Skønhed og mode

8 bedste sunde lav kalorieindhold opskrifter

Pin
Send
Share
Send


Verden i dag er rasende med at være sund. Den snævre halskonkurrence, der regulerer verden klart, siger at velsignelsen om at være sund er sammenlignet med intet andet større. I kørslen for at holde planen til tiden, savner vi ofte de rigtige næringsstoffer, som bygger vores krop. Ofte savnes morgenmaden og middagen var krydret. I dagens artikel skal vi tale om, hvordan lav kalorieindhold kan tilbyde dig mundvandsfade, du behøver bare at kende den rigtige form for opskrifter.

Amazing Healthy Low Calorie Lunch Opskrifter:

1. Kikærter Falafel Sandwich:

For at få denne opskrift startet, tilsæt nogle majsstivelse stivelse, æg og kikærter i en skål og lav patties ud af det. Du kan endda tilføje timian og persille til blandingen og en gang har gjort det i køleskab. På en pita brød spredt tahini sauce og skære nogle sorte oliven, baby corns, tomater og ternede løg og lav en salsa ud af det. Stek pattiesne til en gyldenbrun nu og pladen op.

2. Rejer Caesar Salat:

Forbered din Caesar salat med kål blade blandet med selleri, spinat, sorte oliven og løg løg toppet med nogle olivenolie. Du kan endda tilføje timian og persille til det. Nu til rejerne, kog og skala den. Mal lidt citronsaft og hvid soja på den, før du pletterer den op.

3. Røgfrit oksekød Chili:

Kog nogle lima bønner i en skål, mens du braiser oksekød ribben i bar-b-q sauce. Når du har lavet kød oksekød i en pande smør og kog den til en gylden brun nuance. Dræn bønnerne og tilbered en salsa med løg og tomater og majs og tilsæt en gang til oksekød ribben, chili pasta og tomatpuré og sauté det.

4. Grillet kylling og ost Sandwich:

Det grundlæggende krav til dette er kogte kyllingudslæt, der er revet i halvt, skål og en helhed af ost. For at få grub startede pladen op løg og tomatringe inden glide i kylling stykker bestrøget med spidskommen, chili flager og oregano. Rist nu osten og drys den ovenpå, før du forsegler i gruben og grill den til perfektion.

5. Brødbrødsalat:

For at starte med denne salat vil du have brug for et kødstykke, der skal ledsage med det, det være sig en bacon eller et kyllingestykke. Tør stykkerne og smør dem i urter, før de smider dem i gryden. I en pande sires nogle rødvin og tilføjer salatblade med nogle løgløg og paprika og blandes derefter i kylling og brødstykker.

6. Rødvin Seared Lam Rib:

I en pande kastes i nogle hvide soja og rødvin og sear det før tilsætning i nogle ærter og løgstykker. Forud for dette bør du braise lammebåndene og grill dem, så nu kan du tilføje det til blandingen og skabe en perfekt frokost. Du kan endda tilføje kartoffelmos som en sideskål eller noget bagt broccoli på siden.

Se mere: Sunde brune ris opskrifter

7. Kylling Sweet Corn Nudelsuppe:

Bland olivenolie i en pande med vand og læg nudlerne ind, mens du koger kyllingestykkerne i en separat pande. Når du er færdig, skal du begynde at lave suppen ved at tilføje parmesan, sød majs, løg til en kop vand og tilsæt en knivsmedemel til den. Når du er færdig, bringe alle ingredienserne sammen og læg krydderier efter smag, før du serverer varmt.

Se mere: Low Calorie Breakfast Indiske Opskrifter

8. Mango og sort bønnesalat:

For en let frokost hvorfor ikke vælge den sorte bønne og mangosalat lavet af de fineste mangoer, der ville gøre dine smagsløg gå galt. Dice mangoerne i små bit, mens du koger din sorte bønne. Forbered en salsa på siden ved at tilsætte eddike og lime til terninger af tomater, løg og majs. Tøm nu bønnerne og tilsæt alt i som salat.

Se mere: Lav kalorie opskrifter til aftensmad

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8.

Se videoen: Dyrt at spise sundt? DET ER LØGN! Gratis opskrift! (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send