Skønhed og mode

Top 9 Everyuth Face Washes

Pin
Send
Share
Send


En god hudpleje rutine starter med de rigtige rensepraksis og selvfølgelig brugen af ​​rigtige produkter. Zydus Wellness Ltd. har formuleret et fremragende udvalg af hudplejeprodukter med navnet Everyuth Naturals & I seriøst, kan du ikke huske et everyuth-produkt, der ikke imponerede mig. Kvaliteten er anstændigt og priserne er overkommelige. For nylig har de lanceret en flot serie af ansigtsvask til mænd også. Nedenfor er en liste over top 9 Everyuth ansigt vasker tilgængelige derude på markederne og på online shopping sites.

Bedste Everyuth Face Vaskes med billeder:

1. Everyuth Naturals Citron Face Wash:

Jeg kan stadig huske at bruge denne ansigtsvask som teenager. Jeg var en fan af citron duft på den tid, og Liril, Cinthol og denne ansigtsvask var et par blandt mine bade tid favoritter. Denne ansigtsvask er god for teenagernes følsomme hud, da din hud er reaktiv over for mange produkter og 100% sæbefri ansigtsvask, der fjerner snavs og talg fra huden uden tørring, det er en glimrende løsning. Denne ansigtsvask indeholder ekstrakterne af citron, grønt æble og honning, som alle gør det blid og nærende til huden.

Pris: Rs. 55 til et 100 ml rør.

2. Everyuth Naturals Cream Face Wash:

Hvis din hudtype er tør og regelmæssig ansigtsvask gør din hud følsom og dehydreret, så skal du prøve denne cremebaserede ansigtsvask mindst én gang. Det kommer med fugtighedsgivende egenskaber af ferskner, aloe vera og vilde kirsebær. Det lugter milde og frugtagtig og fjerner alle spor af snavs uden at forstyrre din huds naturlige fugtbalance.

Pris: 60 g for 65 kun.

3. Everyuth Naturals Fruit Face Wash:

Denne er endnu engang for normale, tørre og følsomme hudtyper, der gerne bruger en mild, rensende ansigtsvask, der ikke tørrer huden ud. Den har en dejlig frugtagtig punch af duft og fungerer som en fremragende humørløfter om morgenen. Det ville rense og genoplive din hud og beskytte det mod solskader også ...

Pris: 65 for 100gram rør.

4. Everyuth Naturals Neems Face Wash:

Neem forbliver at være en af ​​de foretrukne ingredienser i hudpleje industrien, når det kommer til behandling af Acne tilbøjelige hud. Neem-bladene har en stærk antibakteriel egenskab, som med rette udnyttes af denne ansigtsvask. Det indeholder også ekstrakter af tea tree olie og kamille som fremmer anti-acne effekten af ​​denne ansigtsvask ved at reducere talgproduktionen og dermed tendensen for porerne til at blive tilstoppet. Det har også mikrogranulater til at tilføje den milde skrubningseffekt til denne ansigtsvask, der hjælper med at slippe af med overfladisk tan og død hudakkumulering.

Pris: Rs. 40 til 60 gram

Se mere: Vlcc Face Wash for fedtet hud

5. Everyuth Naturals Derma Care Light & Clear Face Wash:

Denne er en ideel daglig brugsvask, der er formuleret til enhver pige, der kan lide at tage godt af hendes hud. Det hjælper med at fjerne alle urenheder, som er dybt siddende i ansigtsporerne og dermed bidrager til forebyggelse af tilstopning af porer. Det er lavet med en speciel hydratiserende formel, som forhindrer hudens tørhed.

Pris: 60 gram til Rs. 60.

6. Everyuth Naturals Radiant Fairness Saffron Face Wash:

Denne ansigtsvask hævder at forbedre din hudpleje med regelmæssig brug. Det hjælper med at slippe af med snavs og kvæler porerne, hvilket gør dem til at virke mindre fremtrædende. Saffron til stede hjælper med at forbedre hudens hud.

Pris: 75 for en 50gram

Se mere: Garnier New Face Wash

7. Everyuth Naturals Skin Balance Grape Face Wash:

Denne ansigtsvask kommer med en lækker duft, der opdaterer dig tidligt om morgenen. Ansigtsvask hjælper med mild afskallning af hud og død hudcellefjernelse ved hjælp af grapegranuler for at holde din hud frisk og knirkende ren.

Pris: Rs. 50 for en 50 gram

8. Everyuth Naturals Forurening Forsvar Aloe Vera Face Wash:

Denne ansigtsvask er din bedste indsats mod byens forurening. Det hjælper med at genoprette den skade, som din hud lider på grund af udsættelse for forurening, varme og UV-skade. Aloe Vera har hud beroligende egenskaber, der hjælper med at infuse fugt i huden og også bekæmpe solskaderne. Antioxidanterne i ansigtsvask hjælper med at yde beskyttelse mod fri radikalskader, hvilket har en mild anti-aldrende virkning.

Pris: 95 for 100 gram

Se mere: Bedste ansigtsskrubbe

9. Everyuth Oxy Active Face Wash til mænd:

Nu fortjener mænd noget at forkæle efter en lang dag på arbejde, og før de bliver klar til at starte dagen. Denne Oxy-aktive ansigtsvask til mænd hjælper med at bremse processen med hudens aldring ved at beskytte mod solrelaterede UV-stråler og forårsaget af miljøforurening.

Pris: Rs. 56 for 75 gram

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Top 20 Face Washes Ranked From Worst to Best (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send