Skønhed og mode

20 bedste fødevarer for at øge bryststørrelsen selvfølgelig

Pin
Send
Share
Send


Ja! Fødevarer hjælper dig med at få større bryst? Det forbløffende, hvad du spiser kan skabe en forskel i at øge din kop størrelse. Der er sikrede fødevarer for at øge din bryst størrelse naturligt. Disse fødevarer spiller en vigtig rolle for at forstørre brystet ved at flytte hormonal fremstilling, for at forstørre bryster. Endvidere involverer nogle kemikalier, der understøtter brystdannelse plus fasthed. Desuden øger den kemiske hormonproduktion ved pubertet frem for bedste brystudvikling. De tilslutter sig også blandingen af ​​naturlig progesteron, hvis emission falder piercingly i overgangsalderen.

Sådan øger du bryststørrelsen med mad naturligt og hurtigt:

Så i denne artikel diskuterer vi de 20 bedste fødevarer for at øge bryststørrelsen naturligt og hurtigt på en sikker måde.

1. Sojamelk og sojabønner:

Sojamælk er velhavende i protein, vi alle skelner. Forhøjet i isoflavoner, imiterer det østrogen, og hjælper dermed også med at øge bryststørrelsen. Sojamelk kommer fra sojabønner. Bønner er jævnt succesfulde for at holde en sund østrogenhøjde i kroppen. Drikke det, men mængden vil være check. Det bedste er at spise det som angivet, risikoen er ubetydelig. Det kan faktisk være meget effektivt at få bedre bryster!

  1. Drik et glas sojamælk hver dag om morgenen efter kogning.
  2. Sojabønner kan tilsættes som kosttilskud. Tilsæt dem til din salat eller kog dem og få dem om morgenen hver dag.

2. nødder til at øge bryst størrelse:

Cashew, valnødder, jordnødder og pecan, disse er alle overlegne kilder, mens du ønsker større buste. Nødder er en enkelt af de fødevarer, der øger bryst størrelse naturligvis som det er et godt grundlag for fedt endvidere protein. Samtidig er det også godt for hjertet plus hjernen, så du har ikke noget at tabe. Brug det som en snack ellers drys det på din mad for at udnytte sin fortjeneste.

  1. Når du er for sulten om dagen, tag en håndfuld nødder.
  2. Inkluder, valnødder og cashewnødder. Hvis du kan lide, bland det med nogle peber og forbruge dagligt, i ca. 3-4 måneder.

Nødder vil tage sig af din sult og vil medvirke til at øge din bryststørrelse.

3. Pueraria Mirifica:

Det er (Butea Superba eller KwaoKrua) oprettet i Thailand, en plante, hvis knold involverer phytoøstrogener, for eksempel miroestrol, deoxymiroestrol og coumestans. De øger bryststørrelse plus fasthed med er under undersøgelse for at afgøre, om de kan anvendes i hormon substitutionsbehandling. Desuden kan det øge bryststørrelsen ved at kunne 80% procent. Det er også nyttigt at huden plus hår ifølge test udført i England.

Sådan bruges: De fås som lægemiddelpakninger og indleveres som anbefalet af en læge eller som foreskrevet i flasken.

4. Mælk kan hjælpe med at øge bryststørrelsen:

Mejeriprodukter omfatter parallelle reproduktive hormoner til dem, der er etableret i den menneskelige krop. Kokens mælk til en sag har naturligvis forekommet hormoner, for eksempel østrogen, prolactin og progesteron, der er ønskelige til mælkfremstilling i pattedyr. Mælk er en af ​​de bedste fødevarer til at øge bryststørrelsen.

Sådan bruges: Tag et glas mælk som første ting om morgenen og et glas om natten. Kog dem let.

5. Dong Quai Root:

Det er også defineret som den sidste kvindelige tonic urt, som hjælper med at genoprette energi og effektiv anvendelse af hormoner i kroppen. Det stimulerer også brystforstørrelsen plus forbedrer kroppens kamp mod sygdomme. Derfor fremmer den blandingen af ​​naturligt progesteron, hvis emission falder ved overgangsalderen.

