Skønhed og mode

Sådan appliceres og fjerner øjenvippeudvidelser

Pin
Send
Share
Send


Hvis du er en person, der ønsker fed og stor øjenvipper, er falske udvidelser perfekte til dig. De er billige og ikke meget vanskelige at anvende; selv om du måske finder lidt vanskeligheder, hvis du forsøger for første gang. Du kan købe naturlige øjenvipper, som er gode til at bære hver dag eller volumen vipper, som generelt bruges til aftener og fester. De kommer i forskellige stilarter og farver og er meget smarte og tiltalende i udseende.

Hvis du er en af ​​dem, der håber at eksperimentere med lash extensions, så foreslår vi denne artikel til dig, da den indeholder de nødvendige retningslinjer, der hjælper dig igennem applikations- og fjernelsesprocessen. Så læs op og følg omhyggeligt.

Forskellige typer øjenvipper forlængelser:

Brug din Mascara:

For at anvende øjenlash extensions skal du anvende nogle mascara på dine øjne, der vil fungere som en base. Nogle af jer undrer måske over, hvorfor du ville have brug for dette produkt, når du skal anvende falske øjenvipper i hvert fald. Men det er bedst at være tålmodig og følge vejledningen omhyggeligt. Du kan også krølle dine vipper lidt.

Påfør sort blyantliner:

Påfør noget sort blyantliner på dit øvre låg og lav en sort tyk linje på toppen af ​​den, så andre ikke ved, hvor de rigtige vipper begynder. Anvend ikke forlængelserne for tæt på lash line, da for meget lim på linjerne fører til tab af vipper. Pas på, når du gør dette.

Se mere: Smukke Øjenbryn Tips

Stik forlængelserne:

Tag nu dine forlængelser og hold dem på din lash line meget forsigtigt. Påfør lim med en lille børste, før du gør dette. Gør dette med stor forsigtighed og pleje, fordi de er dine øjne i slutningen af ​​dagen, og du vil ikke røre tingene op.

Brug Mascara igen:

Efter at forlængelserne er påført, skal du tage en anden mascaracoat og blande den med dine vipper. Dette vil resultere i et meget fint og attraktivt udseende. Dine øjne vil se store, smukke og meget behagelige efter dette.

Se mere: Øjenbryn Threading Shapes

Træk aldrig:

Nu kommer den svære del; fjernelsen. Når du gør dette, skal du altid huske en ting. Du behøver ikke at trække dine vipper ud. Dette vil medføre stor smerte og skade. Bliv tålmodig, stå foran spejlet og følg trinene.

Rengøringsolie:

Brug en dejlig rengøringsolie og lav lidt på bomuldspindler for at fjerne lashudvidelser. Forsøg ikke at gnide øjenlågene. Nu forsigtigt masser lash linjer. Dette vil løsne limen og gøre fjernelsen og lettere proces.

Skylle:

Når dine forlængelser er fjernet, skal du skylle dem i vand i nogen tid. Dette vil fjerne overskydende olie og lim og dermed tillade dig at bruge dem næste gang. Husk at skylning er en meget vigtig del af fjernelse af fjernelse, så tag det alvorligt.

Sæt væv:

Placer nu dine falske øjenvipper, så de kan omforme om natten. Dette vil lade dig genbruge udvidelserne igen, når du går ud.

Rens øjnene:

Det sidste du skal gøre er at rense dine øjne. Vask dem grundigt med koldt vand i nogle minutter. Når du har tørret dem med et håndklæde, skal du bruge et godt øjenrensemiddel, så lim og olie er helt fjernet. Med dette vil du afslutte applikationen og fjerne falske øjenvipper.

Billeder Kilde: Shutter lager, 1, 2, 3, 4, 6.

Pin
Send
Share
Send