Skønhed og mode

Top 11 Legetøj til babyboys

Pin
Send
Share
Send


Legetøj er det mest passende for alle babyer, men forvirringen ligger i at vælge de mest egnede babylegetøj til drenge. Uanset om du er en gave eller til din egen baby dreng, her er de nyeste legetøj til din lille baby dreng.

1. Tal:

Baby drenge nyder at spille med forskellige menneskelige action figurer. Handlingsfigurer er dukke-tilsvarende legetøj til baby dreng. Babyer har en tendens til at lege med figurer og hengive sig i make-belief, hvilket er et af de første tegn på kognitiv udvikling. Det eneste, man skal huske på, mens man køber figurer, er imidlertid at sørge for, at tallene ikke har små dele, der kan sluges.

2. Float a Longs:

For at gøre hele badeprocessen mere sjov og sjov, er float-alongs de bedste baby drengelegetøj. De giver som et incitament til barnet at nyde renseprocessen og indhente en følelse af hygiejne også. Float-alongs omfatter oppustede bolde, ænder, fisk og andre knirkende dyreformer.

Se mere: Legetøj til pige babyer

3. Musiklegetøj:

I betragtning af mængden af ​​støj, som drenge kan lide at lave, er musikalske legetøj de bedste legetøj til baby drenge. Disse kan omfatte et sæt af rattles, trommer, små klaverer og musikalske nøgler. Lydstimuleringen opfordrer barnet til at trykke på forskellige nøgler og producere varieret musik.

4. Tænder:

Bilformede, and-formede og ringformede tænder er blandt de mest populære legetøj til baby boy. Når nye tænder begynder at vokse, har babyen en tendens til at bide ting. Som sådan giver tænderne en meget sikker og reguleret mulighed for at mindske denne trang og give en sund udvikling.

5. Sødere:

Baby drenge har en tendens til at være overaktive, og når de ikke udøver nogen aktivitet, bliver de skarp og vanskelige at håndtere. For at undgå en sådan situation giver sødrene en glimrende mulighed blandt baby boy legetøj. Suger på søster beroliger babyen og giver ham mulighed for at kanalisere sin aktivitet til noget interessant snarere end at græde og lave støj.

6. Play Gyms:

I en alder, hvor baby drenge kræver fysisk aktivitet, men ikke er i stand til at kravle eller sidde endnu, spiller legepladser som den perfekte underholdning for babyer. Forskellige legetøj kan efterlades dangling fra sin bue og bløde legetøj kan holdes på baby måtter til babyen at nyde.

Se mere: Nye Baby Legetøj

7. Stackringe:

Stackringe er det første skridt til organiseret og koordineret motoraktivitet for barnet. De består af et sæt farverige ringe af forskellig størrelse og en enkelt pind, som disse skal stables i afhængigt af deres størrelse. Opgaven er ikke kun udfordrende, men også mentalt stimulerende.

8. Manuel push ride os:

Baby drenge er tilbøjelige til et højt niveau af muskulær aktivitet, og som sådan er push ride-ons de bedste legetøj til baby boys. De er som grundlæggende versioner af cykler uden pedaler. Barnet sidder på kørslen og bevæger sig fremad ved at skubbe sig fremad. Dette legetøj fremmer også hurtig og passende motorudvikling for drenge. Dette legetøj hjælper din baby med at øve benene mere og vokse hurtigere.

9. Sæt med farvede bolde:

At kaste, fange, gribe og sparke er de første få muskulære impulser og reflekser, som en baby udvikler. I sit forsøg på at udforske miljøet kaster en baby dreng ofte sit legetøj for at se den reaktion, dette fremkalder i værgen. Som sådan er et sæt bløde farverige bolde det perfekte valg blandt de forskellige babylegetøj til drenge. Disse er nogle af de bedste baby dreng legetøj.

10. Køretøjssæt:

Drengene elsker at lege med legetøj, og disse træ sæt af biler, lastbiler og fly giver dem den erfaring, de har brug for. Legetøjene er robuste, og hjulene og propellerne gør det sjovt for din lille dreng. Størrelsen på disse legetøj er perfekt og helt sikkert uden små dele.

11. Twisty Toy:

Drengene elsker at vride og demontere, bare for at bygge det på egen hånd. Denne fire-pawed legetøj bringer absolut små glæde til små drenge og er absolut bærbar. Du kan bære det med barnet i bilen, klapvognen eller barneseng. Babyer kommer til at udforske sanser, og denne taktile legetøj er bare perfekt til spædbarnsdrenge.

Vi har hidtil diskuteret legetøj, der passer til baby boys; lad os nu se på et par aktiviteter, som du kan tage på med din lille.

1. Spil en bil med din baby dreng:

Når din pjokk er gammel nok til at sidde, kan du introducere legetøj, der er store nok til at holde. Drengene er drenge vil elske biler. Du kunne rulle bilerne til dem og opfordre dem til at rulle det tilbage til dig. Dette vil hjælpe dem med at forstå, hvordan de skal skifte, mens de vokser op.

2. Uddann din baby til at stable ting op:

Dette er et glimrende spil at lære dit lille barn at arrangere tingene rundt. Du kan bruge dine plastikbokse eller køkkenredskaber til at hjælpe din lille barn med at stable ting på en systematisk måde. Dette vil hjælpe dem med at lære om præcision, former og størrelser.

3. Jiggle, jangle og spin:

Ønsker du, at dit lille barn bliver mere nysgerrige om de mystiske farverige flasker der ligger rundt? Så er dette det rigtige spil for dine små drenge. Udfyld tomme flasker med farverige ting som sand, perler, vand, knapper, ris osv., Og hold øje med dit lille barn for at få fat i de farverige genstande.
Sørg dog for, at lågene er forseglet korrekt.

4. forhindringsforløb:

Små drenge elsker hindringer. Opret et sikkert forhindringsbane ved hjælp af puder og små kasser, der ikke forårsager nogen skade. Dette er en stor aktivitet for småbørn drenge.

5. Fang mig, hvis du kan:

Før du begynder, skal du placere din baby i en position, som han kan krybe og sige: "Jeg kommer til at fange dig" og kravle op til din baby for et kys. Dette er en stor aktivitet, der viser kærlighed og sjov.

Se mere: Legetøj til nyfødte baby dreng

Læs altid fabrikantens anbefaling om brug af legetøj. Hvis du er bekymret for hvad du skal købe, slutter din søgning her. Denne artikel giver dig de bedste muligheder for gaver til små drenge og viser de bedste baby spædbarns legetøj.

Legetøj udgør en stor del af ethvert barns materielle barndom. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige slags og rigtige kvalitet af legetøj til din baby dreng! Sundhedshensyn, legetøjets materiale, købskilden og pålideligheden af ​​det selskab, der producerer legetøjet, er faktisk vigtige overvejelser.

Pin
Send
Share
Send