Tattoo Designs

15 Bedste Leo Tattoo Designs til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


At vores liv er påvirket af himmelhimmelen er en fælles tro blandt mennesker over hele verden, og det er derfor ikke underligt, at mennesket har tendens til at udtrykke denne tro i form af sit eget stjernetegn tatovering design. Leo "The Lion" er den mest dominerende af alle stjernetegn. De, der er født under dette tegn, er naturlige ledere. De er modige og autoritative og er naturligt tiltrukket af mennesker med lige stærke personligheder.

Typiske Leo er flamboyante og har en aura af storhed omkring dem, alle disse træk er meget karakteristiske for en løve. Regeret af Solen, dette leo tegn især i kunst form er for det meste repræsenteret i farver af guld, gul, orange og rød.

Bedste Leo Tatoveringer til mænd og kvinder:

Her har vi givet de bedste og populære Leo tatoveringsdesign til mænd og kvinder med mening og billeder, som vil forbløffe dig.

1. Fedt Leo Tattoo Design for Guys:

Løvenes vilde natur frembringes i al sin hårdhed i dette intense stykke arbejde. Det er en perfekt udformning af magt og styrke. Essensen af ​​disse attributter er optaget fremragende i øjnene. Det er næsten som om indehaveren af ​​denne tatovering sender en advarsel gennem dette pragtfulde udskårne kunstværk. Det er en af ​​de bedste leo tatoveringsdesign til mænd med store arme.

Se mere: Jesus Christ Tattoo Designs

2. Leo Tribal Tattoo Design:

Tribal tatoveringer bortset fra at være populære har en masse symbolik og betydning knyttet til dem. Kvaliteten af ​​autoritet, virilitet og stolthed, som er symboliseret af løven, er også stærkt forbundet med stammer. Tribal Leo tatoveringen er et udtryk for sådanne kvaliteter. Tatoveringen gøres nemt med løve manen omdannet til tribal design.

3. Leo Zodiac Tattoo Symbol på håndled:

Simpel i udseende, dette Leo stjernetegn symboliserer mod og lederskab, de overvejende kvaliteter, der findes i dem født under solen. Ledsaget af en fin ramme, er det ret tiltalende.

4. Leo Sign Tattoo Art:

Mens nogle kan lide at personificere Leo-stjernetegnet gennem den dristige og gale form af løven, kan andre lide at fremvise det i simpel bogstaver. Set her er Leo tatoveringsdesign lavet i kalligrafi. Det er forenklet, men iøjnefaldende og bedst fremvist på ryggen, håndleddet, brystet eller underarmen.

5. Lion med to facetter Tatoveringsdesign:

Symbolismen af ​​det design, der er skildret i denne tatovering, kan tages for at udtrykke styrker og svagheder hos dem, der er født under dette stjernetegn. Mens Leo er modige, autoritative og fødte ledere, er deres ulempe, at de er arrogante og bossige. De to ansigter er karakteristiske for de to sider til en Leos natur, og denne skildring er dekorativt udført i levende nuancer. Her er tatoveringen af ​​piger med løve en fremragende ide om kunstner, som kan imponeres af hele mængden.

Se mere: Gemini Tattoo Designs

6. Leo Stjernetegn Symbol Tatovering på Sol:

Soltatoer, ved siden af ​​løven, er et perfekt symbol i tatoveringsdesign til dem, der er født under solen. De bæres af både mænd og kvinder og er designet i en række størrelser, farver og stilarter. Dette tatoveringsdesign er af en keltisk sol sammenflettet i et ydre lacy mønster med Leo stjernetegn emblemet inde i cirklen.

7. Half Sleeve Crowned Lion Tattoo for Men:

En anden populær måde at skildre Leo stjernetegn på, som vist i designet af denne tatovering er den af ​​Løven udsmykket med en krone. Det hedder dristigt det faktum, at løven er Jungens Konge og er overlegen til alle andre dyr. Denne tatovering har magt og autoritet stemplet over det gennem dets maleriske detaljer og fantastiske farveteknikker. Dette leo tatoveringsdesign passer perfekt til mænd.

8. Leo Lion Tattoo med blomster:

Når tatoveret med bestemte blomster repræsenterer løven en balance mellem styrke og skrøbelighed og i det væsentlige giver et strejf af kvindelighed. Det er portrætteret her i en passiv form med et subtilt hint af en kærlig og følsom karakter, der er ret karakteristisk for en leo, der ikke deler dette træk nemt med andre.

