Skønhed og mode

Top 11 Legetøj til Baby Girls

Pin
Send
Share
Send


Det er ofte svært for forventede forældre eller nye forældre at bestemme om legetøj til babypiger. Ligeledes kan selv individer, der ser på en gave, en forventet mor ved baby shower eller andre sådanne lejligheder forveksle sig med valget af baby pige legetøj. For at løse et sådant dilemma har vi samlet en liste over de 11 nyeste legetøj til din lille pige.

Vores valg for gaver er stærkt påvirket af samfundet og omgivelserne. Sørg for, at der ikke er skarpe kanter, små dele eller dele, der nemt og giftigt går i stykker. Børn elsker legetøj, bare sørg for, at legetøjet er alder passende, spændende og selvfølgelig sjovt og sikkert at lege med. Legetøj skal være uddannelsesmæssigt og forbedre kreativiteten.

1. Rattles:

En rattle er et af de mest legetøjsleje til babypiger. At anerkende lydstimulering er et af de tidligste tegn på baby udvikling. Rattles, der er specielt lavet til piger, omfatter dyreskaller, klare farverige rattler og også forskelligt formede rattler.

2. musikalske blokke:

Når det er svært at tavle en forstyrret eller skrumpende baby, gør musik ofte tricket. Derfor er et sæt musikalske blokke et af de legetøj til babypige. Da hun sætter blokken på plads, spilles der et musikalsk stykke, og det støjende barn bliver slukket i et stykke tid.

Se mere: Toddler Legetøj For Drenge

3. Doll House:

De fleste piger elsker at lege med dukker og dukkehuse, din mor og tanter vil acceptere det. Forklædning af dukkerne, der udgør historier om deres liv og make-belief er et meget almindeligt scenario blandt voksende babyer. Med en række rum, der viser de forskellige værelser i et hus, giver dukkehuse en række artikler til, at barnet kan nyde og holde hende produktivt optaget.

4. Aktivitets Gym:

Et aktivitetsgymnastik eller et baby gym er en bueskytte med legetøj suspenderet på det. Babyen er komfortabel på den bløde og farverige babymåtte og kan benytte de forskellige legetøj hængende fra buen. Som babyen forsøger at røre og nå ud til disse genstande udvikler hun sine visuelle og motoriske evner.

5. køkken sæt:

Det er en af ​​de bedste baby pige legetøj. En babypige emulerer ofte sin mor og når hun ser sin mor til at lave mad og arbejde i køkkenet, ønsker hun ofte at gøre det samme. Det er selvfølgelig umuligt at lade babypigen endog vove sig i køkkenet på grund af fysiske farer. Derfor er et køkken sæt det bedste af alle baby pige legetøj. Med plastik bestik og køkkenudstyr er barnet glad for at arbejde på det og lærer samtidig effektiv rollemodellering.

Se mere: Nye Baby Legetøj

6. Teether:

Når babypigen begynder at vokse og udvikle tænder, får irritation i tandkød hende til at lægge noget i munden for at berolige det. Som sådan er der lavet forskellige slags tænder til piger for at sikre en sikker løsning på tænderproblemer. De kommer i forskellige designs som i form af nøgler eller med smukke buer og blomster også.

7. Farvepuslespil:

For en voksende baby er det vigtigt at finde de rigtige baby piger legetøj. Farvede puslespil spiller en vigtig rolle i kognitiv udvikling. Barnet skal bare færdiggøre de manglende dele i et bestemt billede ved at identificere de rigtige farver og sætte det i hullerne. Disse er en af ​​de søde baby pige legetøj.

8. dinglende artikler:

For yngre børn omfatter baby piger legetøj dangling artikler, der kan fastgøres til barnets barneseng, barnevogn og perambulator eller endda på væggen. De kommer i en række forskellige muligheder, nogle er farverige og musikalske, mens nogle laver en knirkende støj, hver gang de røres.

Se mere: Bløde legetøj til babypige

9. musikalske telefoner:

Med fremkomsten af ​​teknologi er telefoner blevet en uundgåelig del af det daglige liv. For at introducere det samme for babyerne er det den skadelige stråling, musikalske telefoner er passende legetøj til baby pige. De giver barnet mulighed for at eksperimentere med tal og lytte til melodier, der er sympatiske for alle.

10. Makeup / Skønhedssæt:

Lad din lille piges fantasi løbe vildt. Med denne skønhedssæt kan din lille prinsesse tilbringe timer med at foregive spil, der er specielt designet til. Dette er en meget sød og innovativ måde at engagere kreativitet og motoriske færdigheder til din pige.

11. Dolls:

Dukker er pigernes første kærlighed. Du kan altid imponere små piger og baby piger med dukker, uanset hvor gammel de er. Babydukker er især et hit med babypiger og Barbie dukker og Prinsesse dukker er meget almindelige blandt ældre piger.

Vi har hidtil diskuteret legetøj, der passer til babypiger; lad os nu se på et par aktiviteter, som du kan tage på med din lille.

1. Splish Splash med din baby pige:

Små piger elsker badetid. Gør denne gang mere interessant ved at indføre nye legetøj og svamp. Du kan også tilføje små redskaber, der kan få hende til at fylde dem med vand og hælde rundt. Dette vil hjælpe hende med at lære, hvordan hun kan fylde fartøjer med væsker.

2. Farve, farve, hvilken farve kan du lide?

At introducere dig toddler til farver er meget vigtigt. Børn elsker at se farver, da det øger den visuelle appel af verden omkring dem. Placer farverige legetøj omkring hende og hjælpe hende med at sortere farverne i henhold til nuancerne. Gennem denne aktivitet er de sikker på at lære mere om farver.

3. Bobler, bobler:

Børn elsker bobler. De følger dem rundt og prøver at pope dem. Dette spil er sikker på at fascinere dine små piger, der vil være begejstrede for at se bobler, der flyver forbi. Hun vil helt sikkert løbe bag dem for at fange dem.

4. Lav din maraca:

Fyld en flaske med ris eller pulser og luk flasken. Som din baby rasler og ryster, lytter hun til en anden lyd. Dette er det første skridt i at introducere din lille pige til musikens verden.

Vores valg for gaver er stærkt påvirket af samfundet og omgivelserne. Sørg for, at der ikke er skarpe kanter, små dele eller dele, der nemt og giftigt går i stykker. Børn elsker legetøj, bare sørg for, at legetøjet er alder passende, spændende og selvfølgelig sjovt og sikkert at lege med. Legetøj skal være uddannelsesmæssigt og forbedre kreativiteten.

Med en række interessante legetøj til rådighed på markedet, både online og i butikker, er det vigtigt for værgerne at vælge dem, der har en slags uddannelsesmæssig værdi, er sikre og værd at regne for. Således skal valg af legetøj til babypiger være et velinformeret valg og ikke kun baseret på luner og fantasier. De fleste legetøj som play-doh, dukkehuse, farveblyanter, fingermaling giver dem mulighed for at udøve deres kreativitet og også lære dem at lege med andre.

Sørg for at købe legetøj, der er engagerende og helt sikkert. Glade Gifting!

Pin
Send
Share
Send