Sådan bruges: Du kan så som bulk eller rå form, herunder rødder, kviste, blade og bær

  1. Den granulære form af den kan blandes med kogende vand
  2. Pilleformen skal blandes med andre urter
  3. Den tørrede form kan koges og spændes som te eller suppe. I suppe tilføj denne rå.

6. Soy Godhed:

Soja er blevet målt som en super mad, mens det kommer til brystforbedring. Det er velhavende i phytoøstrogener, et hormon, der er ansvarlig for brystvæksten. Det er også overfyldt med isoflavoner plus hjælp til at bekæmpe de frie radikaler også kræftceller, som kan vokse i dit brystvæv.

Sådan bruges: Byt din almindelig mælk af sojaen for bedre resultater. Drik to briller dagligt, en om morgenen og en efter middagen, inden du går i seng.

7. Papaya: Brystet øger mad

Det er temmelig overraskende at tilføje til listen. Men hvad du ikke genkendte er, at papaya skal være faktisk støttende i voksende bryst størrelse. Papaya sammen med mælk kan være en bonus for at øge bryststørrelsen. Det bedste er, at det er let tilgængeligt. Den absolutte ingen fuss kur!

Sådan bruges: Skær halv papaya og spis den efter dine måltider. Papaya er også godt for din livmoder.

Se mere: Sådan øger du bryststørrelse ved at trykke på

8. Leafy grønne grøntsager:

Grønne bladgrøntsager er egnede, de holder ikke tilstrækkelige fytoøstrogener, som kan inspirere brystvævet til at udvikle sig. Til hvile er bladgrønne grøntsager, for eksempel spinat, alfalfa plus brassicas velhavende i naturlige antioxidanter, calcium og jern. På samme tid kan disse også medvirke til det generelle udseende af tenor af udviklede bryster.

Sådan bruges: Gør karriretter med grønne blade eller inkluder dem i din diæt.

Indtag som tilskud i din burger for at gøre det meget sundt.

9. Sea Food for at øge bryststørrelse:

Har du genkendt, at seafood for eksempel rejer; østers, shell fisk, plus tang indbefatter store niveauer af mangan? Det betyder, at det hjælper med at øge kønshormoner det for at fremme udvidelsen af ​​brystvæv. Forbruge skaldyr samtidig med en dagligdags vane plus du vil blive forbavset over at observere resultaterne.

Sådan bruges: Kog fisk i mild olie med peber og gør den til den sædvanlige måde. Det er i bedste fald at bage dem og ikke fryse dem. Tag dem tre gange om ugen for at få de bedste resultater.

10. Frø til øget bryst:

Men det er solsikkefrø, anisfrø, græskarfrø ellers linfrø, frøene er bedre end dig. Det hjælper med at forbedre naturlige østrogen niveauer i din krop, der igen øger din bryst størrelse. Bland det med din yndlings snack, ellers sprøjt det oven på din salat. Uanset hvad dit valg kan være, frø er overlegne for dine bryster også krop.

Sådan bruges: Solsikkefrø kan tilføjes til din salat, kødboller eller veggie burger. I din tun salat, tilføje lidt af det for at gøre det knust.

Græskarfrø:

  • Kog noget saltet vand i en stor gryde
  • Tilsæt græskar frøene og kog i 5-10 minutter og dernæst dræne det.
  • Kryd frøene med lidt olie, lidt krydderier og spred jævnt over et stort bagplader før stegning ved 180 ° C / gas 4 i ca. 8-10 minutter.

Husk at tage dagligt i omkring 3 måneder.

11. Dandelion Root:

Det hjælper med at slippe af med overskydende vand i edemas situation på grund af leverproblemer plus fremmer konfigurationen af ​​galde i kroppen. I grund og grund påvirker det al form for udskillelse endvidere emission fra kroppen, spiller en vigtig rolle i brystforstørrelse plus ny brystcelle endvidere vævdannelse.

Sådan bruges: Lav en mælkebøtte rød te. Bryd mælkebøtterotten i en mørtel, indtil den er klumpet, og reduceret til linsens størrelse. Ryst roden i en gryde på komfuret i vand i ca. 15 minutter. Lad afkogningen afregnes, og træk den derefter i din kop og drik den hver morgen.

