Tattoo Designs

15 Cute Owl Tattoo Designs og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Uggletatoen indikerer visdom og intelligens. I mange kulturer står det også for rigdom og status. Owl tatoveringer er en god mulighed, hvis du ønsker at udtrykke dig selv og din kærlighed til viden.

Artiklen henvender sig til en helt ny vifte af moderne ugle tatoveringer, hvor hver tatovering er i overensstemmelse med en anden betydning, uglerne i tatoveringen vises i forskellig baggrund, situationer og lige former. Mens nogle skildrer frygt, er nogle almindelige og søde, der gør vores hjerter godt op.

Bedste Owl Tatoveringer For Mænd Og Kvinder Med Billeder:

Her er en flok owl tatoveringsdesign til mænd og kvinder med betydninger og billeder, der kan interessere dig.

1. Abstrakt kunstværk:

Der er nogle ugle tatovering design kunst, der er ret vanskeligt at forstå. Disse er abstrakte i deres natur og vil ofte have en langt dybere betydning knyttet til det. Denne tatovering har ørn som hovedperson og på bagsiden kan vi se de forskellige figurer og numeriske, der ligner hjul og lignende. Uglen har en sideprofil, hvor kun hans ansigt er synligt og tydeligt i tatoveringen, den tunge detailing tilføjer smag og karisma til udseendet af tatoveringen.

2. Smukke Wings Owl Tattoo For Girls:

Owl tatovering design kan komme i forskellige former og mønstre og her er en klassisk en, der faktisk ville gøre et hoved tur. Denne ugletatuering er helt anderledes end de andre, der adskiller det som et unikt design, mens de bløde træk i beige eller brun tilføjer et subtilt nyktert udseende til uglen. Her kan vi se ugelen flyve forbi, en uilens sideprofil med sine vinger majestætisk i flyvning.

3. Lås og nøgleugle:

En fed ugle sidder stille, en lås ætset på sit hjerte, da dets sprængte ansigt taler om en meget vigtig historie. Låsen har forskellige hemmeligheder, måske en betydelig historie, mens nøglen til denne lås er klæbet inde i ugelens klør. Tatoveringen ser fedt ud som det bløde dekorative design i hele tatoveringen med ædelstene, der erstatter ugelens pupil. Selvom denne tatovering er lavet i grå nuancer, kan et lille stykke farve her og der aldrig skade tatoveringen.

4. Heavy Body Owl Tattoo For Men:

Det er typisk og unikt! Denne tatovering er en strålende afvigelse fra de sædvanlige tatoveringer og er fyldt med minutdetaljer. Selv om denne er lidt på den tyngre side, kan de, der ønsker det, arbejde med dette ved at prægte det på din ryg (helst) eller på siden af ​​dine ribben, der bevæger sig ned mod din mave. Dette er en af ​​de perfekte owl tatoveringsdesign til mænd.

Se mere: Ladybug Tattoo Designs

5. Ugleben Tatoveringer:

Hvis du foretrækker noget lille, sødt og let, er dette kun for dig. Du kan bruge farver til det eller bruge to toner, men dette tatoveringsdesign ser bedst ud, hvis det holdes lille og fremtrædende. Brug en kontrastfarve, hvis du vil gøre det ser lyst ud.

6. Øverste bagugle tatovering kunst:

Her er noget ud af kassen igen. Den fede tatovering er bundet til at få fat i opmærksomheden og er blevet repræsenteret på en funky måde, så du kan aftrykke den på dine øvre og nedre ryggen (de er de ideelle steder). Du kan udfylde det med design eller mere smalle linjer for at udfylde tatoveringen, og den passer bedst til en person med en bred ryg.

Se mere: Birds Tattoo Designs til kvinder

7. Abstrakte Hånd Uwl Tatoveringer:

Hvis du vil have en helt abstrakt tatovering, så er det noget, du skal holde hånden. Fede linjer og farve er alt, hvad du behøver for at få denne til at stå ud. Den kreative ukonventionelle måde at præsentere den gør er meget attraktiv. Hvis du ønsker, kan du tilføje flere farver og mønstre til ugelens vinger. Fordelen med denne er, at selv om den er abstrakt, er den kompakt og passer til et hvilket som helst sted, du ønsker at aftrykke. Dette er en af ​​de bedste ugle tatovering designs til kvinder.

