Skønhed og mode

15 Trendy Full Sleeve Blouse Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Ærmerne fra de indiske designerbluser er nogle af de bedste seværdigheder, når det kommer til indiske traditionelle kvinder tøj skønhed. De fleste bluser har unikke patter gjort på ærmerne. Blåhalsbluser er nogle af de mest populære bluser, som man kan sporte. I denne artikel vil vi diskutere nogle rigtig flotte bluse ærmer design hele tiden.

Forskellige typer af ærmer med bluse:

1. Brown Designer Full Sleeve Blouse:

Disse bluser er lavet af godt materiale og kan helt sikkert være sportede i vintersæsonen. Designet er virkelig populært og vil blæse alles sind. Det sport et rigtig fantastisk sort design i hele bluse og beautifies saree s også. Det er rigtigt, at hvis du sporter en smuk bluse med fuld ærmer, vil skønheden i din saree øges automatisk.

2. The Celebrity Black Full Sleeve Design:

Hvis du vil sporte en rigtig flot bluse ærmer mønster, så er dette en af ​​de bedste, som du nogensinde vil finde. Det sporter et køligt mønster i hele blusen sammen med dragende mønstre udført på den. Designet med hele ærmerne gør blusen til at se meget mere tiltalende ud, end den rent faktisk er, og lavhalsmønsteret gør det til at se helt stilfuldt ud. Kort sagt, det kan siges at dette er en af ​​de bedste bluser med fuld ærmer på alle tidspunkter.

3. Wedding Saree Bluse Design:

Hvis du har brug for en flot design med bluse, så tag et godt kig på dette. Det sporter den all-time nuttede rosa farve sammen med søde designs på den. Det vil gøre bruden til at ligne en engel. Bluseens hele ærmer mønster gør det endnu mere attraktivt, og de små indviklede designs udført på det gør det også godt udseende.

4. Den røde fuldmåbemønsterbluse:

Hvis du har brug for designer ting, så vil denne særlige bluse gøre dine drømme til virkelighed. Mønsteret på ærmerne på denne bluse er meget iøjnefaldende, og man finder det helt egnet til dem. Blusen går hånd i hånd med sareen og er en af ​​de fineste bluser, at en kvinde endda kan tænke på sport. Ærmene er ret lange og strækker sig helt ud til palmerne. Hele ærmerne har der været et forlængende mønster, der matcher sareen og gør hele tøjets sæt ser storslået ud.

5. Den Hvide Hule Ærmel Designer Bluse:

Hvis du har brug for bluser med fuld ærmer, så vil dette være et meget godt valg. Denne bluse kommer med et forlængende mønster og hele blusen ser ret cool ud. Denne bluse med fuld ærmer er den bedste ting derude, hvis du er villig til at dyrke den bedste designerbluse ved en særlig lejlighed.

6. The Metallic Full Blouse Sleeves:

Dette er en meget flot bluse, der kommer med et fantastisk design på ærmerne og på den forreste del af nakken. Bluse er virkelig smuk, og næsten alle vil blive forelsket i denne bluse. Blusen går hånd i hånd med en blå saree, og kombinationen af ​​disse to vil være ideel ligesom den i billedet.

7. Blå Full-Sleeve Bluse Design:

Dette er et rigtig flot bluse design, der kommer med en virkelig behagelig farve, og de små blomstermønstre, der udføres på brystdelen af ​​blusen, ser ret cool ud. Blomstermønstre er helt unikke og på en eller anden måde sport en traditionel touch. Hvis du har brug for en anstændig bluse med helt ærmer, så vil dette være en af ​​de bedste fund.

8. Trendy Full Sleeve Blouse Design:

Er du på udkig efter det mest trendy bluse design, der har et fuldt ærmermønster, så vil dette være en af ​​de smukkeste, som man nogensinde vil finde under denne kategori. Mønsteret på det ser godt ud til øjnene. Mønstrene gjort det ser meget cool ud, og de små og indviklede mønstre er meget awesome, og de farverige mønstre er det mest attraktive træk ved denne bluse, der gør det så behageligt.

9. Den sydlige indiske designer bluse design:

Hvis du har brug for en designerbluse, kan denne bluse med fuld ærme bare være den ting. Rock det ud med en dyb skinnende saree, og du vil se helt guddommelig ud. Blusen er nok en af ​​de fineste ting derude, og du vil være i stand til at sport blusen uden nogen form for tøven. Blusen ser virkelig fantastisk ud, når det kommer til bluser med fuld ærmer. For at gøre det hele mere tiltalende, dyrker det også nogle små og indviklede mønstre på ærmerne.

10. Fashion Lady Sleeve Blouse:

Denne bluse med fuld ærmer har evnen til at gøre næsten alle som en dronning. Blusen kommer med nogle flotte udseende på forsiden såvel som på ærmerne. Denne bluse med fuld hals dækker hele brystdelen og den øvre del af ryggen og strækker sig til halsen. Det er en af ​​de mest stilfulde designer-made bluser hele tiden.

Se mere: Ærmeløse Bluse Designs

11. Den grønne fløjl broderede bluse:

Denne fulde bluse design leveres med smukke broderier gjort på ærmerne. Uden tvivl er dette en af ​​de mest kendte bluser med fuld ærmer hele tiden. Det ser meget smukt ud og er en af ​​de mest egnede bluser, som du nogensinde kommer igennem.

12. The Full Sleeve Mirror Work Blouse:

Denne gyldne bluse med fuld ærmer var smukt designet med broderi ved hjælp af spejle. Når du sporter denne specielle spejl arbejdede bluse med en god saree, vil du blive uhyre beundret.

Se mere: Kinesisk kravebluse design

13. The Full Sleeve Black Designer Bluse:

Dette er en ret flot bluse, der kommer med et forlængende mønster på ærmerne. Designet på ærmerne er nok den primære tiltrækning af denne bluse.

Se mere: Fuld halsbluse design

14. The Low Cut Red Full Sleeve:

Denne røde lavbluse bluse er en ret flot bluse, der kommer med lavt snit mønster på bagsiden. Denne særlige bagmønster gjort på blusen er nok en af ​​de bedste ting derude.

15. The Celebrity Black Sleeve Bluse Design:

Denne helt ærmer netto bluse design blev skabt smukt med fantastisk broderi. Sport denne sorte bluse og ligner en total dronning.

Disse er bluse ærmer design, hvis du ønsker en komplet designer look for bluse. I dag er opmærksomheden ligeledes givet til den slags ærmer, der er designet til en bluse foran og bag.

Se videoen: 20 COOL AND SIMPLE T-SHIRT IDEAS (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send