12. Fenugreek Seed Extract:

Ønsker du at øge bryststørrelsen ved at bruge fenegreekfrø? Tag fenegreek kapsler fra dine nærmeste urtebutikker og tag det en om dagen og øg derefter baseret på dit behov. Du kan anvende fenugreek urteolie på brystet dagligt for at få gode resultater. Dette er basilikum, der er velhavende i phytoøstrogener, og hjælper desuden til fremstilling af hormoner plus hurtigere brystkirtlen vækst. Mammary glands nærer på østrogen.

Sådan bruges: Slib frøene i et fint pulver. Tilsæt pulveret til din curry sammen med andre krydderier. Medtag dette hver dag i din kost.

Se mere: Tips til øget bryststørrelse Naturligvis hjemme

13. Tofu:

Tofu er anerkendt som en vidunderlig mad. Hvorfor? Det har en forhøjet mængde østrogen, som også er forhøjet i protein plus lavt fedtindhold. Desuden er det gode ved tofu, at det med glæde kan opnås og er let at forberede. Alterner dit kød med tofu og observer forskellen. Det er en af ​​de bedste og perfekte mad til at øge bryststørrelsen naturligt og hurtigt.

Sådan bruges: Erstat din paneer eller kylling med Tofu. Lav stege tofuen, før du føjer den til kosten.

14. Red Clover:

Den røde kløver er et grundlag for calcium, fosfor, kalium, krom, thiamin, C-vitamin og niacin. Ligeledes måles det som en velhavende kilde til isoflavoner, de er kemikalier, der opløses i vand og udfører som østrogen. Dette er en anden naturlig bryststørrelsesforstærker.

Sådan bruges: Lav en te med rødkløver. For at gøre dette skal du tage omkring 2 til 3 teskefulde tørrede røde kløverblomster i en kop kogende vand. Lad det stejlere i ca. 15 minutter, før du drikker vandet. Tilsæt en teskefuld hjemmelavet tinktur til drikke. Drik denne specielle drink omkring 3 gange om dagen.

Advarsel: Kontakt en læge, før du tager den.

Se mere: Stiger bryststørrelse efter ægteskab

15. Hørfrø til øget bryststørrelse:

Det er velhavende i Phytoøstrogener, Linfrøene; linseed ellers 'alsikebeej' er en almindelig urt udnyttet i nord øst for Indien næsten alle. Det er en fantastisk urt, der virker tvivl om at øge din bustestørrelse kun naturligt plus at give masser af fornøjelse. Du kan eksplodere i hørfrø plus tygge. Det har en nutty savor. Se hørfrø er bedre som en kontrast til hele deres modstykke.

Sådan bruges: Du kan inkludere det i mel; lav en pasta sammen med ekstra urter at udnytte i madlavning. Hørfrø ellers linolie kan bruges topisk til massage ellers i kosten som salat topping eller ellers krydderier. Grind linfrøet i et fint pulver og tilføj det til din salat og karry. Du kan tilføje dem som frø for at gøre det mere crunchier, din salat.

Det vedhæftede flavonoid, omega 6, omega 3, fedtsyrer plus gør også lignaner, der udfører som østrogen. Det har fordele i bryst plus kræft i æggestokkene.

16. Frugter:

Ved du, hvordan man øger bryststørrelsen med mad af frugt? Det er ikke overraskende, at fødevarer til at øge bryststørrelsen ikke kunne gøre uden frugt i listen. Friske frugter er meget på din købmandsliste og af de gode grunde. Men vidste du, at bortset fra de sædvanlige kosttilskud de laver dig op med, hjælper frugter også med din toning? Derfor øger frugten din naturlige brystvækst på en effektiv måde, og sådan en lækker delikatesse det er, at ingen nogensinde har det.

Friske frugter som bær, som omfatter jordbær, kirsebær og blåbær er rige på østrogen, det kvindelige hormon, der hjælper med at skabe en ændring i din kop størrelse effektivt. Andre frugter kendt for at øge produktionen af ​​hormoner er æbler og blommer. Så hvis du venter på de ekstra centimeter at sætte sig ind, skal du ikke i stedet handle dagligvarer og altid tilføje frugt til din liste.

Sådan bruges: Tag en skål frisk frugt hver dag, så vidt muligt.

