Skønhed og mode

Acne Vulgaris - Behandlinger hjemme

Pin
Send
Share
Send


Acne Vulgaris:

Acne vulgaris er et kollektivt udtryk for en gruppe af almindelige acne typer. Disse typer af acne tager tid at helbrede og forlade ar. Hudpleje fagfolk, der specialiserer sig i acne vulgaris er nu kommet med effektive acne behandling løsninger. Acne vulgaris flare ups kan forekomme selv hos voksne. De er forårsaget af svingende hormoner, der forekommer generelt under pubertet. Acne vulgaris er ikke kronisk, så når den behandles og helbredes, vil den ikke komme tilbage igen, medmindre der er hormonfluktuationer.

Acne vulgaris kan være af 3 typer: mild, moderat og svær i form. De milde og moderate former er de mest almindelige. Den svære form for acne vulgaris omfatter acne cyster og acne noduler. De milde og moderate former indbefatter papler, blackheads, whiteheads og pustler.

Acne nodler og acne cyster:

Acne cyster og acne noduler falder under den svære form af acne vulgaris. Deres udseende er rødt, med lukkede bump, der vises på overfladen af ​​ansigtet. De er fyldt med pus, der er synlig og kan være endnu mere solid. I modsætning til de mindre alvorlige former er disse cyster store i størrelse og smertefulde. De kræver intensiv behandling, da de ikke let kan helbredes.

Papirer og pustler:

Pustler og papuler falder under moderat form af acne vulgaris. De er stød i ansigtet, der virker betændt. De har et gult eller hvidt center, der samler pus. Huden omkring disse bump er irriteret og rød. De kan helbredes med de bedste acneprodukter på kort tid.

Blackheads & Whiteheads:

Disse falder under den milde form af acne vulgaris. I modsætning til de andre ovennævnte typer, ledsages de ikke af betændelse og tager den korteste tid til at helbrede. Blackheads som foreslået af navnet, er karakteriseret ved små sorte eller brune pletter på hudens porer. Det er her, hvor talg eller hudolie har samlet snavs. Whiteheads som foreslået af navnet er små hvide humle fundet på huden, og de er ikke betændt. De kan rengøres med en god ansigtsvask eller andre sådanne milde behandlinger. De forlade ikke ar, i modsætning til de andre.

Acne Vulgaris Behandlingsløsninger:

Acne vulgaris kan behandles i overensstemmelse med acneformen. Naturlige midler virker for de milde blackheads og whiteheads, men for de alvorlige tilfælde kan selv lægemidlet ikke være nok til at behandle dem helt. De kan reducere det, men ikke nok til at forhindre fremtidige breakouts.

Se mere: Cystisk Acne Behandling

De bedste acneprodukter på markedet er dem, der indeholder aktive ingredienser. Disse aktive ingredienser hjælper med at bekæmpe acne hurtigt og reducere betændelsen. Benzoylperoxid og salicylsyre er de bedste ingredienser til acne behandling muligheder. Benzoylperoxid siver ind i huden porerne og dræber bakterierne indefra. Salicylsyre hjælper med at rense huden sammen med den. Denne form for behandling er bedst for de milde til moderate former for acne vulgaris. Salicylsyre fjerner de blokerede porer og forhindrer hudens olie eller talg i at blive fanget i porerne og derved rense huden og slippe af med acne.

Acne knuder og acne cyster er vanskelige at behandle, så rådgivning af en hudlæge, der vil give dig receptpligtig medicin er det bedste skud på behandling af acne. For at kurere de alvorlige tilfælde af acne vulgaris kan stærk anti-biotisk og antiallergisk medicin ordineres som Accutane. Accutane helbreder det ikke, men reducerer sværhedsgraden af ​​acne.

Naturlige behandlinger for acne vulgaris derhjemme:

Her har vi givet en liste over naturlige behandlinger derhjemme for at helbrede acne vulgaris, som ikke har nogen bivirkninger og rent sikkert for dit helbred med lave omkostninger.

1. Aloe Vera Behandling For Acne Vulgaris:

Denne naturlige ingrediens har været en frelser for mange sygdomme, og acne vulgaris er en af ​​dem. Dette opnås fra frisk stamme og har antiinflammationsegenskaber. Denne egenskab er nyttig i reduktionen af ​​acne vulgaris. Det anbefales at anvende gelen ca. 2-3 gange om dagen for at få bedre resultater. Det giver en afkølende virkning på huden.

