Skønhed og mode

9 bedste brede halsbluse designer på bagside og forside

Pin
Send
Share
Send


Med tidenændringen er Saree-designene ændret fra simpelt til designer slid. Sammen med det fik blusedesignerne også en drastisk ændring i mønstre. Fra en lang liste af bluse mønstre, de brede nakke bluse design bliver meget popularitet i disse dage. Designet giver ikke bare skuldrene og ryggen et attraktivt udseende, men er også meget behageligt for kvinderne, der er svagt tunge i vægt.

Saree Bluse Designs for Broad Shoulders:

Lad os bevæge os gennem nogle smukke brede nakkebluser, som er meget godt lide denne sæson.

1. Plain Strip Design Bluse:

En almindelig grøn bluse design til brede skuldre er givet striber design med sølv blonder i Saree for at give det en elegant udseende. Bagdesignet giver et firkantet look med to blonder striber på toppen og bunden.

2. Cirkelformet design:

Et mønster, der er meget populært for designer på lehengas. Det er bluse mønster lavet af gamthi materiale. Blusen er forsynet med en pakkehalsdesign foran, mens den giver et cirkulært mønster bag med bundne grænser. Den brede hals Saree bluse er generelt båret med almindelig eller trykt sarees.

3. Pot Design Bluse:

En rigtig godt Saree bluse design til brede skuldre er den der får en pot look bagfra. Bagsiden er givet kurver, der danner et pot design, der grænser op med snørebånd på begge sider. Mønsteret udbredes bredt på beslagsmateriale til ægteskaber.

4. Sekskantet halsdesign:

Sekskantede mønstre er ret trendy blandt bluse design til brede halser. Det giver et komfortniveau på bagsiden og skuldrene til et fantastisk udseende. Blusen får et dybt mønster bagfra, mens det er forsynet med små smalle snit, som øger skønheden.

5. Designer Bred halsbluse:

Få en sølv bred kant Saree bluse design med en designer touch. Sølvbluse-designet er givet indadgående kurver med et stablet net i midten med en diamant. Det giver et bue type design med en sølv kant på slutningen.

6. Bluse i Off Shoulder Designs:

Et bluse design, der er specielt velegnet til chiffon og net designer sarees, er off shoulder princess Cut bluse design. Bluseens halsdesign er givet bred V-form, mens ærmerne får et svagt skuldermønster, der passer bedst til de brede skulderkvinder.

Se mere: U Neck Saree Bluse

7. Bordered Neck Design:

En bred grænse Saree bluse design ret catchy denne sæson er Patli Palau design. Sarees bluse får grænser med tryk og strikket gyldent design på forsiden og bagsiden, der danner et halvcirkelformet design med mellemlange ærmer.

8. krave stil bluse design:

En krave designet bred hals Saree bluse er den bedste, der ville matche med den. En sådan kombination af Saree og bluse bruges i vid udstrækning af kvinderne i disse dage. Bluse fås en lille krave design fra bagsiden med en U-designet nakke foran og pakket ærmer design.

9. Deep V Neck Design:

En designer Saree med en dyb V-formet bred halsbluse design er den du leder efter. Blusen får hele ærmerne til at give dine hænder en slank berøring, mens nakke giver dig et hjerteklæbende udseende.

Læs mere: V halsbluse mønster

Den brede halsbluse design har givet kvinderne et nyt udseende at bære. Designene er yderst komplementære med Kanjivaram sarees, pattu sarees, chiffon sarees, simple trykte sarees og mange flere for en fejlfri udsigt. Bluserne fås også med bløde ærmer, der er liggende af kvinderne med stærke arme og brede skuldre for et glimrende blik på armene og bluse design.

Pin
Send
Share
Send