Se mere: Ganesh Mantra Tattoo

9. Leo Butterfly Tattoo Design med navn:

Leo Zodiac symbolet er smukt portrætteret i denne sommerfugl tatovering, der er en ganske velkommen ændring fra de standard Leo tatoveringer afbildet meste gennem løven. Levende i farver og indlejret med bogstaver, er dette design lavet til Leo Woman.

10. Celtic Lion Face Tattoo Design på skulder:

Løver er et symbol på stolthed og mod og leo tatoveringsdesign som denne overdriver denne kendsgerning meget godt. Her har de lagt en lille tribal essens til lejonets overflade, fordi den er dannet ved at lave et diskret mønster af keltiske linjer og kurver.

Efter at det er gjort, har de skrevet ordet 'LEO' på en meget stilfuld måde. Specialet af dette design er, at det er meget forskelligt fra alle andre Leo designs er en meget enkel, men smuk. Denne kan prøves af både mænd og kvinder, og hovedårsagen er, at det er en lille tatovering og dermed kan inkes på nogen del af kroppen.

11. Fødselsdato Leo Tatoveringer på Brystet:

Alle tatoveringer, som de siger, har en særlig betydning, og at tatoveringer oprindelig blev gjort til blæk permanent noget mindeværdigt begivenhed, som vi gerne vil bære med os for evigt. Denne leo symbol tatovering er et af de meget tankevækkende mønstre, hvor fødselsdatoen for nogen er blevet blækket på brystet.

Det er normalt noget, der gøres af stolte forældre, hvor de blækker fødselsdatoen for deres børn på deres kroppe. Det er dog ikke nødvendigt, at du kun skal få fødselsdatoen for dit barn. Du kan i stedet få fødselsdatoen for enhver, du elsker på dine kroppe, for at gøre dem udødelige i dine minder og gennem tatoveringen.

12. Stjernetegn med Leo Paws Tatoveringsdesign:

Når det kommer til piger, er de strenge troende på stjernetegn og også små og søde tatoveringer som denne. Her har vi en af ​​de smukkeste leo stjernetegn tatovering designs, som er udarbejdet med poter af samme løve måske. Dette er en meget lille tatovering sammenlignet med ansigter og design, der er store og dækker brede områder af kroppen.

Her har vi bare Leo stjernetegn symbolet med poterne omkring grænselinien af ​​stjernetegn symbolet. Dette er et meget usædvanligt og et meget smukt design til alle de modige piger derude.

13. The Full Lion Tattoo Design on Arm:

Lion ansigter er blevet for mainstream og så det er vigtigt, at du prøver noget helt nyt og ualmindeligt, og dette Leo symbol tatovering er absolut et frisk pust. Dette er en fuld størrelse løve, som står i en halv stående stilling eller blot en lodret, ligesom du vil se på Sri Lankas nationale flag.

Her har de ikke brugt nogen farve, men du kan bruge en hvilken som helst farve, hvis du vil have det mere farverigt og lysere. Her har løven en masse celtic og tribal detaljer og de kæmmet design gør det til at se meget dristigt og smart ud.

14. Leo Heart Tattoo på bag øre til piger:

Nogle af de bedste leo tatoveringsdesign er dem, der er ansigtsløse og kun har et stjernetegn på Leos i dem. Der er også meget forskel på, hvordan fyre kan lide deres tatoveringer og hvordan pigerne kan lide dem. Her har vi en lille Leo tatovering, der er lavet bag ørerne, og tatoveringshalen har et sødt hjerte tegn på det.

Dette viser kombinationen af ​​feminin charme og blødhed sammen med en løve dristighed og styrke. Dette er en meget attraktiv kombination, og piger, der har en sådan holdning, får meget opmærksomhed fra alle sider.

15. Skinnende Leo Tatovering på ryggen for kvinder:

Mens ryg og nakke tatoveringer er de mest almindelige former for tatoveringer, er det vigtigt, at vi vælger den, der er endnu bedre end den bedste, og denne slags Leo symbol tatoveringer er de bedste. Her er pigen vist med en flaunting en løveflade tatovering, som er lavet med en kombination af rød og sølv for at tilføje noget skimmer til det normale ansigt. Den anden detaljering sker i form af poterne til den nederste del af den. Dette er et meget flot design med farven og den sølvfarvede finesse og også det buede mønster og den lille størrelse af tatoveringen.

Tattoo kunst er en måde at udtrykke den arty side af dig og stjernetegn er hvad taler om menneskets personlighed. Når begge disse kommer sammen, får du en dødelig kombination af sådanne Leo tatoveringer til mænd og kvinder, der ser smukke ud.

Pin
Send
Share
Send