2. Orange Peel Powder:

Dette naturlige produkt er gode kilder til hudskrubbe, der kan bruges som hudens exfolierende. Dette produkt kan være en stor fordel for acne vulgaris naturlige behandlinger, det hjælper med hudens overordnede udseende. Det hjælper med at åbne de tilstoppede porer, som reducerer forekomsten af ​​acne. Denne skrubbe er den bedste behandling for hudorme.

Se mere: Acne Rosacea Naturlig Behandling

3. Citronsaft eller eddike:

Citronsaft og eddike indeholder antibakterielle egenskaber og er også antiinvektive midler. Du kan nemt anvende disse produkter ved hjælp af en bomuldsbold på de berørte områder. Det er et godt hjem middel mod acne vulgaris, og det hjælper med at fjerne døde hudceller i hurtigere grad. Det hjælper også med at forhindre tilstoppede porer. Du kan blande begge sammen og anvende ansigt en eller to gange om dagen.

4. Bagesoda behandling for acne Vulgaris:

Dette er en anden behandling af acne vulgaris og er igen en naturlig. Denne soda har anti-invektive egenskaber, som hjælper med at forhindre acne og også hudinfektioner. Acne vulgaris forårsager mange ar, som kan fjernes ved hjælp af bagepulver. Det hjælper også med at reducere enhver form for betændelse i huden, der skyldes infektion.

5. rigelig mængde vand:

Det er tilrådeligt at drikke rigeligt med vand regelmæssigt for at bevare kroppens vandbalance. Når vandbalancen opretholdes hjælper det automatisk med at forhindre enhver form for acne vulgaris på huden. Det hjælper med at skylle ud toksinerne fra kroppen og dermed bliver din hud sund.

6. Azadirachta Indica og Basilpasta:

Tag en skål og anvend azadirachta indica og tilsæt basilikum. Nu lav en god pasta af det og anvende på acne vulgarisen af ​​det berørte område af dit ansigt med jævne mellemrum. Pastaen er fuld af anti svampe og antibakterielle egenskaber, der hjælper dig med at dræbe bakterierne og døde celler for at fjerne bumserne. Det dræber alle de ingredienser, der forårsager infektioner og reducerer smerten. Dette er en af ​​de bedste naturlige behandlinger for acne vulgaris problem.

7. Gurkemeje Cures Acne Vulgaris:

Dette er også et meget godt hjem middel til acne vulgarise. Det indeholder anti bakterielle og anti-invektive egenskaber. Lav en pasta med gurkemeje med olie, rosenvand. Kompilere dem jævnt. Påfør det på det berørte område. Gurkemeje er den bedste acne vagaries hjem behandling har egenskaben at dræbe bakterier og beskytte huden danner denne sygdom. Det dræber også de bakterier, der forårsager bums og acne ar.

8. Mint For Acne Vulgaris:

Denne ingrediens hjælper meget for at forhindre din hud og dræber bakterier forårsager acne vagaries. Det beroliger hudtonerne, der reducerer inflammation. Det er et antibakterielt kølemiddel. Denne egenskab af mynte reducerer risikoen for acne vagaries.

Se mere: Home Remedies for at fjerne Pimple Marks

9. Resorcinol Behandling For Acne Vulgaris:

Det er en anden effektiv behandling for acne vulgaris. Det hjælper med at beskytte hudfarverne med fenoliske producereaktiviteter og antibakteriel natur. Dette er en af ​​de mest effektive acne vagaries behandlinger i Ayurveda. Det er en komplet løsning, der dræber bakterierne og genopbygger skindens skader. Forhindrer også fra smerter og store påvirker. For det meste er det meget godt for blackheads og whiteheads behandling af acne vulgaris.

Acne Vulgaris forårsager mange problemer. Dette bliver et problem, især for de unge. Med disse metoder kan du nemt løse problemet og nyde en sund, glødende hud og et godt liv.

Hvis acne vulgaris er i det alvorlige stadium, er det bedst at se en hudlæge for den bedste behandling.

Se videoen: Laserbehandling af acne, ar og rynker ved speciallæge i hudsygdomme (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send