Skønhed og mode

Sådan fjerner du hårfarve?

Pin
Send
Share
Send


Nogle gange, når du vælger en forkert hårfarve og efter behandling, føler du dig utilfreds med det, du søger for at ændre farven eller fjerne den. Det afhænger af farven du har farvet dit hår og den farve du ønsker. Hvis du vil have mørkere nuance end den farvede farve, kan du vælge den ønskede farve og farve igen. Bare farvning igen og du har det. Men hvis du vil have få nuancer lettere end den farvede farve, så kan det være svært. Vi diskuterer få metoder til at fjerne hårfarve, så du kan farve dit hår med ønsket skygge. Få metoder kan lette farven til få nuancer.

Sådan fjerner du farve fra hår:

Her er de 8 bedste måder at fjerne hårfarve naturligt er som følger.

1. Brug af C-pasta:

Hvis dit hårfarve er semi-permanent, som hævder at blive fjernet i 28 shampoo vasker, så kan denne metode virke for dig.

Tag få C-vitamin tabletter og knus dem godt med lidt vand for at lave en pasta ud af det. Påfør denne pasta til dit fugtige hår og lad det stå i 1 time. Vask dit hår godt. Denne pasta påvirker ikke håret overhovedet.

Dette fjerner hårfarve og gør det lettere i skygge. Baseret på denne farve kan du enten forlade det eller farve igen med din ønskede farve.

Se mere: Tips til farvet hår

2. Med Hårfarve Remover:

Du kan finde hårfarvefjernere på markedet. Få af dem gør hårfarven til sin naturlige farve, mens andre vil bleges, hvilket gør det farveløst eller blondt. Så før du køber dem, skal du sørge for, hvad du køber og hvad det gør. Læs vejledningen på det og gør nøjagtigt hvad det siger.

3. Brug nogle Bagesoda med en Flamme Shampoo:

Bagepulver virker som et naturligt blegemiddel, selv om det ikke er stærkt et blegemiddel. Få en anti-skælskamp, ​​der har tung formel i forhold til en normal shampoo. Bland noget bagepulver til denne shampoo og brug det. Få vasker fjerner langsomt farven.

Selvom du ikke bruger bagepulver, kan kun shampoo også fjerne farven, hvis det er et semi-permanent farvestof. Hyppig vask fjerner normalt farvestoffet.

4. Brug af vaskepulver eller vaskemiddel:

Det kan lyde underligt, og du kan ikke lide at bruge dette, men fedtet er, at vaskemidler er kraftigere end vores milde shampooer, vi bruger. Du klager altid på dine vaskepulver, som DE-farve dit tøj, ikke? Det samme kan det også gøre for dit hår.

Tag et skefuld vaskepulver eller vaskemiddel til at vaske dit hår. Kun 5 vaske kan gøre dit sortfarvede hår til blond.

Husk at dit hår ved rødderne DE-farver først end dit hår tips. Så du vil måske trimme dit hår i overensstemmelse hermed for at få dit hår til at blive ensartet. Du bør også være forsigtig med at bruge disse vaskemidler. Lad det ikke komme ind i dine øjne og ører. Brug aldrig blegemidler eller blekemidler. De naturlige vaskepulver kan gøre jobbet.

5. Brug af din opvaskestang / væske:

Din flydende form af parabol såpe kan også gøre jobbet som vaskemidler. Væske er nemmere end stænger. Hvis du bruger bar, så tag en lille mængde skum. Hvis du bruger væske, så tag fem dråber af det og bland med en kvart størrelse af din shampoo.

Skum det og anvend det på dit fugtige hår, så skålen kan trænge ind i dit hår korrekt. Gør det i mindst 2 minutter. Hvis du har brug for det, gentag det samme igen. Skyl derefter dit hår godt efterfulgt af konditionering godt.

Husk at parabolen sæbe er meget hård på håret og gør det meget tørt. Så det anbefales at bruge det en gang. Hvis du gentager trinnet, bør du gøre det omhyggeligt. Dit hår har brug for dyb konditioneringsbehandling efter dette, såsom varm oliebehandling.

6. Hot Oil Massage:

Hot olie strips væk farven og betingelser dit hår godt. Dette er en sikker metode blandt alle. Vask dit hår først og påfør derefter varm olie. Du kan bruge din almindelige kokosolie til at varme den og bruge den.

Hvis du vil, kan du pakke din varme med et rent håndklæde for bedre absorption i omkring 1 time. Nu shampoo og beting dit hår igen.

Se mere: Sådan appliceres hårfarve derhjemme

7. Brug en blekemiddel og farvestof:

Hvis du ikke har opnået det, du vil have fra de tidligere metoder, så er det det sidste du kan gå til. Dette vil helt sikkert arbejde, men mindre foretrukket.

Bleg dig selv eller gå til hårfarve til at gøre det for dig. Dette vil ikke fjerne dit hårfarve, men vil også blegge dit hår naturlige farve.

Herefter vælger du en farve tæt på din naturlige hårfarve eller en ønsket farve som fiksering og farve dit hår. Blegning giver dig mulighed for at farve med en mørkere farve. Dette ser ikke ud som det gjorde, før du blegede det. Det vil se lidt anderledes ut.

Tips og advarsler:

Dyb condition hår efter alle disse behandlinger er et must. Alle disse metoder tager tid og kan helt sikkert ikke fjerne farvestoffet med det samme. Så du skal være tålmodig eller gå til en god salon.

Så det var de metoder, du kan prøve hjemme. Få hårfarver må ikke fjernes så let, og du bør også vide, at disse metoder kun kan falme, men ikke fjerne farvestoffet helt.

Pin
Send
Share
Send