Skønhed og mode

Top 9 Komfortable Graviditet Nighties

Pin
Send
Share
Send


Gravide og ammende mødre har én ting til fælles. De vil alle have trøst over alt andet. Natkjole til gravide har brug for at tjene formålet med komfort såvel som ammende lethed. De fleste af disse nighties har en frontåbning, der gør det lettere for mødre at fodre deres babyer.

1. Varm Graviditet Nighties:

Dette er en ideel nighty for gravide, da det er en pyjama stil nat slid. Komforten ved at bære en pyjama nighty er meget stor. Den nighty har et åbent klap for at pleje din baby. Dette er en meget flot udseende natterlig med tegneserieudskrifter, som din baby vil elske også.

2. Kort Graviditet Nighties:

Her er en kølig og elegant graviditet, som er perfekt til petite kvinder. Den ammende natkjole er behagelig, når den er lavet i blødt stof. Det er bedst for lakterende kvinder, og udskrifterne er sofistikerede og kølige. Vælg denne vidunderlige korte længde nighty for en meget behagelig aften.

3. lynlås graviditet nighty:

Dette er en af ​​de mest almindelige nighties, som gravide kvinder bærer, da det er højt på komfort og kan bæres hele dagen igennem. Bomuld nighties er lavet i vidunderlige udskrifter. Forsiden af ​​nighty har en lang lynlås, der åbner op og giver moderen den lethed at fodre hendes baby. Vælg denne smukke nighty i forskellige farver og udskrifter, og du kan bære dem både dag og nat.

4. Princess Cut Graviditet Nightgown:

Vælg denne pastelskygge prinsesse skåret natkjole for at se fantastisk og fabelagtig ud. Pastellen nighty har en vidunderlig V-hals og er monteret lidt i taljen, der giver anledning til den dejlige prinsesse cut. Dette gør dig også følsom. Den nighty er løs nok til at give dig trøst og de korte ærmer tilføjer til stilen.

Se mere: Women Nightwear

5. Pajama Style Graviditet Nighty:

Pajama stil anses for at være en af ​​de mest komfortable nighties nogensinde. Her er den dejlige, stribede pyjama nighty lavet daintier ved brug af blonder på bodice, ærmer og trimmen. Den forreste del har knapper, og det er godt til at amme barnet.

6. Shirt og Pant Graviditet Nighty:

Dette er en god tilføjelse til en gravid eller ammende moders garderobe. Skjorten har en krave og er åben på forsiden med knapper for at lette amningen. Bukserne er komfortable og nemme at bære og flytte rundt. Den enkle pastellfarve nighty har en dejlig kontrastfuld trim på kanterne, der giver det et designer look.

Se mere: Kvinders natkjole

7. Long Sleeve Graviditet Nighty:

Her er en vidunderlig nighty, der er høj på komfort. Den nighty har en løs flared top, der har fuld ærmer til ekstra varme på vinternætter. Bunden af ​​den nighty er leggings, der passer og giver den ekstra varme og hyggelige følelse. Vælg dette i lyse farver eller pastelfarver og udskrifter, der er elegante. Fræserne på kraven og ærmerne giver et meget lækkert blik til den nattige.

8. Cotton Graviditet Nighty:

Vælg denne superkøle og elegante bomuldsgraviditet nighty, der kommer i den klassiske polka dot print. Den lyserøde og hvide kombination er perfekt og gør en meget dejlig nighty. Denne nighty har pletter på forsiden af ​​nighty og det gør en god flare i bunden. Den runde hals er klassisk og de korte ærmer er meget søde.

Se mere: Lang Satin Nightdress

9. Spaghetti Graviditet Nighty:

Dette er en meget sexet nighty for gravide eller endog lakterende mødre. Det dejlige bløde stof er perfekt, og spaghettibåndene giver dig friheden til at pleje din baby nemt. Udskrifterne er lækker og delikat, og farverne er også lyse og muntre.

Graviditet nighties er åbne sluttede for pleje og behageligt at bære. De er enten lange eller korte og kan være pant stil eller kjole stil.

Meta-Pregnancy nighties er perfekte til kvinder, der vokser i størrelse og senere for at amme deres babyer. Nighties er komfortdrevne og nemme.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Gemme

Se videoen: Calling All Cars: The Corpse Without a Face Bull in the China Shop Young Dillinger (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send