8. Smuk ugletattoo:

Dette er et helt smukt billede. Denne tatovering er også fleksibel med hensyn til prægning på forskellige dele og ved brug af farve. Intensiteten af ​​denne tatovering kan bedst opretholdes ved hjælp af dristige linjer og fyldning af sort, men hvis du ønsker at få det til at se kreativt ud, så kan du tilføje mere farve til det. Mønstre vil også gøre.

Se mere: Hummingbird Tatoveringer Designs

9. Indien stil tatovering af ugle:

Denne indiske stil kunst tatovering er et fantastisk valg. De anvendte farver og mønstre er de klareste muligheder, du har ved hånden. Hvis du elsker farve, så er det her for dig. Det enkle, men mønstrede og kompatible design vil også med stor lethed placeres, når det er trykt på din krop.

10. Farlig Ugle Tattoo Designs:

Tatoveringen har en tåge og fare for den, da det første tegn til tatoveringskunst begynder med en hård kranium, der foregår på forgrunden, den majestætiske natlige ugle, der stjæler showet med det samme. Dette er et godt eksempel på ugletatoer til mænd, hvor det spændende miljø i tatoveringen skaber frygt i vores hjerter. Ugglen selv ser ganske truende ud, da den breder det vinger bredt og tilsyneladende ser ud til at flyve fuld fart mod dig.

11. Big Eyed Owl Tattoo:

Ugger har meget særprægede smukke øjne og fremhæver at i dette billede har vi en af ​​de søde ugle tatoveringsdesigner, som ser ud som eksempler og søde i sammenhængen. Den tidligere tatovering fremhæver ugers stærke middelværdi, mens vi her ser en dejlig lille ugle med en halvmåne på bagsiden, der spreder sine brede glansede øjne, da det ligger på grenen. Dette kan gøres også på en komisk måde, og et tændt farve til tatoveringen vil blot lyse op situationen.

12. Old Uwl Graffiti Tattoo Design:

Den klassiske modne, gamle ugle graffiti tatovering er ideel, hvis du planlægger at gå i old school. Tatoveringen kan laves i forskellige farver og toner. Undertoner fungerer godt med sort, især hvis du bruger hvid eller blå i dette tilfælde.

13. Skulderugl Tatoveringer:

Her er en anden måde at arbejde med bare en ugles øjne. Det detaljerede design tilføjer meget stof og dybde til tatoveringen, og de anvendte mønstre gør det funky nok til at give tatoveringen en heltidsvisning på din krop. Dette ville se godt ud på dine skulderblade og underarme. Det er en af ​​de søde ugle tatoveringsdesign til piger.

14. Attraktive Owl Tatoveringer:

Det mest attraktive ved en ugle er dets øjne. Hvis du ikke vil have en hel fugl trykt, er det også en god mulighed. Den brune er også en anden tur fra at bruge sorte eller andre almindelige farver. De flade og fede linjer giver en effekt, som de fleste tatoveringer mislykkes, og denne tatovering ser bedst ud, hvis den holdes lille. Forstørrelse det ville fjerne den ønskede effekt.

15. Låst i et hjerte:

Dette er egnet til små ugle tatoveringer, hvor tatoveringen er låst i et smukt ornamental kunstværk. Indesluttet i blandt de andre ornamenter er en smuk ugle, der dækker op på den ene side af hjertet. Dette er ret smukt, da baggrunden tilbyder et kalejdoskop af storslåede mønstre.

Hvis du vil flauntere noget anderledes ugler tatoveringer på din krop, vil denne artikel guide dig til dit ønske. Vælg en af ​​de bedste ugletatoer og sorter ind på alle steder i kroppen og rock festen.

Se videoen: Grizzly Man (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send