Skønhed og mode

Top 15 klinikker til hårtransplantation i Delhi

Pin
Send
Share
Send


At være en hovedstad i Indien trækker Delhi mennesker fra forskellige dele af landet til karrieremuligheder. På grund af det hurtige og stressfulde liv her er mennesker af begge kønne udsat for hårtab eller alopeci tilstand. Omfanget af skaden er sådan, at hårtransplantation er den eneste såkaldte form for behandling. Af sent flere hårtransplantationscentre fremkommer i forskellige dele af byen.

Bedste klinikker til hårtransplantation i Delhi:

For din bekvemmelighed givet nedenfor er listen over 15 hårtransplantationsklinikker og specialcentre sammen med kontaktoplysninger. Disse centre for hårtransplantation i Delhi vil helt sikkert give dig kvalitetstjenester.

1) Dr. A's Clinic:

Dr. A's Clinic er en pioneer hårtransplantation i Delhi, der implementerer de nyeste teknikker til hår restaurering. Den teknik, der anvendes i denne klinik kaldes Follicular Unit Hair Transplant (FUHT). På Dr. A's Clinics er alopecia-tilfælde, der er ubehandlet andetsteds, også forsigtige med positive resultater. Derudover tilbyder de gratis online konsultation til deres nye patienter.

Internet side: www.fusehair.com

2) Provelus Hair Transplant:

Beliggende i Pusa Road, New Delhi, blev Provelus Hair Transplant Clinic etableret i 1980 og er den første super specialtransplantationsklinik i Indien. Deres team af kirurger arbejder under tilsyn af Dr. K.B. Goyal, en veteran kendt for sin bemærkelsesværdige oplevelse i hårtransplantation kirurgi. Alle de procedurer for hårgendannelse, der bruges her, er helt sikre og effektive.

Internet side: www.provelus.org

Se mere: Bedste hårtransplantation i Bangalore

3) Dr. Shakti's HHY:

Dr. Shakti er en veteran kosmetisk kirurg på vej til denne super specialitet hårtransplantation klinik i Delhi. Hans viden kommer fra hans erfaring med at arbejde sammen med andre berømte hårtransplantationskirurger fra forskellige dele af landet. HHY bruger de FUE og FUT teknikker til hår restaurering.

Internet side: www.hhy.co.in

4) Aravali Clinic:

Aravali Clinic er kendt for hårtransplantationsklinik, der bruger follikulær enhedsudtræk og follikulære enhedstransplantationsprocedurer til behandling af progressiv skaldethed hos både mænd og kvinder. Behandlingerne er meget omkostningseffektive og har et højt succesforhold.

Internet side: www.hairtransplantationdelhi.com

5) adhi india

Adhi India er en kæde af specialbehandlingsklinik med grene i forskellige byer i Indien. De har den mest omfattende viden inden for kosmetisk kirurgi og behandlinger for hud- og hårrelaterede problemer. De bruger state-of-the-art udstyr og langt overlegen procedure for at give uovertrufne succesrate. Check ud webstedet link for flere detaljer.

Internet side: www. besthairtransplant.com

6) Natural Hair Transplant Clinic:

Den naturlige og bedste hårtransplantationsklinik i delhi er et fremtrædende navn inden for kosmetisk kirurgi. Deres afdeling i Delhi er kendt for sine høje succesresultater. De har et team af pålidelige hårtransplantationskirurger til behandling af alle former for hårtabsproblemer. Gennemse deres hjemmeside for at lære mere om de gennemførte læger og procedurer.

Internet side: www.naturalhairtransplant.co.in

7) AK klinikker:

Dette er en franchiseklinik for hårtransplantation i delhi, der også har afsætningsmuligheder i Karnataka og Maharashtra. På AK ​​Clinics lægger de vægt på egnede teknikker til follikulær ekstraktion og transplantation. Deres avancerede teknik og innovative tilgang garanterer gode, permanente resultater.

Internet side: www.akclinic.com

Se mere: Bivirkninger af hårtransplantation

8) Berkowits Hår- og Hudklinik:

Dette er en ny tilføjelse til Delhis kosmetisk kirurgi og tilbyder alle former for kirurgiske og ikke-kirurgiske hår- og skønhedsbehandlinger. De kombinerer deres erfaring inden for hårtransplantation og restaurering med de innovative teknologier for at give de bedste resultater. Besøg hjemmesiden for at finde alt, hvad du vil vide. Dette er den anden bedste hårtransplantation i Delhi.

