mønstre eller snørebånd, der giver en rigtig god, intim slid, mens koppene, der er baseret på silikone, blot stikker på dine kurver, der dækker hele din kurve Når den er på plads, skal den fastgøres fra forsiden. Dette er en af ​​de bedste pinde på silikone bh'er.

  5. Deep Punch Stick On BH:

  Passer til de dybe snitklæder, hvor midterdelen kræver display. Denne bh vil helt sikkert gøre op for støtte og dækning.

  Se mere:Bedste Push Up Bra

  6. Front Pasties Stick On Bra:

  Dette er en anden fed bevægelse lavet af mange en stjerne hvor kun forrest på dine bryster, forsiden er rigeligt dækket, mens resten er på skærmen. Dette er normalt valgt til fed udseende eller endog for de risikable kjoler, hvor du ikke ønsker et uheld at ødelægge dagen.

  Se mere: Pleje Bras

  7. Med stroppen Stick On Bra:

  Hvis du ikke er komfortabel med at sporte en stropløs og er bange for risiciene, kan du denne gang vælge denne pind på typer, som giver dig mulighed for at sortere en åben ryg uden at skulle bekymre dig om ingen stropper.

  Se mere: Gennemsigtig Rem Bra

  Jeg håber, at frem for alt fantastisk stok på bh'er sammen med det iført tips er nyttige for dig. Disse stick on bras er tilgængelige på det indiske marked.

  Pin
  Send
  Share
  Send