Skønhed og mode

9 bedste mode hvide tunika toppe til kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Tunika toppe er en modeerklæring for kvinder i disse dage. Damer selv med en ujævn krop kan også se smukke ud med overstørrelse tunika. Tunikaer er lange eller korte, over store såvel som korte toppe bæret på jeansbukser eller endda shorts og nederdele. Afhængig af brugerens valg kan tunika parres med forskellige modetyper. Hvide tunika er et af de bedste valg af toppe, der kan bæres i afslappet dag til livet. Hvide tunika kjoler på blå jeans er et klassisk par, der ser eviggrøn på enhver lejlighed.

Hvide Tunika Toppe i forskellige design og stilarter:

Lad os se nærmere på, har nogle smukke mønstre af hvide tunika toppe til damer og piger.

1. Hvid Blomstermønster Tunika Kjole:

Kvinder tunika hvide toppe er et valg af alle damer. Og når man taler om blomsterdesign, hvem vælger noget andet? En blomstert hvidt tunika på blå jeans kan være fantastisk på et arbejdssted og endda på sommerkveldens kjole.

2. Langærmet Hvid Tunika Top:

En lang hvid tunika kjole er noget, du gerne vil bære på en date med din kærlighed på måneskinnets middag. Den lange ærmet hvide tunika kjole på et par hvide ankel længde silke bukser ser fantastisk ud. Kombineret med en delikat sætning er smykker perfekt, enkle og ædru selvom glædelig kjole.

3. Designer Hvid Tunika til Piger:

Summere er som regel den perfekte tid til at lyse os selv med de hvide. Den perfekte laced hvide tunika top til kvinder løs fit se friske og kølige på en sommer middag ud med venner. En rund broderet hals og halv løse ærmer ser fantastisk ud.

4. Hvid Broderet Tunika Top:

Hvide tunika kjoler til kvinder ses altid stort set med hvid broderi lavet på toppen. Det smukke design i broderi gør top look klassisk. Suck en tunika ser fantastisk ud på blå jeans.

Se mere: Plus Size Tunika Toppe

5. Asymmetrisk Lang Line Hvid Tunika:

En lang hvid tunika parret med sorte bukser og et match sæt halskæde er noget du kan gå på på en sommerdag ud. Kvinder med en perfekt figur kan bære sådan en løs søm, høj lårlængde top med en lukket hals og ærme mindre tunika top.

6. Hvid Crotchet Circle Tunika Top:

Crotchet tunika er et stykke af fantastisk samling. Den hvide tunika-top til kvinder i Crotches-cirkler ser chic ud på blå jeans. Designet kan også bruges på vinterdage.

Se mere: Maternity Tunika

7. Blonde Accented Long White Tunika:

Snørebånd på tunika er et designer stykke topsamlinger. For en venstedsdag vil en sådan stilfodt top se flot ud på blå jeans. En sexet ryg med nisse blonder og ærme med net blonder er et showstopper design.

8. Vasket Button Down Shirt Tunika:

Hvide tunika skjorter er en perfekt business look toppe en dame kan fange omgivelserne. En skjorte lang til knælængden og halv ærmer er kun et behov for at vinde de modsatte folks hjerter.

Se mere: Sort tunika kjole

9. Sexy Hvid Tunika Top:

Korte tunic toppe til kvinder til en fest aften med venner på dansegulvet eller en picnic er et perfekt valg. Den høje hals med net ærmer og bryst del ser en designer stykke. Ovenstående talje tunic top ser fantastisk ud på mini shorts i denim kollektion.

Hvide tunikaer er populære på enhver dag, i varme somre og kølige vinterdage. Udseendet af hvide tunika ligner friskhed i udseendet og giver et klassisk udseende. Hvide matcher altid bedst med blå jeans; det eviggrønne perfekte par er et must at være i hver kvindes garderobe. Kort trikotage på shorts flatterer bedst på strande.

Dagens mode kræver også meget på tunikaerne. Berømtheder ses også med de bedste tunikaer, der er trukket med solide bomuld eller endda silke design. Nogle designer tunika besat med perler er smukke til at fange fest højdepunkter.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Gemme

Se videoen: Z-Wave & HomeKit Heat Controller from FIBARO (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send