Skønhed og mode

Benkramper under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


En kvindes krop går meget igennem graviditetsfasen. Det kan være en fantastisk fase for en kvinde, men hun skal gå meget for at nyde glæden ved moderskab. Der er mange sundhedsfejl, som en forventende mor skal lide og overleve. Kroppen erhverver visse abnormiteter, der er ret almindelige i denne fase. Nogle af de almindelige lidelser er hovedpine, ked af maven, ekstrem angst, svimmelhed, træthed og svaghed. Benkramper er en af ​​de almindelige lidelser, som graviditeten bringer. Disse smertefulde spasmer udstråler gennem kalve og op på benene, især om natten. De begynder normalt i løbet af tredje trimester, omkring den 19. uge af graviditeten og sidste til slutningen af ​​trimesteren.

Årsagen:

Den nøjagtige årsag til benkramper under graviditeten er ukendt, men læger gætter på, at det kan skyldes pres på livmoderen på visse nerver, der fører til træthed eller nedsat bevægelse i dine ben fra barnets tryk på blodkar. Træthed ved at bære graviditetsvægt og kompression af blodkar i benene anses for at være en af ​​hovedårsagerne til kramper i benene under graviditeten. Benens muskler kan forværres til ubehag ved tryk på den ekspanderende livmoder på blodkarrene, som returnerer blod fra benene til hjertet og nerverne, der fører fra stammen til benene. Det kan også være den diæt, der indeholder et overskud af fosfor og mangel på calcium eller magnesium. Graviditetshormoner kan også være årsagen, da de synes at forårsage så mange graviditetsmerter og smerter.

Se mere: Kramper mens gravid

Hvornår påvirker det mest?

Benkramper i graviditeten begynder mest at plage dig i løbet af din anden trimester. De kan blive værre, når din graviditet skrider frem og din mave bliver større. Kramperne oplever hovedsageligt om natten. Men man kan også opleve kramper i løbet af dagen. Den ubehagelige smerte i benkramperne kan gøre det svært for dig at sove om natten og arbejde om dagen.

The Cramps:

Benkramper i graviditet er ufrivillige sammentrækninger i musklerne af kalv og fod eller begge dele, og disse er ganske almindelige under graviditeten. Kramperne i benkramper kan udstråle op og ned i dine kalve om dagen, men de er normalt mere fremtrædende om natten . Det er når træthed, væskeakkumulering og retention er ved toppen. Benkramper under graviditet er særlig almindelige efter graviditetens anden trimester, når der er vægtstigning på grund af graviditet, øget hævelse, og den generelle træthed er stigende.

Sådan kurere:

Når du rammes af et pludseligt angreb på benkramper, kan du gøre følgende for at lindre dig selv.

 1. Ræk dit ben og blidt bøje anklen og tæerne flere gange mod dine skind.
 2. Du kan forsøge at stå på en kold overflade, som nogle gange kan stoppe en spasme.
 3. Massage din kalv og benmuskler for at lindre sammentrækningen.
 4. Gå lidt rundt for at slappe af i musklerne i benet.
 5. Prøv at bruge en varmt vandflaske eller en varmepude til at helbrede kramperne.
 6. Hvis der ikke virker, skal du besøge en læge eller ekspert, da det kan være tilfældet med blodpropper.

Sådan forhindres:

Det er bedst at forhindre benkramperne, mens de er gravid, når de ikke har ramt, end at forsøge at håndtere det i et pludseligt angreb af det. Her er et par måder at forebygge kramperne på.

Se mere: 5 uger gravid kramper

1. Aerobic øvelse:

Stretching øvelser kan være nyttige til at stoppe krampe, selv før de rammer. Før du rammer sengen efter en lang og trættende dag, hvile dine hænder på en væg ved at stå to meter væk fra den. Hold dine hæle på gulvet og læn dig fremad. Hold dig i denne position i ca. ti sekunder, og slip derefter i ca. fem sekunder. Gentag denne simple øvelse tre gange hver nat før du går i seng.

2. Beholdning:

Har perioder med hvile hver anden aktivitetsperiode, f.eks. Ikke at overarbejde din krop. Sæt dine fødder op så ofte som du kan, når du sidder.

3. Beklædning:

Bær støtte slange om dagen for at understøtte vægten omkring.

4. Hydrater dig selv:

Sørg for at du drikker nok væsker, mindst otte glas om dagen. Hold dig selv hydreret og aktiv.