Internet side: www.berkowits.in

9) hår og sanser:

Hair and Senses har verdensklasse infrastruktur og state-of-the-art udstyr til at tilbyde en række hår restaurering tjenester. Klinikken ledes af mand kone duo, Dr. Satinder Singh og Dr. Sangay Choden Bhutia. De er fagfolk med mange års erfaring i hårtransplantationsprocedurer. Her får du de bedste resultater og garanteret tilfredshed til overkommelig pris.

Internet side: www.hairsenses.com

10. Empati Laser Clinic:

Hvis du er på udkig efter en anstændig hårtransplantationsklinik i Delhi, indisk, så er Empaty Laser Clinic her for at hjælpe dig med den bedste professionelle hårtransplantationstjeneste i klassen. Dette center har i mange år leveret fremragende service til befolkningen i New Delhi og har glade kunder over hele byen. De har fagfolk, der arbejder i dette område i mange år, og du vil blive forsynet med alle former for hårvækst og restaureringslaserbehandlinger. Deres udstyr er det bedste i klassen og er helt effektive og sikre, og deres pakker er også ret overkommelige for det almindelige folk.

Ph. Nr. - 09811157787

Adresse - Nej. HD-6, 1. sal Hovedvej, Opp Metro Søjle nr. 362, Pitampura Rd, Vaisahli, Dakshini, Pitampura, New Delhi, Delhi 110034.

11. Dr. Dutt Hair Transplant Center:

Dr. Dutt har en af ​​de bedste hænder inden for hårtransplantation i delhi. De har dedikeret deres tjenester til at løse alle former for hårvækst og hårfjerningsproblemer. De er også et effektivt center for kosmetisk kirurgi i ansigtet. Klinikken har været i drift siden begyndelsen af ​​1982 og er nu et af de mest anerkendte hårtransplantationscentre i Delhi. De har også hårtransplantationscentre i Meerut, Noida osv.

Ph. Nr. 91-9582812560

Adresse - Acharya Niketan Market, nær Jeevan Anmol Hospital.

12. Dr. Madhu Hair Transplant Center:

Dr. Madhu er en velkendt hårtransplantation kirurg. De leverer nogle af de bedste tjenester inden for hår restaurering, herunder naturligt hårdesign, FUE, tæt pakning, ultra-raffineret follikulær enhedstransplantation, overskæg og skægrekonstruktion mv og mange flere ekspertydelser på dette område.

Ph. Nej - Ikke tilgængelig

Adresse - Ikke tilgængelig

Se mere: Bedste Hårtransplantationsklinik i Hyderabad

13. Dr. Anup Dhir:

Dr. Anup Dhir inden for hårtransplantation og restaurering. Han ved det hele, og hans klinik er nok et af de bedste steder at besøge sammen med alle dine krav til hårtransplantation. Han forstår kunden og arbejder på en velkendt og venlig måde for at nå rødderne på deres hårproblemer og løse ved hjælp af effektive maskiner og nyeste udstyr. Han giver også efter serviceopkald for at kontrollere, om kunden er komfortabel og tilfreds med de tilbudte tjenester.

Ph. No - 011 2643 8044

Adresse - Suite nr. 101, 1. sal, Ansal Tower, Bygning nr. 38, Nehru Place, New Delhi, Delhi 110019.

14. Apollo Hospital:

Dette er et af de bedste steder at gå med alle dine problemer med hårtransplantation i delhi. De tilbyder de bedste i hårtransplantationstjenester i klassen og tager sig af alle former for eksternt hårfæstetilpasning og justering af hårlinier. De tilbyder også mange andre lignende ydelser og kan siges at være et af de bedste hårtransplantationsdestinationer i denne by. Deres afdeling for kosmetisk kirurgi giver dig mere end blot en kirurg, og derfor er de bedst til, hvad de gør. Nedenstående websted giver dig alle nødvendige oplysninger.

Internet side://www.apollohospdelhi.com/

15. Dermalife Hud- og Hårklinik:

Her er en klinik, der giver dig ekspertløsninger til alle dine hårproblemer. Det er centrum for perfektion og vil behandle alle former for hårtransplantationsproblemer. De tjenester, der tilbydes af dem, vil gøre håret vokse fra rødderne øjeblikkeligt og effektivt. Du vil igen kunne gå til din 20'ere med et hoved fuld af hår. Professionelle i dette center vil lytte til dig og forstå dit problem og vil effektivt levere løsningerne.

Adresse - G 29 Mail Market Lane, Green Park Main, New Delhi, 110016.

Disse er de øverste haktransplantationscentre i Delhi, der kan besøges til en sundhedskontrol uden yderligere tanker. Faktisk kan de overvejes til enhver form for hårbehandling med forventning om tilfredsstillende resultater. Hvis du er glad, er du velkommen til at forlade din kommentar.

Pin
Send
Share
Send