17. sunde olier:

Når du spiller den fede mønt for at gå i vægt, burde du vide, at der er to sider til det. De skadelige er dem, der giver dig hjerteanfald for det meste og selvfølgelig får du al den ekstra vægt, mens på den anden side de sunde fedtstoffer og olier er dem der gør det til listen over brystkrævende fødevarer. Ja, der er ingen tvivl om det, og du læser det rigtigt.

Sådan bruges: Tilsæt din olie med æteriske olier, end dine almindelige.

Din bryststørrelse øges faktisk af elementer som nødder, frø, fede olier som oliven, avocado. Problemet med hele situationen er bare, at noget fedt kan gøre dig hurtigt i al fald. Så selvom du kan prale af dine fyldte bryster nu, bliver dine hofter også større. Og hvis det er noget, du ikke vil have, så sørg for, at den olie du tager er i et begrænset beløb, og du overdriver det ikke.

18. Vitaminer:

Vi behøver ikke at fremhæve, hvordan brystet har fedtvæv og brystkirtler. Du skal vide selv om, at vitaminer går langt i at holde dine bryster sikre af skader, der ellers kan gøre dem tabe fasthed og form.

For det første er vitamin A et fedtopløseligt vitamin, der hjælper med at forbedre immuniteten af ​​din krop og beskytte den skade, som frie radikaler på dit bryst, og dermed fremskynde processen.

Sådan bruges: Gulerødder, søde kartofler, oksekød osv. Er rige på vitamin A. Sørg for at inkludere dem i din kost hver dag. Sund mad er vejen!

C-vitamin er en vandopløselig antioxidant, som er vandopløselig og hjælper dermed med at løse immunsystemet i din kropsbrønd. Dette vitamin fremskynder vækstprocessen i dit bryst også. C-vitamin er citronen, orange osv.

Sådan bruges: Drik citronsaft eller tag en skål orange hver dag.

Fordelene ved D-vitamin er, at bortset fra at være mad, der øger bryststørrelsen hurtigt, virker det også med at toning musklerne og fastsætter enhver skade, der risikerer dine bryster til kræft.

Sådan bruges: Ost, æggeblomme og fede fisk som tun har en overflod af vitamin D. Tag dem i din diæt dagligt.

K-vitamin hjælper genopretter kollagen i din krop, og dermed fremmer processen med celledannelse.

Sådan bruges: Bladgrøntsager er den rigeste kilde til K-vitamin. Brusselspirer, broccoli og kål er gode kilder til K-vitamin. Medtag alle dem i din kost for at øge bryststørrelsen.

E-vitamin, sidst på den sidste på listen, har beføjelse til at beskytte brysterne mod total cellulær skade, der er rig på fedtopløselige antioxidanter.

Sådan bruges: De rigeste kilder til E-vitamin er madlavningsolier, især hvedekimolie. En spiseskefuld hvedekimolie kan give omkring 135% af DV'en, så sørg for at du også medtager dem.

19. Kylling:

Kylling, den næste på listen er en naturlig mad, der øger bryststørrelsen hurtigt. Nå, når det kommer til hvor lidt, er kylling kendt for at forbedre dannelsen af ​​østrogen, hvilket hjælper med den effektive udvikling af din krop.

Sådan bruges: Brug kylling i din mad to gange dagligt. Må ikke fryse. Foretage lavt stege og kog i æteriske olier.

20. Fennikel:

Den mad, du bør få mest ud af, bør helt sikkert være fennikel. Det er en velkendt urt og en naturlig brystforstørrende mad, da den indeholder en stor mængde phytoøstrogen, som er kendt for at hjælpe med brystudviklingen.

Sådan bruges: Fennikelfrø kan bruges overdrevet til madlavning. Temper dem godt med 1 spsk olie, med nogle sennepsfrø og hing. Tilføj dem til rasamor sambar.

Endelig er disse de bedste fødevarer til større bryster og størrelsesforstørrelse. Men du skal være forsigtig med den slags mad, du spiser siden den ene pumpet op med kemikalier og steroider vil ikke fungere. Men ellers spise væk, og du vil se resultaterne snart.

Pin
Send
Share
Send