Skønhed og mode

15 Bedste Moderne Bootcut Jeans til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Det er den dybe rodrede adresse med hensyn til bukser, men hvad vil nøjagtigt være den perfekte længde til bukser? Har du problemer med længden af ​​dine jeans? Boot cut Jeans kan bæres af både mænd og kvinder, da disse er unisex.so finde ud af, hvilken passer dig bedst, som du burde bære. Bootcut bukser har holdt sig en standout blandt de mest udbredte jean stilarter lige så langt tilbage som Levi Strauss debuterede de vigtigste denimbukser.

Fra det tidspunkt har et stort antal jean-stilarter rejst hver eneste vej, under alle omstændigheder har den eksemplariske boot cut-pasform været standby blandt de mest elskede stilarter. Dens evne til nemt at spruced over gør dette til en tilpasningsbar stykke tøj, som alle burde have i deres skab.

I lighed med damemønstre er bekymring af alle regnskaber meget fremtrædende for det køligere klima. Typisk er det mere til midten af ​​året; Men mærkerne holder ikke ned denne gang og har udført denim med tårer og ødelægger. Man kan bære sorte støvletter med en monteret skjorte og pads som en nem tilgang til at kigge sammen mens du løber ærinder.

New Look Boot Cut Jeans til piger og drenge:

Her er en liste over 15 slanke og skinny boot cut jeans til damer og fyre.

1. Kvinders Bootcut Jeans With Heels:

På det tidspunkt, hvor der bæres støvlede bukser med hæle, er den perfekte længde til trimmen 1 cm væk fra gulvet. Dette efterlader nok huller, så denim ikke trækker / rører jorden og bliver rodet, og det gør også en rigtig glat, pletfri og ret skitse med måden, som benet falder.

2. Boot cut Jeans med støvler:

Med hensyn til at bære dine bootcut jeans til kvinder med støvler, uanset om de glider på Chelsea stil støvler, tynde og downplayed vestlige støvler eller standard trim-støvler, da dette er et dressier look, skal du sørge for at dine bukser er omkring 1-2 cm fra etage.

3. Stretchy Bootcut Jeans til Girls:

Fashionistas foreskriver at sy din bootcut bukser til dine mest elskede stature sko og holde dem for dem som det var. Ideelt set vil du have en masse hæle med lignende hæl tallighed, så de kan arbejde med forskellige sæt.

4. Stretchy Bootcut Jeans til mænd:

Ligesom damens tips med hæle, behøver du ikke dem at forsinke gulvet og blive ødelagt, men du behøver dem ikke så kort, at de virker som om de også krympede i tøjvaskemaskinen.

5. Bootcut Jeans med Flats:

Hvis du er på den højere side og elsker at bære pads ofte, kan bootcut jeans kvinder i hvert fald arbejde. Når du bærer bootcut bukser med puder, skal du sørge for, at du har en mellem til lyseblå vask og at sømmen rører gulvet.

6. Bær Cropped Bootcut / Flare Jeans:

Et senere mønster, som er blevet synligt, er den trimmede flare / bootcut, der rammer dig omkring lavere til midten af ​​kalven. Bootcut Jeans til mænd er bevidst redigeret i denne længde for at udstråle en skinnende ny følelse og skære, og de udvider i fremtiden i øjeblikket.

7. Herre Bootcut Jeans med Sneakers:

Mænd elsker at bære med hensyn til bootcut bukser med sko til mænd. Normalt på grund af, at benåbningen passer mere tæt omkring en tennissko, går bukserne ikke tæt på gulvet i en sådan grad.

8. Dark Bootcut Jeans for Ladies:

En smule batching gør mændene bootcut jeans ser lethed og det passer til stilen mere. Hvis du har dem for korte, og der ikke er nogen clustering, kan den lige pasform få dig til at se meget kort ud, hvilket ikke er perfekt.

9. Mænds Bootcut Jeans med Manchet:

Hvis du foretrækker ikke at få dine bootcut bukser trimmet og du favoriserer en virkelig nemmere stil, hvorfor ikke ærme dem? Dette virker ikke for godt på blusser eller virkelig brede bootcut bukser, men de slankere tilpasninger kan det fungere fint og dandy på. Rul fixerne op et par gange og stil dem med tykke eller stive støvler som det var.

10. Lys skygge af bukser:

Du behøver ikke en rigtig tynd sko eller tennissko med masser af fladrende materiale på underbenet, der ser meningsløst ud. Folk ved, at bindende lys skyggebukser fungerer bedst og har tynde bootcut bukser, der passer dig godt, det kan fungere!

11. Diesel Bootcut Jeans til mænd:

Diesel stilarter ankommer i et sortiment af passer, fra usædvanligt tynd eller tæt til afslappet eller gratis, så de passer til mange kropssorter. Også et udvalg af benskæringer, fra nedsat til flared eller bootcut, passer til mange mænds styles.Pair kvinder bootcut jeans med fodtøj af din slags og ryste i alles hjerte.

12. Styling Levi's Bootcut Jeans:

Levis Bootcut bukser skaber et indtryk af stil, uanset om de er slidt med en tiltalende tee eller en kjole skjorte og frakke. Juster det glatte, skærende udseende af bukser med en færdig eller differentieret designet skjorte, eller vælg lag med nuancer og overflader.

13. Lee Bootcut Jeans Kvinder:

Gå i gang med at matche dine Lee Bootcut bukser med en monteret skjorte eller bære lag i køligt klima og læg en sweater over din mest elskede tee. For et dressier look, træk en let pels over en hued kjole skjorte med et cowhide bælte.

14. Lee Cooper Bootcut Jeans:

Oprindeligt beregnet til slid med vestlige stil støvler, bootcut bukser kompliment mange body sorter. Denne snit sidder lige under den regulære talje, der passer marginalt fri gennem benet. Klippet i denne stil flares ud marginalt starter ved knæet.

15. Wrangler Bootcut Jeans Kvinder:

Bootcut bukser har tendens til at dække dine sko, støvler uanset stil du vælger arbejde bedst, men nemmere sko og tennis sko ser også godt ud. Uanset hvilken stil skjorte du vælger, fra vestlig skive til kjole skjorte, t-shirt til polo, tucking den ind med et jazzy bælte gør bootcut stil.

Bootcut jeans er uigennemtrængelige, og har modstået prøvelsen af ​​tid, på grund af den måde, dette passer kan supplere enhver størrelse og form. Denne stil bør monteres gennem midsektionen og basen, og bør falde lidt ud ved åbningerne. For at se rent og sætte op sammen, bør denne jean bæres hyggeligt, men ikke tæt på det punkt, hvor der er klumper rundt midsektionen og ryggen.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send