Skønhed og mode

9 Skræddersyede Design i Guld Bangles med Stones

Pin
Send
Share
Send


Guld Bangle med Stones er en vigtig del af kvinders smykker. Hver kvinde elsker guldarmbånd, og den definerer traditionen i Indien. Det er blevet brugerdefineret at bære guldarmbånd i ægteskaber. Guld sten armbånd definere fremtrædende i kvinders liv og vil hjælpe med at pynte hende i funktioner. I ægteskabet giver forældre gave denne smukke guld bangle til hendes datter for at repræsentere deres lykke. Man kan også kalde det "Kangan". Stone armbånd i guld udgør en integreret del af indiske kvinder smykker. En guldarmbånd har øget bærbar værdi.

Stengraverede Bangles i Guld:

Her er nogle traditionelle designs af stenguldarmbånd i kvinders smykker.

1. Guld Bangle med Ruby Stone:

I denne guldarmbånd er blomstert design med rubin sten blevet gjort. Det ser ud til at være unikt fra almindelige guldarmbånd. Det ser guddommeligt og elegant ud med god efterbehandling af guld. Det er perfekt til gifting også.

2. Guld Bangle med AD Stone:

Denne guldbøjle har AD sten stenbeslag på den. Det har et fashionabelt design og matcher hver kjole. En smuk rundskåret diamant er besat sammen i forskellige intervaller. En fin form har været givet med diamanter og guld.

3. Guld Antik Bangle med Stone:

Designet af antikke smykker er år gammel. Det har to forskellige størrelser af guldkugler og besat med hvide og røde farve sten. Det giver et elegant udseende til bæreren. Antik smykker er ægte skat og de har mere værdi.

4. Pink Stone Studded Gold Bangle:

Denne guld bangle har pink farve sten besat i det. Det er behageligt at bære dagligt og har et simpelt og behageligt udseende. Den er lille bred i design og vil passe meget med saree. Brugen af ​​guld er også meget og smukt design er givet til armbånd.

Se mere: Rold Gold Bangles Modeller

5. Stone Studded Peacock med guld Bangle:

Det er en af ​​awesome guld sten armbånd design. Denne armbånd ser dejlig ud med stenbelastet påfugldesign. Det ser traditionelt ud og fylder hele din hånd. Det vil blinke i din hånd og vil indhente offentlighedens opmærksomhed.

6. Guld Bangle med Green Stone:

Dette er et fantastisk design i guld armbånd. Det har sten af ​​grøn farve. Grøn farve er lovende i vores tradition. Denne grønne sten er mousserende og leverer held og lykke til bæreren. Det er også egnet til daglig slid og komfort.

Se mere: Bangle Rose Gold

7. Guld Bangle med Ædelsten:

Denne guldarmbånd har mangefarvede sten. Det er kendt som ædelsten. Fordelen ved multi-farve sten er, at den bliver matchet med hver outfit. En meget fin klippe er blevet givet til disse sten. Stenarmbåndsdesign i guld med flerfarvet er usædvanligt.

8. Rød & Grøn Emaljeret Guld Bangle:

Det er meget trendy design i guldarmbånd med røde og grønne farvesten præget i den. Det er sådan et sofistikeret design, at damer sikkert vil vise sig at være smukke i dette. Det er nemt at bære dette i dit rutinemæssige liv.

Se mere: Simple Plain Gold Bangles Designs

9. Trendy Gold Bangle med Stones:

Designet af denne guldarmbånd er flot og trendy. Blomstermønster er lavet på denne guldarmbånd. På hver blomst er der sten af ​​forskellige farver. Det vil se ud unikt i piges hænder. Dette design er nyt og sikkert ønsket af alle.

Guldsmykker bæres af damer for at forbedre hendes skønhed. Fra oldtiden fortsætter guldbæltene med at blive båret. Denne guld armbånd med sten hjælper med at pryder dørens håndled. Den har sine dybe rødder i den indiske kultur. I øjeblikket kan du også købe guldarmbånd med sten fra hjemmesider. En række fantastiske designs er tilgængelige at vælge imellem. Du kan købe en og gave til din partner.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send