5. Korrekt kost:

Spis en velafbalanceret kost, der indeholder masser af calcium, magnesium, vitaminer og mineraler. Yoghurt har mange sundhedsmæssige fordele. Du kan inkludere yoghurt i din kost. Bananer har høje doser magnesium. Tag godkendte og anbefalede vitamintilskud til at garantere forbruget af essentielle vitaminer og mineraler. Dette skal hjælpe med at afværge benkramper under graviditeten.

6. Hver dag går:

Medmindre din læge stærkt har anbefalet andet, vil en kort gåtur hver dag helt sikkert hjælpe musklerne i dine ben for ikke at forstyrre din nats søvn. Det forhindrer benmusklerne i at trække sig sammen og have krampe om natten.

7. varmt bad:

Du kan prøve at få et varmt bad hver nat før du rammer sengen for at slappe af dine muskler og lindre dig selv fra den lange og trættende dag. Dette vil hjælpe med at bekæmpe benkramper under graviditeten.

8. Overarbejde ikke:

Undgå at blive for træt af nogen grund. Læg dig ned på din venstre side for at forbedre kredsløbet til og fra dine ben. Stress ikke dig selv med husholdningsarbejde eller andet fysisk arbejde.

9. Korrekt Fodtøj:

Vælg sko, der stammer komfort, støtte og nytteværdi. Det vil være gavnligt, hvis der anvendes sko med en fast hælkælder. Den del af skoen, der omgiver hælen og hjælper med at låse foden ind i skoen hedder tælleren. Undgå hæle og sko, der ikke passer ordentligt.

Se mere: 4 uger gravid symptomer cramping

Benkramper under tidlig graviditet:

De fleste gravide kvinder oplever kramper og smerter under deres graviditet. Muskelkramper er særligt almindelige. Da disse krampe er tegn på dehydrering eller mangel på de krævede næringsstoffer, skal du sørge for at du er hydreret. Benkramper starter normalt i graviditetens anden eller tredje trimester. Disse kramper, også kendt som Charley Horse, kan vises pludselig, og årsagerne er stadig ikke kendt. Hvis du tager dine vitaminer og forbliver hydreret, hjælper det med at håndtere benkramper på et hvilket som helst tidspunkt af graviditeten, selvom det ikke er så almindeligt i første trimester.

Benkramper under graviditet mens du sover:

Muskelkramper i graviditeten er ret almindelige, og mere end 50% af gravide kvinder går igennem dette ubehag i benkramper under graviditeten mens de sover. Disse kramper rammer ofte om natten, når du sover. Disse krampe er forårsaget af sammentrækningen af ​​musklerne i din kalv, og du kan opleve skarp og akut smerte. Sørg for at tage prænatal vitaminer og kosttilskud og drik rigeligt med vand for at holde disse kramper i stykker. Der er ingen tilsyneladende årsager til, at kramperne vises om natten, du kan tage forholdsregler og styre smerten. Men hvis du har forsøgt flere afhjælpes og stadig kæmper med ekstrem smerte, er det bedst at konsultere en læge.

Her er et par hjem retsmidler til benkramper under graviditet:

Epsom Salt:

En varm hjælper ofte med kramper og smerter, men prøv et varmt bad med Epsom salt. Det er normalt lidt mere effektivt. Det varme bad med dette salt hjælper dig med at slappe af generelt og det letter spændingen i dine muskler.

ingefær:

Ginger er næsten uundværlig. Magnesiumindholdet i det hjælper med at tackle benkramper. Prøv denne metode til at lave ginger te:

 • Gratin en spiseskefuld frisk ingefær.
 • Tilsæt det til to kopper vand og bring det koge.
 • Lad det stå på panden med et låg på i ca. 10 minutter.
 • Sæt teen.
 • Tilsæt en sked honning og presse saften af ​​en halv citron og nyd denne te.

Denne hjemmelavede ingefærte letter ikke bare kramper, men hjælper med fordøjelse, influenza, hoste osv.

Benkramper under graviditeten er almindelige. Der er ikke noget at bekymre sig om, når du bliver angrebet af kalvemusklerne. De er normalt ikke en grund til bekymring, medmindre de vedvarer og er alvorlige. Hvis kramperne og smerterne vedvarer, er det bedst at besøge en læge. Søg lægehjælp, hvis smerten er gnidning, eller hvis der er hævelse, rødme, ømhed eller varme i det berørte område. Disse kan skyldes blodpropper og kræver øjeblikkelig opmærksomhed hos lægen. Selvom disse er sjældne, bør muligheden ikke ignoreres, da de bliver almindelige under graviditeten.

Se videoen: Kramper i lægmusklen under graviditet (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send